If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги някой може ли да ми отговори като чакаме в петък в 15.30 часа новините от САЩ за заетостта какво ще правим като не работят пазарите и в календара какви са тези новини при затворен пазар ????
Отговорих ти - само трябва да знаеш къде да четеш. ;-)
Успех на всички Спекуланти
Да, име на предаването се търси:-)
Ще се излъчва он-лайн в нета.
"Часът на спекуланта" :lol:
Коментар
Форекс Форексов
Успех, Караиванов!
Сега ставам от компютъра, като се върна искам да сте закарали доларйена към пърив ми тейкпрофит 119.15, после и 119.60, и далече от стоповете 118.40 защото ако пак ми гръмне стоп за 1 пуст пип влизам с КАМАЗ в СТС :lol:
Колеги някой може ли да ми отговори като чакаме в петък в 15.30 часа новините от САЩ за заетостта какво ще правим като не работят пазарите и в календара какви са тези новини при затворен пазар ????
Ще махаш стопчето,че ще правим по 2-3 фигури нагоре надолу
Именно за това ще бъде интересно защото пазарите в европа ще са затворени( мисля че борсовата сесия ще бъде с намалена продължителност) а в Америка отворени за кратко. Идеална среда за големи движения с малки обеми.
Имаме удоволствието да ви съобщим че от 10 април стартира радио проекта за който бях писал.
Имам една молба към всички - моля дайте идея за името на предаването.То ще се излъчва всеки делничен ден от 10.00 до 18.00 часа.Темите които ще се дискутират ще са за форекса, за българския капиталов пазар и за големите световни борси,ще се говори всичко свързано с финанси, взаимните фондове, АДСИЦ , цените на петрола,златото,фючърси,застраховки и недвижими имоти.Целта е радиото да бъде един помощник на спекуланти,инвеститори и хора които не са толкова на "Ти" с финансите.
А основните участници ще сте вие
Очаваме вашите предложения и кръстника на този надявам се полезен проект.
Не можах да разбера име на предаването ли искаш де предложим,къде ще се излъчва предаването ?
Имаме удоволствието да ви съобщим че от 10 април стартира радио проекта за който бях писал.
Имам една молба към всички - моля дайте идея за името на предаването.То ще се излъчва всеки делничен ден от 10.00 до 18.00 часа.Темите които ще се дискутират ще са за форекса, за българския капиталов пазар и за големите световни борси,ще се говори всичко свързано с финанси, взаимните фондове, АДСИЦ , цените на петрола,златото,фючърси,застраховки и недвижими имоти.Целта е радиото да бъде един помощник на спекуланти,инвеститори и хора които не са толкова на "Ти" с финансите.
А основните участници ще сте вие
Очаваме вашите предложения и кръстника на този надявам се полезен проект.
Петре не обвинявайте хората в пиратство след като има начини да си защитавате информацията която подавата ама не ги ползвате тази работа с имейлите е детска история като цялото интернет пиратство - те авторите не вземат елементарни мерки да се защитят и данъкоплатеца трябва да плаща НСБОП да се занимава с това да лови пирати , пък те пиратите просто си играят хората - забавляват се!И е така защото примерно защо не си направиш труда да подаваш онализите си в защитен и дори и криптиран вид без възможност да се копи-пействат и да се пускат в чатове. То всъщност не те а ти така ги пръскаш в пространството и после питаш пък откъде ? Защо задаваш въпроси дето отговора им ти е ясен!
D.Y.F-091066
Коментар
Форекс Форексов
доларйена има желание да си тества фибо резистънса 119.15, вероятно ще го пробив и целта е още 50-60п
Здравейте колеги!
Чета избирателно от вчерашните постове и ми става някак си по-светло хехех има предвид че се радвам че тук е имало няакви наченки на раговор и обсъждане на стратегия за търговия от страна на Happy68 и коко. Много добре, а ще съм още по-доволен ако някой друг се е захванал и е разучил какво точно си говорят те двамата или пък е открил и той някаква зависимост.
Има няколко форума които са много добри и хората там си обменят страхотни идеи, разработки, индикатори, тестове и т.н. Ще бъде супер ако и тук (а може и в друга тема) се залегне повечко на рисърча и така да си обменяме. защото през времето когато не правим цък-цък с мишката върху котировката ние (или някои от нас) разглеждат други стратегии, изпробват, мислят... хубаво ще е д а си споделяме
Успешен ден на всички и внимавайте. По-късно ще се опитам да се включа с по-актуален анализ, засега имайте едно нещо предвид - вече 16-17 дена седим в този рейндж 1.33-1.34, дневния болинджър започва рязко да се стеснява което ме навежда на мислътла че може да имаме още малко рейндж и скоро слд това да тръгнем за пролетния тренд...разбира се говоря за дни Засега това...
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар