IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Форексов голям си.
    респект
    (извинете за малкото мнения, чета иначе; мерси)

Коментар

• внимание - Форекс - води до пристрастяване - марш по кръчми и никакви графики до утре сутрин

ПС-ако пак ми гръмне стоп с точност до пип ще бутна офиса на СТС с верижен багер.

Коментар

• сега е 8182 - 2п надолу да иде и ще съм по-сигурен в работата, обаче това е тъп трейд и ако му извадим печалба 20-30п пак добре защото преди час два когато влязохме посоката беше за никъде - както виждаш оттогава не сме мръднали, даже и за скалп няма мегдан - 6-7п рейндж и ако стоповете горе удържат и си люснем лимитите - пей сърце защото сме измъкнали парче баница от гореща фурна

Коментар

• AUD / USD

The AUD/USD opened in NY at 0.8134/36 after falling to lows
          overnight of 0.8067 after the RBA failed to hike rates. Strong, solid buying
          from a US name appeared to ignore other factors in the market, driving AUD
          through 0.8150 stops for a move to 0.8195 highs on the day. Option protection of
          0.8200 coupled with some fund selling capped the gains with AUD/USD edging back
          to a 0.8175-85 range in the afternoon. Other fundamentals are seen supporting
          the AUD with copper extending recent gains to trade above $3.29/lb while gold
          rallied sharply from $665 at the open to $673. The yield spread in the two-year
          bonds remains over three times the level from the year before.
          AUD/CHF traded to 0.9980, trading to the highest levels since 2000 and is
          poised to test parity at 1.0000. AUD/JPY rallied to 97.25 and remains above
          97.00 through the afternoon with analysts increasingly calling for a move to 100
          in coming sessions, adding to support for the AUD. Offers remain firm fro 0.8200
          to 0.8210/15, the highs from Dec 1996 but scope for further gains in the near
          term is still seen by the market with stops above 0.8230.

Az ste dobaviam na 0.8240-50

Коментар

• Все по-интересно и по-интересно става ситуацията при ауда и нздто
            Струва ми се че вече никой не вярва че тези валути могат и да падат това го видяхме доста добре при ауда при цени от 0.8060 как се направиха бързи 120 пипса, които за тази двойка са доста. Засега няма никави индикации за по-сериозно връщане или корекция до и под 0.80. докато не падне днешното дъно тренда си остава доста бичи. По-интересно е че на големите графики месечна и седмична всичко си сочи за доста нагоре. На месечна си вървим по едни големи дивергенции и всичко показва нагоре, скоро пробихме 100МА което е още един стабилен сигнал за уп. под скоро имам предвид 2003 г. но имайки предвид че графиката е месечна това не е проблем. Най-скорошния връх около тези нива, който може да окаже временно забавяне на хода нагоре и корекция е на 0.8215. с днешното развитие вероятността да пробваме този 11годишен връх се покачи доста силно. Слизайки на седмична графика виждаме четири положителни бара, доста изразителни, издуване на МАЦД и пробив на нивото 0.80 което е било тествано 3 пъти в последните 3 години и логично този път дойде и пробивът. На дневна има вероятност да се движим по един доста широк канал, който показва следващо най-близко допиране до горната линия на около 0.8250 което близо и в рамките на гравитацията около нивото 0.8215 което както казахме е дългогодишен връх. От друга страна на дневна имаме едно издуване на МАЦД, което ме кара скоро да очаквам корекция, лека при която индикатора да възстанови малко стойности и да се формира една дивергенция, която би откарала цената именно на споменатите цели 0.8220/50 ако не и по-високо. Освен това сме се отлепили и доста от МА 100 на дневна и гравитационните и хармонични сили може да се опитат давърнат цената по-близо до мувинг авериджа и да продължи постепенното поскъпване. Разбира се това към края на този месец или поне така ми изгелжда на мен Поскъпването не е продиктувано от златото, защото видяхме доста голям ръст пти австарлиеца и новозенландеца,докато златото все още не прави такива резки скоци, това разбира се не означава че няма да ги направи, все пак и там тренда е силно бичи. Всичко до пробив на ниво 0.81 и дори до пробив на днешното дъно следва да се разглежда и отиграва като buy on dips а при пробив на спомянатите нива може да се очаква една корекция към 0.80 оттам вече ще мислим и гледаме какво все пак става с долара, еврото и кабела, общо взето мейджърите и то главно долара. Вече видяхме как при кросоете на ауда индикаторите възстановиха стойности и днешните движения задълбочиха спадовете при еур/ауд и гбп/ауд. Пипайте внимателно ауда и нздто , ако го пипате го пипайте предимно за купуване и не се правете на смелчаги да ритате срещу тренда, днес доста добро показно имахме с това какво ще стане със скъсяващите или въобще не пипайте ако ви е шубе. мен вече ме е страх и ми се струва нестабилни нива, което означава че може да имаме резки покачвания и резки спадания. Нивата сам ги описал, еми остава да прецените сами
            Абе я по-добре се наслаждавайте на празниците вместо да висите пред мониторите!
            Весело....
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• то днес австралиеца мисля че си изпълни нормата от над 1 фигура. Трябва малко и да разпусне вече, че то кое време ракиено стана. Ако не има и ръчна, най-много малко студена вода преди лягане за по-добър сън. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
                И аз селнах от 0,8184 така че станахме трима. Сега всичко ще си дойде на мястото, тоест малка корекцийка на юг! :-)

