Колеги, дайте актуално мнение за петрола. В момента (понеделник) подходящо ли е да се купува?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Здравеите този дневен бар може да даде началото на едно движение нагоре или поне реиндж засега Смятам че на седмична му е време да ходи на горе за да тества върха или поне да направи заключително движение Инак добри разказчета се пишат тук) Лошо няма по често даже да ги има в стил Реимънд чандлър и неговият герои Марлоу
) но заключението на антрополога Карлос Кастанеда ме заби в земята
) явно трябва да има и окултна част в саита пък знае ли се може оттам да изкочи заека
) Мнението ми не е заяждане или нещо такова освен да ви пожелая приятен уикенд друго не виждам
Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagorПървоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от masagorнесто такова
ти не ги чуваш петлите много, беz да искам да те обидя, пък може и ти да се окажеш прав
Коментар
-
Не знам момчета, но днес гризнах дръвцетоЖълтурковците през нощта са ме сварили по бели гащи , да им се ненадяваш. Ще пием вода и в понеделник пак на фронта
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagorеворото май в момента прави (а) от Б. Това Б го виждам до към 3180/50 и от там нагоре zа едно Ц .
Ако някой майстор Елитист си каже мнението сте съм му благодарен
Приятен уикен, здраве и късмет
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkarЗдравейте, мисля да си открия форекс сметка във финансова къща Евър. Платформата им е достъпна на www.trader.bg Питането ми е някой от вас търгува ли през тях, т.е. коректни ли са като посредници?
А за платформите - пробвай ги първо на ДЕМО и ги сравни и тогава си харесаи нещо...Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
Коментар