If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Форексов голям си.
респект
(извинете за малкото мнения, чета иначе; мерси)
Коментар
Форекс Форексов
внимание - Форекс - води до пристрастяване - марш по кръчми и никакви графики до утре сутрин
ПС-ако пак ми гръмне стоп с точност до пип ще бутна офиса на СТС с верижен багер.
Коментар
Форекс Форексов
сега е 8182 - 2п надолу да иде и ще съм по-сигурен в работата, обаче това е тъп трейд и ако му извадим печалба 20-30п пак добре защото преди час два когато влязохме посоката беше за никъде - както виждаш оттогава не сме мръднали, даже и за скалп няма мегдан - 6-7п рейндж и ако стоповете горе удържат и си люснем лимитите - пей сърце защото сме измъкнали парче баница от гореща фурна
The AUD/USD opened in NY at 0.8134/36 after falling to lows
overnight of 0.8067 after the RBA failed to hike rates. Strong, solid buying
from a US name appeared to ignore other factors in the market, driving AUD
through 0.8150 stops for a move to 0.8195 highs on the day. Option protection of
0.8200 coupled with some fund selling capped the gains with AUD/USD edging back
to a 0.8175-85 range in the afternoon. Other fundamentals are seen supporting
the AUD with copper extending recent gains to trade above $3.29/lb while gold
rallied sharply from $665 at the open to $673. The yield spread in the two-year
bonds remains over three times the level from the year before.
AUD/CHF traded to 0.9980, trading to the highest levels since 2000 and is
poised to test parity at 1.0000. AUD/JPY rallied to 97.25 and remains above
97.00 through the afternoon with analysts increasingly calling for a move to 100
in coming sessions, adding to support for the AUD. Offers remain firm fro 0.8200
to 0.8210/15, the highs from Dec 1996 but scope for further gains in the near
term is still seen by the market with stops above 0.8230.
Все по-интересно и по-интересно става ситуацията при ауда и нздто
Струва ми се че вече никой не вярва че тези валути могат и да падат това го видяхме доста добре при ауда при цени от 0.8060 как се направиха бързи 120 пипса, които за тази двойка са доста. Засега няма никави индикации за по-сериозно връщане или корекция до и под 0.80. докато не падне днешното дъно тренда си остава доста бичи. По-интересно е че на големите графики месечна и седмична всичко си сочи за доста нагоре. На месечна си вървим по едни големи дивергенции и всичко показва нагоре, скоро пробихме 100МА което е още един стабилен сигнал за уп. под скоро имам предвид 2003 г. но имайки предвид че графиката е месечна това не е проблем. Най-скорошния връх около тези нива, който може да окаже временно забавяне на хода нагоре и корекция е на 0.8215. с днешното развитие вероятността да пробваме този 11годишен връх се покачи доста силно. Слизайки на седмична графика виждаме четири положителни бара, доста изразителни, издуване на МАЦД и пробив на нивото 0.80 което е било тествано 3 пъти в последните 3 години и логично този път дойде и пробивът. На дневна има вероятност да се движим по един доста широк канал, който показва следващо най-близко допиране до горната линия на около 0.8250 което близо и в рамките на гравитацията около нивото 0.8215 което както казахме е дългогодишен връх. От друга страна на дневна имаме едно издуване на МАЦД, което ме кара скоро да очаквам корекция, лека при която индикатора да възстанови малко стойности и да се формира една дивергенция, която би откарала цената именно на споменатите цели 0.8220/50 ако не и по-високо. Освен това сме се отлепили и доста от МА 100 на дневна и гравитационните и хармонични сили може да се опитат давърнат цената по-близо до мувинг авериджа и да продължи постепенното поскъпване. Разбира се това към края на този месец или поне така ми изгелжда на мен Поскъпването не е продиктувано от златото, защото видяхме доста голям ръст пти австарлиеца и новозенландеца,докато златото все още не прави такива резки скоци, това разбира се не означава че няма да ги направи, все пак и там тренда е силно бичи. Всичко до пробив на ниво 0.81 и дори до пробив на днешното дъно следва да се разглежда и отиграва като buy on dips а при пробив на спомянатите нива може да се очаква една корекция към 0.80 оттам вече ще мислим и гледаме какво все пак става с долара, еврото и кабела, общо взето мейджърите и то главно долара. Вече видяхме как при кросоете на ауда индикаторите възстановиха стойности и днешните движения задълбочиха спадовете при еур/ауд и гбп/ауд. Пипайте внимателно ауда и нздто , ако го пипате го пипайте предимно за купуване и не се правете на смелчаги да ритате срещу тренда, днес доста добро показно имахме с това какво ще стане със скъсяващите или въобще не пипайте ако ви е шубе. мен вече ме е страх и ми се струва нестабилни нива, което означава че може да имаме резки покачвания и резки спадания. Нивата сам ги описал, еми остава да прецените сами
Абе я по-добре се наслаждавайте на празниците вместо да висите пред мониторите!
Весело....
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
то днес австралиеца мисля че си изпълни нормата от над 1 фигура. Трябва малко и да разпусне вече, че то кое време ракиено стана. Ако не има и ръчна, най-много малко студена вода преди лягане за по-добър сън. :-)
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от uwscsi
И аз селнах от 0,8184 така че станахме трима. Сега всичко ще си дойде на мястото, тоест малка корекцийка на юг! :-)
тие входове дето ги направихме са тъпи малко-тъпи са защото играем след голям бар който напира нагоре и трябва време за позициониране на пазара - в момента това дето го правим е ловене на връх което е кьорфишек но тие позиции ще излязат-ако не излязат ще се псува и вика защото ще ми е втората форекс-глупост за днес ама от утре спирам с глупостите - като пушачите дето всеки ден по 3 пъти ги спират
Абе и аз селнах от 8178 малко под предишния връх ама нещо не ми харесва движението .
Коментар
Форекс Форексов
проба в ауд сел 8181 стоп 20п първи таргет 20п
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Happy68
Първоначално изпратено от Форекс Форексов
за да скочим до там трябва да се накопаят още дълги позиции и затова казвам че допускам още един малък спад - после там трябва да направим тоя тест
обаче - нота бене
импулсното движение в двойката е нагоре с тотално прецакана 50% корекция-тоест даунимпулсът е анулиран, засега сме във вълна 4 от една последна петица нагоре - тоест сега коригираме и ни трябва импулс да довършим нагоре, който много ясно се вижда на 4ч - имаме 2 вълни нагоре от дъното 116.50 и тъй като импулса е нагоре, то ни трябва последно движение нагоре което се надявам да е голямо и да отвори голям вакуум за надолу
Снощи като споменах, че правим пробив да фигура на дневна, някой ми каза, че греша. Сега май вече не изглежда така
А за движението надолу предлагам да го мислим когато дойдат индикации за това. Дотогава - лонг.
Весели празници и приятна почивка на всички
не знам с кой си спорил но аз от началото на седмицата си натисках дълги, обаче сега имаме вакуум ( такъв термин няма но аз вече го вкарвам) та имаме вакуум за още едно дъно към 118.50-60-60 от което ще е добра индикация ако излезем с ракета - демек няколко големи часови бара които са индикация за як бай от страна на биг догс и воала - 60 пипса за Форексов и Ко.
Коментар