If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Скъсих EUR/USD от 2757 и вече два часа ми къса нервите ...
Питам се, ще има ли светлина в тунела
Виж как ти остава време да си мислиш разни работи и да си задаваш разни въпроси. Следващият път изчакай някъде импулс и го изхакай наобратно, всичко ще се развие за секунди и времето ще мине неусетно.
---------------------------- Berbo count: 11 We'll Keep the Red Flags Flying High
Ако поне малко си чел постовете ми, ще знаеш, че "доджи" ми говори толкова, колкото "хиена".
Аз пък вече отворих късо гепи от 130,23 и му търся 124. Какво ще кажеш?
Тъй като спадът дойде по-бързо от очакванията ми, затварям на 125.50 и ще търся вход за нови къси по-нататък.
На късите евро/йена слагам стоп на 114.80.
Успешна търговия от мен.
П.П. supertradеr, да продължавам ли да внимавам с "късата хиена"?
frx1234 че ще е секира, секира ще е. Ясно е че се прави в полза на брокерите
Като излезе "официална" информация в интернет, ще се разбере с точност за функциите на плъгина. За сега толкова............. sorry.
То и за Virtual Dealer не се говори дълго време но.......така или иначе се намира инфо за подобни продукти.
Със здраве frx1234 !
Мерси, разни рестрикции ще има сигурно Успешен трейд!
frx1234 че ще е секира, секира ще е. Ясно е че се прави в полза на брокерите
Като излезе "официална" информация в интернет, ще се разбере с точност за функциите на плъгина. За сега толкова............. sorry.
То и за Virtual Dealer не се говори дълго време но.......така или иначе се намира инфо за подобни продукти.
Със здраве frx1234 !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
две дожести четиричасови ... това е знак свише ... момент да извадя съновника ... мдааам .. така било значи ... яснооо ясно ... значи така ще стане ...
Коментар