If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С предстоящия пробив на ключови нива на Дау, йената ще е основния печеливш! Долар/йена го виждам под 0,80 до края на месеца, а тъй като долара ще се засили към другите валути то кросовете на йената ще са абсолютна сеч!
Ти дългосрочен трейдър ли си? Щото тук е пълно с такива. Значи ли, че си на къси долар/йена и на къси ДАУ?
1. Търгувам по дневни и седмични графики.
2. Да.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
Първоначално изпратено от anon6706
Хайде да вкарам и малко екзотика. Къси AUD/NZD от 1.2560 с цел 1.2300
тази позиция до утре ли ще я държиш или няколко дни
Не бих я купил тази йена , в един момент всички ще разберат че азиатските икономики ще изпитат най големи трудности. Загубата на пазари сега за тях е дългосрочна.
Толкова изнервящ човек като теб не съм виждал.
Казваш, че паунд/йена не е за дълги (т.е. не искаш да продаваш йени), после не искаш да купуваш йена. Ти изобщо търгуваш ли нещо?
П.П. И за кого е "краткосрочна" загубата на пазари сега, фундаменталисте? Ти изобщо разбираш ли взаимовръзките между йената и останалите азиатски валути?
Не бих я купил тази йена , в един момент всички ще разберат че азиатските икономики ще изпитат най големи трудности. Загубата на пазари сега за тях е дългосрочна.
ManUtd - корекцията е една идея по-висок ранг при евро/долар мисля аз Сутринта моят ордер беше еквивалентен на твоя,но мисля,че селл зоната се премести и е 2830/45.
Стоп на нула и лимит 2660
Kritelin, днес е за дълги евро/долар.
Поздрави и успех.
С предстоящия пробив на ключови нива на Дау, йената ще е основния печеливш! Долар/йена го виждам под 0,80 до края на месеца, а тъй като долара ще се засили към другите валути то кросовете на йената ще са абсолютна сеч!
Ти дългосрочен трейдър ли си? Щото тук е пълно с такива. Значи ли, че си на къси долар/йена и на къси ДАУ?
ManUtd - корекцията е една идея по-висок ранг при евро/долар мисля аз Сутринта моят ордер беше еквивалентен на твоя,но мисля,че селл зоната се премести и е 2830/45.
Стоп на нула и лимит 2660
Класика Звучи изпълнимо и аз лично го виждам да става, само дето една друга картина изпъква доста по-ярко в съзнанието ми, а именно затваряне днес малко под 1.30.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар