IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде да вкарам и малко екзотика. Къси AUD/NZD от 1.2560 с цел 1.2300

Коментар

• anon6706

Само дълго или нищо.Късото много е опасно , онези с късите акции всичките са ги набрали на ливъридж и като ги катастрофират не виждам кой ще им ги вземе , с къси са се заредили и заклещени с големи позиции играчи сигурно ..такива които не могат да се измъкват без да срутят цени. Бедна им е фантазията кой ще им купи късите боклуци.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        В ISM има данни, които макар и да са "шум" в даунтренда, ще бъдат използвани за бутане на стопове.
        Мдаа, бутнаха моя. Оттеглям се на незаслужена почивка, дето долар/йената ми може да я направи заслужена.
        Поздрави и приятна вечер.
        ----------------------------
        Berbo count: 11
        We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Как отваряте къси EUR/USD при толкова изчерпана енергия на тренда?????
          Образуване на "уупс" е най малкото.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
            Първоначално изпратено от anon6706
            След ISMа - дълги NZD/USD от 0,50 с цел 2 фигури. Махайте дългите йени. Днес няма да е ден за йената. Дълго гепи от 126,50 с цел над днешния връх, че и повече. Златото също го чакам под 900.
            Успех.
            За йените страшно няма, продал съм ги отдавна. Ама кивитата защо, тъкмо ги препоръчвах на Хемуса като място за бързо зануляване, ти сега - дълги?
            Знаех си аз, че МАРКЕТА има чувство за хумор.
            В ISM има данни, които макар и да са "шум" в даунтренда, ще бъдат използвани за бутане на стопове.
            Тези са по мое мнение.
            US ISM Jan Prices Index 29.0 Vs Dec 18.0
            US ISM Jan New Orders Index 33.2 Vs Dec 23.1
            Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
              След ISMа - дълги NZD/USD от 0,50 с цел 2 фигури. Махайте дългите йени. Днес няма да е ден за йената. Дълго гепи от 126,50 с цел над днешния връх, че и повече. Златото също го чакам под 900.
              Успех.
              За йените страшно няма, продал съм ги отдавна. Ама кивитата защо, тъкмо ги препоръчвах на Хемуса като място за бързо зануляване, ти сега - дълги?
              Знаех си аз, че МАРКЕТА има чувство за хумор.

Коментар

• След ISMа - дълги NZD/USD от 0,50 с цел 2 фигури. Махайте дългите йени. Днес няма да е ден за йената. Дълго гепи от 126,50 с цел над днешния връх, че и повече. Златото също го чакам под 900.
                Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaligula
                  Здравейте,
                  Дълга GBP/USD 1.4080 стоп 1.4020 цел над 1.4500.
                  Добра покупка, макар и контрела. Кой те открехна че 1.4020 е важно ниво?
                  Гледам че нямаш мнения.

Коментар

• Гледайте след малко като селнат еврото, как долар/хиената ми ще отиде на 91.50.
                    Крити беше прав за ранга на корекцията, че не е от най-малките, не е и от големите, май е някакъв хибрид-мулат-българин в ДПС.

Коментар

• И аз на това разчитам, че как съм се натоварил и с това EUR/JPY, а не ще да пада мамка му

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
                        New_trader1, след има-няма двадесетина минути може да стане нещо интересно. Затова и човека от Манчестър те съветваше да чакаш рязко движение и да го контриш.
                        Пази си нервите!
                        аз пък си мисля да отворя обора да пусна 2 телета да излязат

Коментар

• New_trader1, след има-няма двадесетина минути може да стане нещо интересно. Затова и човека от Манчестър те съветваше да чакаш рязко движение и да го контриш.
                          Пази си нервите!

Коментар

• Първоначално изпратено от New_trader1

Като гледам на каде отиват нещата ... такав си го исхаках отзад че ми се зави свят
                            поне са ти скъсани нервите ...

Коментар

Първоначално изпратено от New_trader1
                              Скъсих EUR/USD от 2757 и вече два часа ми къса нервите ...
                              Питам се, ще има ли светлина в тунела
                              Виж как ти остава време да си мислиш разни работи и да си задаваш разни въпроси. Следващият път изчакай някъде импулс и го изхакай наобратно, всичко ще се развие за секунди и времето ще мине неусетно.
                              Като гледам на каде отиват нещата ... такав си го исхаках отзад че ми се зави свят

Коментар

Първоначално изпратено от New_trader1
                                Скъсих EUR/USD от 2757 и вече два часа ми къса нервите ...
                                Питам се, ще има ли светлина в тунела
                                Виж как ти остава време да си мислиш разни работи и да си задаваш разни въпроси. Следващият път изчакай някъде импулс и го изхакай наобратно, всичко ще се развие за секунди и времето ще мине неусетно.
                                ни го слушай ню трейдъре .. той на демо играе ... и много му знае устата ама ... нищо не разбира ... нищо че все познава ...

Коментар

Working...
                                X