IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Форексов, виж ся калъф, знаеш ли до къде ми е дошло от такива капацитети като тебе, драскай си по графиките..играй си форекса/ксерокса и се ш*б*й!Та на кой сестрата кво ще прави не е твоя работа разбираш ли?!А за пари не се и опитвай да ми говориш..ок..приятен ден!
    ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
      Златцето отцепи надолу и от 678 аз вече играя в другия отбор! )
      ДОБРЕ ДОШЪЛ...

Коментар

• doomsday, aко сестра ти ги "знае тие работи" - остави момичето пред МТ да ти прави пари а може и книжка да напише. През това време се разхождай с Хоската и харчете осемцифрени суапове по Малдивите.

Ксерокса е лесна работа.

(blqblq, извини че ти ползвам "ксерокс"-а, ще си плащам copyright )

Коментар

• doomsday.....това "за сега" според мен е до 1.3550-40...друг е въпросът, че аз лично бих се въздържал от покупка тук ... с две думи....вчера имахме 1.3665- ниво та дрънка..тренд през върховете май 2006 и декември 2006....... дол/шв. проба на 1.20 - тренд от 1.1285 през 1.1882....USD index low март 2005....и през дъната май и декември 2006......златото в момента се търгува под тренда от 14 март (последния напън).... бях написал април ..сори..

Коментар

• Много е рисковано, но шорт и от 119,45 на долар-йена.
            Стоп- на 10п.ТП-100п.

Коментар

• Значи, г-н Караиванов, няма такъв който да има над 70% успеваемост в сделките/прогнозите си, аз поне така си го мисля.За губене на пари, губил съм доста(под доста нямам предвид 4-5к а доста повече), но слава богу си ги върнах всеки бърка, важното е какво ще направиш след това.
              Аз съм напълно за един такъв проект който Вие сте започнали, представям си колко усилия, време и пари изисква..за това евала.А и ако искате може да обявите този тел в този форум, ей така да го имаме
              Мерси и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                Ще стане ясно след 27 минути
                Може и след 27 часа . Аз затворих дългите , и търся ново ниво за вход на по малка графика

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                  Абе, моите уважения към г-н Караиванов, но по това радио кога и да съм чул(2-3 пъти в деня), те говорят за вече случили се неща, или от рода..ако пробие тва ще иде до онова..това и сестра ми го знае!Нали целта е да предвидиш на къде ще тръгне и дали ще премине и съответно от това каква да бъде твоята стратегия
                  Пак повтарям, моите уважения към г-н Караиванов, но нещо не ми харесва сегашният вид на нещата и си казвам мнението
                  doomsday - за това оставяме телефон за връзка-всеки който желае да изрази мнението си да се обади и да го направи в ефир.Ние няма да съдим никого , ното пък ще му даваме каквито и да е квалификации.

Относно забележката ти за това че се правят прогнози - ами да,няма как иначе да е. Когато навремето изразявах категорични мнения, когато бяха правилни - получавах обещания за почерпки,ядене пиене и какво ли не.Ако 3% се бяха реализирали до сега щях да съм отворил склад за търговия на едро :-)
                  Когато обаче позициите ми бяха губещи, се почваше едно плюене, подигравки и ирония,но остави друго - обвинения за това че аз съм им виновен за загубите и фалитите - като че ли съм му държал опрян пистолет в главата и съм му казвал какво да прави.

Когато ме питат с какво се занимавам и видя че след като им отговоря и погледа им продължава да бъде неразбиращ, аз отговарям - Метереолог съм.И това е самата истина.Валутния анализ и прогнозата за времето се правят в 90% по един и същ начин.

Та питането ми към всички е : Защо когато предната вечер са казали че ще е слънчево и топло, а то вали дъжд като из ведро никой не го прави на въпрос?

Отговора е прост : защото освен че малко сте се измокрили , не сте загубили пари от това.

Коментар

• само искам някой да си каже мнението..какво става при пробив на зоната 1.3555/40..аз си мисля че тогава ще имаме завършен модел, или пък може би гледам пристрастно на нещата.За това искам съвет нали все пак за това е този форум

Коментар

• the fan*...
                      да бе, buy on dips..за сега, и аз го казах малко по надолу че го чакам още един път да се качи нагоре за 1.37 само че не съм мн мн сигурен за тва се въздържам по-подробни коментари и обяснения
                      Успех!

Коментар

• Ще стане ясно след 27 минути

Коментар

• ..doomsday, ако сестра ти наистина знае тези неща значи е ok...остава само да прецениш от коя страна да влизаш и при теб всичко е ok....например евро/долар в момента е "buy dips"....и стоповете знаеш къде трябва да бъдат....успех...

Коментар

• Крителин според мен това е по логичният вариант. Поне за мен индикаторите това говорят

Коментар

• Абе, моите уважения към г-н Караиванов, но по това радио кога и да съм чул(2-3 пъти в деня), те говорят за вече случили се неща, или от рода..ако пробие тва ще иде до онова..това и сестра ми го знае!Нали целта е да предвидиш на къде ще тръгне и дали ще премине и съответно от това каква да бъде твоята стратегия
                              Пак повтарям, моите уважения към г-н Караиванов, но нещо не ми харесва сегашният вид на нещата и си казвам мнението

Коментар

• Аз почвам да обмислям къса.

Коментар

Working...
                                X