IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Сус бря форексов след 3п на 119 имам ТП на долархиена, не си прав за камарилата и фиботата добре са си те ами ние сме зле хехе

те вярно са си добре ама цената е най-важна-аз съм интрадеец и без фибомибота мога да си направя 20% месечно без да се напъвам много-да ти е честит тп на 119 ама стопа от там не го местя, знам че ще гръмне ама не та не

Коментар

• Сус бря форексов след 3п на 119 имам ТП на долархиена, не си прав за камарилата и фиботата добре са си те ами ние сме зле хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
        Хепи, 61.8 си е за действане както и да го гледаш.. подкрепа и съпротива се уважават ако ме разбираш....(брей тайфуни с нежни имена..) от другата страна има стопове.. и пак класика.. нищо ново не мога да измисля..ц ц ц ц...
        Fan, еврото беше на 61,8 на 20. март. И Коко прави здрави селове (Коко, сори, че те споменавам, ама само твоите сделки помня). Не знам, дали тогава му писах или не, но определено много исках. Сега знаем къде е еврото.
        А за стоповете - така е. Ама защо да даваме на някой "далавера" като може и без това - иска се само малко хитринка
        Безплатен обяд няма!

Коментар

• амин

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Първоначално изпратено от Happy68
            Оставам с впечатлението, че болшинството от колегите тук играят фибо-нива. Така ли е наистина?
            То лошо няма аз хиляди пъти съм го казвал - на един начинаещ трейдър му трябва като инструмент една камарила плюс някакъв филтър -примерно сси или макадака, и едно фибо и хайде готово - аз твърдя че с разумен ММ и тоя инструментариум човек ще е на плюс и то добър нещо от сорта на 20% на месечна база. Това го казвам защото усещам че се пръкна ново поколение тук щот много хора ме питат с лс какви индикатори ползвам и тнт. Значи родословното дърво на форекса почва от бат Пешо който в момента може да използвате като индикатор кат каже нещо и наопаки щот се е изчерпал - аз за паундйена само го чакам да каже лонги че да скъся яко щот съм малко къс хехе. Та бат пешо когат беше на линия аз се зарибявах тогава - бях взел един офис на Алабин от ФБК105 те горките бяха фалирали тъкмо от форекс но имаха терминал на ройтерс и тнт и бая литература и аз с други неща там си изкарвах хляба но като няма какво да правя и четях а незнаех че бат Пешо го има ама тая муха ми влезна в главата тогава и нема излизане, верно е наркотик - честно казано в момента ползвам само един индикатор и той е графиката не че не си рисувам глупости но определено от цялата тая работа ми остана само една графика и малко Ган а иначе за интрадей когато имам време ползвам таблицата за умножение - тоест камарила, фибо и молитви хехе

мани я камарилата че начинаещия би се научил да рейнджи - това не е полезно, защото закрива добри позиции от страх, понеже е с нагласа за камарилщини-демек-качваме се, връщаме, пробиви на Х5 и не знам си какво, примерно гледай днес йената, тръгна си в тренда нагоре, мани камарила ами гледай кендълите как пердашат и ще ми треснат стопа на 119 ама това е друго. Много е важно да си оставяш печеливши позиции да растат - иначе Дюи, Луи и хюй от детското с Чичо Скрудж.

Фиботата са малко измислици-аз на окомер по-добре хващам кое къде е и без да разпърча 5 фибота-от фибото важно е 50% корекция но това е азбучна истина на ТА от 100 години насам-през ГАНН, Дау, и всикчи след тях - ако една вълна си коригира повече от 50%-то тренда е претакован-обаче днес има и фалшиви пробиви и ти си гледаш фиботатата миботата, има пробивв, няма пробив, ама по едно време гледаш как тие фибота ги минава цената и се връща, нищо не може да ме убеди че някакви измислени 23% 765 и други щуротии имат кой знае какво значение макар че понякога ги търся, пуснете си корекция в 8 части, в 4 части или в 3 части-пак ще измислим че са някакви съпорти и резисти, но според мен единствената истина е 50% другите резисти и съпорти като поцъкаш форекс и започваш да ги хващаш и без шарени индикатори и фибомибота

цената=всичко, дето коко вика с една гола графика можеш да търгуваш но аз за комфорт съм с 3 индикатора ( само за дивергенции ги гледам (или конвергенции съответно), гледаш цената и пазара ти е ясен, но за да прогледнеш за нещата трябва време и практика

Коментар

• Хепи, 61.8 си е за действане както и да го гледаш.. подкрепа и съпротива се уважават ако ме разбираш....(брей тайфуни с нежни имена..) от другата страна има стопове.. и пак класика.. нищо ново не мога да измисля..ц ц ц ц...

