Добър ден и успешен ден! Доомсдау, май твоята информация за поръчки в зоната 1,3310-1,3280 от суверенни инвеститори излиза вярна. И аз го четох на няколко места. Днес мисля да байна един долар/швейцарец от около 1,2170-80 с добавка около 1,2130-50. Йената ще я изчаме да коригира до към 118,30-50 и от там също бай. Еурото ще го селна от 1,3360-70 ако стигне дотам. Много пипсове
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokoТо ясно че тренд ис йор френд - ама лошото е че аз не съм срещал правилно, а и аз самият незнам кое е правилно, определение за тренд, защото на различните графики е различен според Ганн отчитаме идеално движение то е по синусуида и наклона му е 45 градуса това идеално движение е прите3гателна за цената и колкото времето се разминава а за ганн времето е по-важно от цената толкова по се опъва тетивата което предизвиква бягство от рейндж към движение - докато тази цена е оградена от тренд линиики обикновенно и те са под наклон 45 градуса и ако падне то значи че сме стигнали горна или долна мъртва точка и синусуидата тръгва надолу. ГЕО примерно казваше че тренда е по суапа което също е интересно мнение в което има логика. Абе знае ли човек
Успех в новите начинания, ще се радвам да се видим пак някой път
Всъщност... не го питай, може и да не помни :lol:From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Форекс Форексов
днеска в доларйена вкарвам и камарила
коко, видя ли за кои къси говорех вчера, а тоя стоп дето си ми го завлякъл ти- да ти е честит, ама тъпакът съм аз дето не го сложих с 2п по-нагоре заради бид/аск разликата от 3п спред, ама мен за тоя стоп не ми пука а ми е много кеф щото бях прав за пазара на тиквите
Коментар
-
То ясно че тренд ис йор френд - ама лошото е че аз не съм срещал правилно, а и аз самият незнам кое е правилно, определение за тренд, защото на различните графики е различен според Ганн отчитаме идеално движение то е по синусуида и наклона му е 45 градуса това идеално движение е прите3гателна за цената и колкото времето се разминава а за ганн времето е по-важно от цената толкова по се опъва тетивата което предизвиква бягство от рейндж към движение - докато тази цена е оградена от тренд линиики обикновенно и те са под наклон 45 градуса и ако падне то значи че сме стигнали горна или долна мъртва точка и синусуидата тръгва надолу. ГЕО примерно казваше че тренда е по суапа което също е интересно мнение в което има логика. Абе знае ли човек
Успех в новите начинания, ще се радвам да се видим пак някой път
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kokoПри мен тия камарили са също така дефект от детството, защото първата литература която съм чел беше Питър Баин лекциите и той там на лягане и на ставане дава пивоти да смяташ вади графики само в лявата част и ти си биеш мозъка кво ще стане отдясно само на база пивоти и макадака като филтър за някоя и друга дивергенция, така че ги знам като таблицата за умножение
За интрадей Баин може на много хора да им отвори очите за много неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от doomsdayAjax4o купон и то голям
Желая на теб и на всички други успехи... аз се ориентирам към един друг финансов инструмент за търговия и вече няма да ви досаждам!
Успехи!!!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
При мен тия камарили са също така дефект от детството, защото първата литература която съм чел беше Питър Баин лекциите и той там на лягане и на ставане дава пивоти да смяташ вади графики само в лявата част и ти си биеш мозъка кво ще стане отдясно само на база пивоти и макадака като филтър за някоя и друга дивергенция, така че ги знам като таблицата за умножение
Коментар
-
Освен това 3273 е и потвърдена цел от ФЕ 161.8 кво толкова не ти харесват тия камарили незнам а да видим днес ще излезат ли.
Разбира се си прав че гледам други неща - аз имам трейдинг план на големите графики който следвам стриктно ако щеш вярвай но съм си планирал движението на еврото 2 години на пред на седмична графика и едва там някое ниво ако падне редактирам плана - примерно ако 2920-40 падне ще редактирам плана от бичи към мечи и тнт
Коментар
-
[quote="Happy68"][quote="koko"][quote="Happy68"]Първоначално изпратено от kokoКоко, заблуждаваш колегите с тези писания.
Първо, камарилата (ако не е седмична) е за 3 април, а първия ти вход къси е от 2 април (е, ако двете съвпадат, всичко е ок)
Второ, на 1,3350 когато излиза седмицата (7 на сси), цената вече е на ниво 1,3360, което се отразява с цели 10 пипса на затварянето и последвалите дълги.
Трето, поне според постовете ти, твоите входове не бяха по тази картинка - иначе може би нямаше да ти удари стопа.
Четвърто, не знам как е в скалпинга, но предполагаемия R/R на описаните възможности въобще не е за завиждане.
Пето, за късите от 1,3375 - това че сси издува, не е предпоставка, че цената ще слиза - виж при първата 7-ца какво е положението.
Това е само уточнение за четящите. Коко сигурно си прави сделките по други допълнителни неща.
Успех на всички днес
1. Камарилата ми излиза на време за деня - аз имам малко по-различни настройки на камарилата защото хващам отваряне затваряне на други сесии тоест настройката ми е ГМТ+6 а не +2 както биха я сложили други.
2. Седмицата дава сигнал за изход по системата на Уди но повярвай ми тя излиза навреме
3 Издуването на малката графика си прав че не е фактор толкова силен на малките графики но все пак е фактор
4 Аз ти гарантирам че ако играеш по камарилата плюс филтър няма да станеш милионер но ще си на плюс е разбира се ММ
ПП
Днешната камарилска търговия е шорт Н3 - 1.3349 Таргет Л5 - 1.3273 Стоп Н4 1.3370
Екакво е на РР коефициента Стоп 21п и цел 97п
Коментар
-
Първоначално изпратено от doomsdayЕто малко инфо:
Има слухове че на 1.3315 се е разположил някакъв фонд с поръчки за покупка на евра(непотвърдена новина)
Около 1.3300 покупки на цетрални банки
Ако всичко тва е така щв взема да се ориентирам към затваряне на късите и да търся вход за една малка дългаFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Ето малко инфо:
Има слухове че на 1.3315 се е разположил някакъв фонд с поръчки за покупка на евра(непотвърдена новина)
Около 1.3300 покупки на цетрални банки
Ако всичко тва е така щв взема да се ориентирам към затваряне на късите и да търся вход за една малка дълга..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от kokoСори ама ССИ модифициран ала уди кълвача ми е винаги в главата и смея да твърдя че го познавам на добро ниво, или поне мисля така, хехе, ако че го ползвам предимно за филтърНяма вече да го споменавам.
На 1.3350 Удис ССИ изкара 7ца което ще рече бегай лисо от късите и давай лонг това съвпадна с Л3 на камарилата, ок на 1.3376 камарилата шорт и филтъра ССИ се изду казвайки верно шорт скъсявай със цел вече батка Л5 - което стана факт там ССИ каза верно пак 7ца бега демек искам малко ъп и после ще повторя импа ама да видя утре отварянето - НЕМА БРАТ ДНЕС БЕШЕ ПЕРФЕКТЕН ТЕХНИЧЕСКИ ДЕН
ХеХе
Коко, заблуждаваш колегите с тези писания.
Първо, камарилата (ако не е седмична) е за 3 април, а първия ти вход къси е от 2 април (е, ако двете съвпадат, всичко е ок)
Второ, на 1,3350 когато излиза седмицата (7 на сси), цената вече е на ниво 1,3360, което се отразява с цели 10 пипса на затварянето и последвалите дълги.
Трето, поне според постовете ти, твоите входове не бяха по тази картинка - иначе може би нямаше да ти удари стопа.
Четвърто, не знам как е в скалпинга, но предполагаемия R/R на описаните възможности въобще не е за завиждане.
Пето, за късите от 1,3375 - това че сси издува, не е предпоставка, че цената ще слиза - виж при първата 7-ца какво е положението.
Това е само уточнение за четящите. Коко сигурно си прави сделките по други допълнителни неща.
Успех на всички днесБезплатен обяд няма!
Коментар
Коментар