Първоначално изпратено от SPEKO
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Han KrumНяма как златото да натежи(въпреки че се бях озъбил миналата година) - много добавки правих на кабела и сега съм с 250К къс и 120 К къс в Евро - въобще положението не е много розово ....
Иначе и на мен червеното ми е любим цвят - сектор Г, Амстердам Арина, червено вино, червено Порше... все хубави неща :lol: ама точно на монитора ми, по си ми е кеф да ми светка зеленко :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumНяма как златото да натежи(въпреки че се бях озъбил миналата година) - много добавки правих на кабела и сега съм с 250К къс и 120 К къс в Евро - въобще положението не е много розово ....
Иначе и на мен червеното ми е любим цвят - сектор Г, Амстердам Арина, червено вино, червено Порше... все хубави неща :lol: ама точно на монитора ми, по си ми е кеф да ми светка зеленко :PFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от ParmyПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от karakondjulIstina e, ne go priemam kato zaqjdane, malko me zabolq shtoto otletqha $200, no tozi pat bqh reshil da ne pravq prostotiqta da mestq stopa a da si sarbam poparata kakto sam si q nadrobil.Светни ме къде съм посъветвал да се скъсява златото?
Вчера прибрах 12 фигури от него и излезнах защото очаквам лека корекция която не е за скъсяване, а за влизане в дълги от по-добри позиции.
Хане, внимавай да не стане златото по-тежко в портфейла, че ако продължи с тоя бесен тренд както очаквам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ParmyПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от karakondjulIstina e, ne go priemam kato zaqjdane, malko me zabolq shtoto otletqha $200, no tozi pat bqh reshil da ne pravq prostotiqta da mestq stopa a da si sarbam poparata kakto sam si q nadrobil.Светни ме къде съм посъветвал да се скъсява златото?
Вчера прибрах 12 фигури от него и излезнах защото очаквам лека корекция която не е за скъсяване, а за влизане в дълги от по-добри позиции.
Хане, внимавай да не стане златото по-тежко в портфейла, че ако продължи с тоя бесен тренд както очаквам....From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от karakondjulIstina e, ne go priemam kato zaqjdane, malko me zabolq shtoto otletqha $200, no tozi pat bqh reshil da ne pravq prostotiqta da mestq stopa a da si sarbam poparata kakto sam si q nadrobil.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от karakondjulIstina e, ne go priemam kato zaqjdane, malko me zabolq shtoto otletqha $200, no tozi pat bqh reshil da ne pravq prostotiqta da mestq stopa a da si sarbam poparata kakto sam si q nadrobil.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от karakondjulIstina e, ne go priemam kato zaqjdane, malko me zabolq shtoto otletqha $200, no tozi pat bqh reshil da ne pravq prostotiqta da mestq stopa a da si sarbam poparata kakto sam si q nadrobil.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Форекс Форексов
д/кад най-после даде откат след учебникарските дивергенции
Коментар
-
Форекс Форексов
long cable 2.0023 с цел М2 2.0045
Коментар
Коментар