тие входове дето ги направихме са тъпи малко-тъпи са защото играем след голям бар който напира нагоре и трябва време за позициониране на пазара - в момента това дето го правим е ловене на връх което е кьорфишек но тие позиции ще излязат-ако не излязат ще се псува и вика защото ще ми е втората форекс-глупост за днес ама от утре спирам с глупостите - като пушачите дето всеки ден по 3 пъти ги спират

Коментар

• Sell EUR/CHF 1.6307

Коментар

• sell stop gbp/jpy 233.8 SL 235 TP open
                    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                      по скоро да пробваме нзд/усд за къса със стоп 25 пипа
                      Не се засягай бе човек :-) шегувах се.Много насериозно го взимаш тоя форекс,я дай малко по-ларж :-)

Коментар

• по скоро да пробваме нзд/усд за къса със стоп 25 пипа

Коментар

• И аз селнах от 0,8184 така че станахме трима. Сега всичко ще си дойде на мястото, тоест малка корекцийка на юг! :-)

Коментар

• Абе и аз селнах от 8178 малко под предишния връх ама нещо не ми харесва движението .

Коментар

• проба в ауд сел 8181 стоп 20п първи таргет 20п

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                                Първоначално изпратено от Форекс Форексов

за да скочим до там трябва да се накопаят още дълги позиции и затова казвам че допускам още един малък спад - после там трябва да направим тоя тест

обаче - нота бене

импулсното движение в двойката е нагоре с тотално прецакана 50% корекция-тоест даунимпулсът е анулиран, засега сме във вълна 4 от една последна петица нагоре - тоест сега коригираме и ни трябва импулс да довършим нагоре, който много ясно се вижда на 4ч - имаме 2 вълни нагоре от дъното 116.50 и тъй като импулса е нагоре, то ни трябва последно движение нагоре което се надявам да е голямо и да отвори голям вакуум за надолу
                                Снощи като споменах, че правим пробив да фигура на дневна, някой ми каза, че греша. Сега май вече не изглежда така
                                А за движението надолу предлагам да го мислим когато дойдат индикации за това. Дотогава - лонг.

Весели празници и приятна почивка на всички

не знам с кой си спорил но аз от началото на седмицата си натисках дълги, обаче сега имаме вакуум ( такъв термин няма но аз вече го вкарвам) та имаме вакуум за още едно дъно към 118.50-60-60 от което ще е добра индикация ако излезем с ракета - демек няколко големи часови бара които са индикация за як бай от страна на биг догс и воала - 60 пипса за Форексов и Ко.

Коментар

Working...
                                X