IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: данните в петък

Първоначално изпратено от anjel
    Колеги някой може ли да ми отговори като чакаме в петък в 15.30 часа новините от САЩ за заетостта какво ще правим като не работят пазарите и в календара какви са тези новини при затворен пазар ????
    Отговорих ти - само трябва да знаеш къде да четеш. ;-)
    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• долар-кад ми скъса нервите

Коментар

• kritelin

на инвеститора , спекулант не е правилно и не е сериозно:-)
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Да, име на предаването се търси:-)
          Ще се излъчва он-лайн в нета.
          "Часът на спекуланта" :lol:

Коментар

• Успех, Караиванов!

Сега ставам от компютъра, като се върна искам да сте закарали доларйена към пърив ми тейкпрофит 119.15, после и 119.60, и далече от стоповете 118.40 защото ако пак ми гръмне стоп за 1 пуст пип влизам с КАМАЗ в СТС :lol:

успех

Коментар

Колеги някой може ли да ми отговори като чакаме в петък в 15.30 часа новините от САЩ за заетостта какво ще правим като не работят пазарите и в календара какви са тези новини при затворен пазар ????
              Ще махаш стопчето,че ще правим по 2-3 фигури нагоре надолу

Коментар

Именно за това ще бъде интересно защото пазарите в европа ще са затворени( мисля че борсовата сесия ще бъде с намалена продължителност) а в Америка отворени за кратко. Идеална среда за големи движения с малки обеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  Здравейте.

Имаме удоволствието да ви съобщим че от 10 април стартира радио проекта за който бях писал.

Имам една молба към всички - моля дайте идея за името на предаването.То ще се излъчва всеки делничен ден от 10.00 до 18.00 часа.Темите които ще се дискутират ще са за форекса, за българския капиталов пазар и за големите световни борси,ще се говори всичко свързано с финанси, взаимните фондове, АДСИЦ , цените на петрола,златото,фючърси,застраховки и недвижими имоти.Целта е радиото да бъде един помощник на спекуланти,инвеститори и хора които не са толкова на "Ти" с финансите.

А основните участници ще сте вие

Очаваме вашите предложения и кръстника на този надявам се полезен проект.
                  Не можах да разбера име на предаването ли искаш де предложим,къде ще се излъчва предаването ?

Коментар

• Здравейте.

Имаме удоволствието да ви съобщим че от 10 април стартира радио проекта за който бях писал.

Имам една молба към всички - моля дайте идея за името на предаването.То ще се излъчва всеки делничен ден от 10.00 до 18.00 часа.Темите които ще се дискутират ще са за форекса, за българския капиталов пазар и за големите световни борси,ще се говори всичко свързано с финанси, взаимните фондове, АДСИЦ , цените на петрола,златото,фючърси,застраховки и недвижими имоти.Целта е радиото да бъде един помощник на спекуланти,инвеститори и хора които не са толкова на "Ти" с финансите.

А основните участници ще сте вие

Очаваме вашите предложения и кръстника на този надявам се полезен проект.

Коментар

• данните в петък

Коментар

• Петър Караиванов

Петре не обвинявайте хората в пиратство след като има начини да си защитавате информацията която подавата ама не ги ползвате тази работа с имейлите е детска история като цялото интернет пиратство - те авторите не вземат елементарни мерки да се защитят и данъкоплатеца трябва да плаща НСБОП да се занимава с това да лови пирати , пък те пиратите просто си играят хората - забавляват се!И е така защото примерно защо не си направиш труда да подаваш онализите си в защитен и дори и криптиран вид без възможност да се копи-пействат и да се пускат в чатове. То всъщност не те а ти така ги пръскаш в пространството и после питаш пък откъде ? Защо задаваш въпроси дето отговора им ти е ясен!
                        D.Y.F-091066

Коментар

• доларйена има желание да си тества фибо резистънса 119.15, вероятно ще го пробив и целта е още 50-60п

Коментар

• Nishto protiv scap-chetata, no edva li takav gyuvech shte ostane dalgo, pazara shte iska da izbqga ot scalpovete i shte si izbere posoka.

Ochakvam da vidime 3400 dnes sled dannite ot USA.

Коментар

• Здравейте колеги!
                              Чета избирателно от вчерашните постове и ми става някак си по-светло хехех има предвид че се радвам че тук е имало няакви наченки на раговор и обсъждане на стратегия за търговия от страна на Happy68 и коко. Много добре, а ще съм още по-доволен ако някой друг се е захванал и е разучил какво точно си говорят те двамата или пък е открил и той някаква зависимост.
                              Има няколко форума които са много добри и хората там си обменят страхотни идеи, разработки, индикатори, тестове и т.н. Ще бъде супер ако и тук (а може и в друга тема) се залегне повечко на рисърча и така да си обменяме. защото през времето когато не правим цък-цък с мишката върху котировката ние (или някои от нас) разглеждат други стратегии, изпробват, мислят... хубаво ще е д а си споделяме
                              Успешен ден на всички и внимавайте. По-късно ще се опитам да се включа с по-актуален анализ, засега имайте едно нещо предвид - вече 16-17 дена седим в този рейндж 1.33-1.34, дневния болинджър започва рязко да се стеснява което ме навежда на мислътла че може да имаме още малко рейндж и скоро слд това да тръгнем за пролетния тренд...разбира се говоря за дни Засега това...
                              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Kasite EURCHF na 6295 se izpalniha vchera, no otnovo ne mi haresvat, zatvarwm na 6283, slagam novi kasi na 6296.

Varvq sreshtu trenda sigurno e che shte zagubq!

Коментар

Working...
                                X