Коментар

Колеги, това че имам малко постове и задавам "особени" въпроси, не означава, че съм "новак" във форекса, по-точно във ТА.
                Та, за фибото - да, класика е. Но мен ме учудва, че се използва без особени филтри. Имаме 61% и давай да действаме. Според мен е необходимо малко повече от това. Да вземем паунд/йена. Стигна 233,50 и доста хора казаха "сел". Лично аз мисля, че ще е добре да се види първо, примерно на по-малките графики, имаме ли нещо, което да ни подсказва, че ралито нагоре е на приключване. И тогава да се действа. А ако имаме и един екстеншън и обръщащ кендъл работата може да заспи.
                Хепи, ...(их огладнях).... кво значение има дали си новак или не... за мен няма..та фибото.. колкото по-просто тооолкова по-добре... пълзяши средни ..тренд линии..те т'ва е... да вземем паунд/йена...кой каза сел..
                С две ръце "за" (относно червеното)
                Безплатен обяд няма!

Коментар

бе Коко... остави го бат Пешо....кво само го дъвчеш .. ... терминала на 105 не беше ли черно-бЕл ако мога така да кажа....иба......там нямаше ли една как и един ..батко..(това да си запазя стила)..та кво си чел тогава, че не си спомням да е имало нещо за гледане дори....а иначе в цирка в зоната има камарили... ъъ..камили... чийрз

ХеХе Чиърс, Каката беше жената на Кръстев шефа а и една се моташе от Моловските хора щот и той е имал дял там а баткото беше ей как му беше името той пишеше в монитор валутните анализи после няма значение под езика ми е името му

Коментар

• Първоначално изпратено от 911
                    ....което да ни подсказва, че ралито нагоре е на приключване. ....
                    А те ралитата не са ли предимно нагоре. Кво ше кажеш?
                    Няма нищо да кажа. Жалко, че само това се забелязва във поста ми. А реално е написано така, за да се наблегне на двете противоположни посоки.
                    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от 911
                      ше ти избере ника на телефона и готово..кво да каже?

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                        Колеги, това че имам малко постове и задавам "особени" въпроси, не означава, че съм "новак" във форекса, по-точно във ТА.
                        Та, за фибото - да, класика е. Но мен ме учудва, че се използва без особени филтри. Имаме 61% и давай да действаме. Според мен е необходимо малко повече от това. Да вземем паунд/йена. Стигна 233,50 и доста хора казаха "сел". Лично аз мисля, че ще е добре да се види първо, примерно на по-малките графики, имаме ли нещо, което да ни подсказва, че ралито нагоре е на приключване. И тогава да се действа. А ако имаме и един екстеншън и обръщащ кендъл работата може да заспи.
                        Хепи, ...(их огладнях).... кво значение има дали си новак или не... за мен няма..та фибото.. колкото по-просто тооолкова по-добре... пълзяши средни ..тренд линии..те т'ва е... да вземем паунд/йена...кой каза сел..

Коментар

Коментар

• бе Коко... остави го бат Пешо....кво само го дъвчеш .. ... терминала на 105 не беше ли черно-бЕл ако мога така да кажа....иба......там нямаше ли една как и един ..батко..(това да си запазя стила)..та кво си чел тогава, че не си спомням да е имало нещо за гледане дори....а иначе в цирка в зоната има камарили... ъъ..камили... чийрз

Коментар

• Колеги, това че имам малко постове и задавам "особени" въпроси, не означава, че съм "новак" във форекса, по-точно във ТА.
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

Оставам с впечатлението, че болшинството от колегите тук играят фибо-нива. Така ли е наистина?
                                То лошо няма аз хиляди пъти съм го казвал - на един начинаещ трейдър му трябва като инструмент една камарила плюс някакъв филтър -примерно сси или макадака, и едно фибо и хайде готово - аз твърдя че с разумен ММ и тоя инструментариум човек ще е на плюс и то добър нещо от сорта на 20% на месечна база. Това го казвам защото усещам че се пръкна ново поколение тук щот много хора ме питат с лс какви индикатори ползвам и тнт. Значи родословното дърво на форекса почва от бат Пешо който в момента може да използвате като индикатор кат каже нещо и наопаки щот се е изчерпал - аз за паундйена само го чакам да каже лонги че да скъся яко щот съм малко къс хехе. Та бат пешо когат беше на линия аз се зарибявах тогава - бях взел един офис на Алабин от ФБК105 те горките бяха фалирали тъкмо от форекс но имаха терминал на ройтерс и тнт и бая литература и аз с други неща там си изкарвах хляба но като няма какво да правя и четях а незнаех че бат Пешо го има ама тая муха ми влезна в главата тогава и нема излизане, верно е наркотик - честно казано в момента ползвам само един индикатор и той е графиката не че не си рисувам глупости но определено от цялата тая работа ми остана само една графика и малко Ган а иначе за интрадей когато имам време ползвам таблицата за умножение - тоест камарила, фибо и молитви хехе

Коментар

Working...
                                X