IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: anon6706

Първоначално изпратено от anon6706
    Първоначално изпратено от Forex Master
    Първоначално изпратено от supertrader
    И паунд йена е не за дълго
    С предстоящия пробив на ключови нива на Дау, йената ще е основния печеливш! Долар/йена го виждам под 0,80 до края на месеца, а тъй като долара ще се засили към другите валути то кросовете на йената ще са абсолютна сеч!
    Ти дългосрочен трейдър ли си? Щото тук е пълно с такива. Значи ли, че си на къси долар/йена и на къси ДАУ?
    1. Търгувам по дневни и седмични графики.
    2. Да.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от anon6706
      Хайде да вкарам и малко екзотика. Къси AUD/NZD от 1.2560 с цел 1.2300
      тази позиция до утре ли ще я държиш или няколко дни

Коментар

• Първоначално изпратено от fantazy
        Здравейте,
        някой има ли мнение за eur/gbp. Че държа едни къси и се чудя дали съм на прав път
        На прав път си, определено. Дори П.Караиванов държи къси там, така че няма се притесняваш.
        Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Здравейте,
          някой има ли мнение за eur/gbp. Че държа едни къси и се чудя дали съм на прав път

Коментар

• Re: Forex Master

Не бих я купил тази йена , в един момент всички ще разберат че азиатските икономики ще изпитат най големи трудности. Загубата на пазари сега за тях е дългосрочна.
            Толкова изнервящ човек като теб не съм виждал.
            Казваш, че паунд/йена не е за дълги (т.е. не искаш да продаваш йени), после не искаш да купуваш йена. Ти изобщо търгуваш ли нещо?

П.П. И за кого е "краткосрочна" загубата на пазари сега, фундаменталисте? Ти изобщо разбираш ли взаимовръзките между йената и останалите азиатски валути?

Коментар

• Forex Master

Не бих я купил тази йена , в един момент всички ще разберат че азиатските икономики ще изпитат най големи трудности. Загубата на пазари сега за тях е дългосрочна.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                Първоначално изпратено от kritelin
                ManUtd - корекцията е една идея по-висок ранг при евро/долар мисля аз Сутринта моят ордер беше еквивалентен на твоя,но мисля,че селл зоната се премести и е 2830/45.
                Стоп на нула и лимит 2660
                Kritelin, днес е за дълги евро/долар.
                Поздрави и успех.

Коментар

• Т'ва филмче "Тайната" хубаво било.След изморителния трейд ден е хубаво за разпускане ако някой не го е гледал.

Коментар

Първоначално изпратено от Forex Master
                    С предстоящия пробив на ключови нива на Дау, йената ще е основния печеливш! Долар/йена го виждам под 0,80 до края на месеца, а тъй като долара ще се засили към другите валути то кросовете на йената ще са абсолютна сеч!
                    Ти дългосрочен трейдър ли си? Щото тук е пълно с такива. Значи ли, че си на къси долар/йена и на къси ДАУ?

Коментар

Първоначално изпратено от kritelin
                      ManUtd - корекцията е една идея по-висок ранг при евро/долар мисля аз Сутринта моят ордер беше еквивалентен на твоя,но мисля,че селл зоната се премести и е 2830/45.
                      Класика Звучи изпълнимо и аз лично го виждам да става, само дето една друга картина изпъква доста по-ярко в съзнанието ми, а именно затваряне днес малко под 1.30.

Успех
                      Keep going ...

Коментар

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Не е за "дълги" или няма да я бъде дълго (период от време)? Аз освен твоите розови приказки за БФБ, друго не ти разбирам. Може и в мен да е причината.

Коментар

Коментар

• anon6706

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                                Първоначално изпратено от kaligula
                                Здравейте,
                                Дълга GBP/USD 1.4080 стоп 1.4020 цел над 1.4500.
                                Добра покупка, макар и контрела. Кой те открехна че 1.4020 е важно ниво?
                                Гледам че нямаш мнения.
                                Написано е в днешния анализ на делтите
                                И аз се облажих с 150 пипа.
                                Да са живи и здрави!
                                Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

Working...
                                X