аз вчера разчитах наедни дивергенции на малките графики и целите ми щяха да са изпълнени ако не беше гръмнал стопа толкова тъпо, но днес доларйената се тегли нагоре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
-
Форекс Форексов
Добро утро, гутен морген.
коко, няма да казвам какво мисля за доларйена, щото тоя стоп гръмна по възможно най тъпия начин-ама верно най-тъпия, щото трябваше да е с 3 п по-нагоре щом исках да стопира на 119 заради бид/аск разликата но както се казва и Матеев е човек-нека прибере нещо
Коментар
-
http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.jpg
Ето малко принос и от мене.Значи това е на Dow Jones графика,понеже го няма написано никъде :-)
Днеска започнахме 3-та от 5-та голяма ( по моята теория ) Ако е така трябва да стигнем около 12700.От там малка 4-та от голяма пета и финална пета около 13000.След това АБЦ.Сега важното ми е това АБЦ,което за мен ще подхлъзне */jpy за новите дъна и после тръгваме нова голяма 5-ца нагоре за нови върхове и т.н. и т.н.
Плътното движение днес ми дава още едно доказателство,че сме в 3-та вълна ! Аз ще ги взимам под предвид тези неща,защото перфектно пасва и на друите ми планове.Долар/йена се спря сега.защото паунд/йена дърпа надолу заради кабела.Иначе върха при нея го чакам над 119 ( може и да греша и да се запънем още тук ).
Еми общо взето това е.Надявам се да съм бил полезен
Лека вечер на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от kokoСори ама ССИ модифициран ала уди кълвача ми е винаги в главата и смея да твърдя че го познавам на добро ниво, или поне мисля така, хехе, ако че го ползвам предимно за филтърНяма вече да го споменавам.
На 1.3350 Удис ССИ изкара 7ца което ще рече бегай лисо от късите и давай лонг това съвпадна с Л3 на камарилата, ок на 1.3376 камарилата шорт и филтъра ССИ се изду казвайки верно шорт скъсявай със цел вече батка Л5 - което стана факт там ССИ каза верно пак 7ца бега демек искам малко ъп и после ще повторя импа ама да видя утре отварянето - НЕМА БРАТ ДНЕС БЕШЕ ПЕРФЕКТЕН ТЕХНИЧЕСКИ ДЕН
ХеХе
Коментар
-
Фене сега се сетих Недялко се казваше дилърчето им - те са били добри и са въртели на доверителка около 10 милки но като гърмят банките щото пчб и бзк са били в схемата и те гърмят иначе Кръстев ми е казвал е разбира се той обвиняваше Недялко че техни пари към 200к са гръмнали и заради това не са продължили сами незнам дали ме лъжеше но ми каза че тоя терминал им е струвал тогава къде 10к на месец, а иначе аз бях на огромна далавера защото взех офиса им под наем и от булбанк го взеха щот беше ипотекиран но неможеха да ме изгонят и аз 2 години стоях на пъпа на София в офис 170кв напълно обзаведен със супер мебелите му картини камери и прочие и плащах 100д на месец на булбанк а от тогава то всичко беше описано та си откраднах верно часовниците от терминала и още са у нас даже скоро им сложих батериики хехе
Коментар
-
ЕUR/USD: Да ви кажа джентълмени, прибрах си половината от печалбата. Нещо не ми харесва това движение. И без това започна по-късно (От вчера го чакам), бе по-слабо отколкото очаквах, а сега се кунди накъде да поеме.
Може ли някой да ми каже къде да погледна съотношения освен тук: http://fxtrade.oanda.com/resources/t.../posratios.png
PS:Утре като отворят британците ми се струва, че ще има екшънhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen TanevНе търгувам в момента Насдак100, но преминем ли 1810/15 - ще ни разбие късите паунд-йени.Все пак сега е момента и за шорт на Насдак100 със стоп - 1815.
Добре де, дано Пламен утре го види и ми обясни.
Засега лека вечер/нощ на всички и успешен ден утреБезплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Happy68Хайде да оставим това фибо вече. Имам един по-сериозен въпрос - нещо, което въобще нито знам, нито разбирам.
Пламен споменава, че понеже индексите щели да падат, то и паунд/йена ще пада. Та въпроса ми е: защо? Достатъчно ми е само генерално, с няколко думи.
И за тези с индексите - загледах се в графиките на индексите - има два от тях, които са предопределили днешното покачване (айде да не е рали) - PHLX (Gold/Silver) и Amex Major Market Index. На някого може и да помогне, ако намери някаква корелация.
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoХепи пепел ти на езика аз верно правих здрави селове но като видях накъде духа вятъра отворих ако помниш едни дълги хеджове за 1.3380-3420 зоната и от там реално съм си къс ако че съм идиот с една каруца къси и сравнително кофти средна цена но аз твърдо си искам 3184 даже честно да ти кажа ми се ще там да се издъня с един стоп на дълги ида иде къде 2940 бетона че там да отворя със стопревърс щот знае ли човек. Е да еврото е ичо докато не падне 2920-40 ама идеята е краткосрочно - определено изненада краткосрочните ми очаквания еврото и реално заради него от месец тъпча на едно място и нищо чудно да ме накара после два месеца поне да бачкам за него ако хвръкне къде 1.35 което не е невъзможноБезплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Хайде да оставим това фибо вече. Имам един по-сериозен въпрос - нещо, което въобще нито знам, нито разбирам.
Пламен споменава, че понеже индексите щели да падат, то и паунд/йена ще пада. Та въпроса ми е: защо? Достатъчно ми е само генерално, с няколко думи.
И за тези с индексите - загледах се в графиките на индексите - има два от тях, които са предопределили днешното покачване (айде да не е рали) - PHLX (Gold/Silver) и Amex Major Market Index. На някого може и да помогне, ако намери някаква корелация.
Коментар
-
Хайде да оставим това фибо вече. Имам един по-сериозен въпрос - нещо, което въобще нито знам, нито разбирам.
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от the fan*Хепи, 61.8 си е за действане както и да го гледаш.. подкрепа и съпротива се уважават ако ме разбираш....(брей тайфуни с нежни имена..) от другата страна има стопове.. и пак класика.. нищо ново не мога да измисля..ц ц ц ц...
И Коко прави здрави селове (Коко, сори, че те споменавам, ама само твоите сделки помня). Не знам, дали тогава му писах или не, но определено много исках. Сега знаем къде е еврото.
А за стоповете - така е. Ама защо да даваме на някой "далавера" като може и без това - иска се само малко хитринка
Коментар
Коментар