IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: xemus

Първоначално изпратено от supertrader
    Не си ли сигурен в посоката генерално и да настъпваш само в нея не може да спечелиш много...
    Първоначално изпратено от xemus
    посоката като цяло е ясна въпросът е че по пътят към тази посока има много корекцийки и обръщания от които също може да се извлече полза ...
    Ей като две страни на една и съща монета сте. Ако се чуете отстрани какви глупости дрънкате, сами щяхте да си теглите един бой.
    Не знам на вас какво ви е ясно, ама на мен ми е ясно, че пътят по който вървите свършва в нищото и даже кръстопът няма в оная мъгла. Ще трябва пълзешком да се връщате по дирите си, докато замръкнете там където сте осъмнали.
    Живи и здрави и успешна седмица.
    ----------------------------
    Berbo count: 11
    We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Re: xemus

Първоначално изпратено от supertrader
      Не си ли сигурен в посоката генерално и да настъпваш само в нея не може да спечелиш много , а парите с тази криза са яко в риск защото всеки ще търси начин да си ги обезцени и да си намали задлъжнялостта та да издрапа от кризата.
      посоката като цяло е ясна въпросът е че по пътят към тази посока има много корекцийки и обръщания от които също може да се извлече полза ... и рискът всъщност не е много голям /стига да не си много алчен / ... така че всичко е ясно и на практика се получава долу-горе ... само треба много практика и после пак практика и така .... най интересното е че треба да се абсорбира и анализира / правилно/ много информация ... това не става за ден два нито за година три ... пък ми е интересно така че смятам да се заям със всичките негативности и математики относто големината на акаунта ми

Коментар

• xemus

Не си ли сигурен в посоката генерално и да настъпваш само в нея не може да спечелиш много , а парите с тази криза са яко в риск защото всеки ще търси начин да си ги обезцени и да си намали задлъжнялостта та да издрапа от кризата.
        D.Y.F-091066

Коментар

• supertrader

ами горката европа тогава ...

само дето не вярвам чак толкова лесни да са нещата ... но пък от друга страна трише е много ... един такъв ... така че ... горката европа ... ами там онези трилярд долара от трежъритата на америка дето са купени от китай ... те няма ли малко да се отразят негативно на долара ... хм хм ... аз дългосрочно така и така не играя ... ще си гледам дивергенциите и топъл дабълите и триъгълните четериъгълници и флагчетата и ще си трая ... то така и така според някой хора ще си нулирам акаунта ...

ех веднъж да си събера цялата картинка ...

Коментар

• ...

паунда и борсовите активи - акциите ще са на мода. Кабела го чакам на 1.66. Долар швейцарски франк при пробив на 1.20 е за 2.00.
            D.Y.F-091066

Коментар

• xemus

Веднага ти отговарям - 13 трилиона и по плановете на Обама не се напечатва един допълнителен долар , включително и изкупуването на ипотеки от банките от страна на ФЕД няма да произведе един долар който да е по слабо обезпечен.13 трилиона долара е значително по малко от 30 трилиона евро в момента.
              D.Y.F-091066

Коментар

• supertrader

ами колко е задлъжняла америка ... ами колко ще е бюджетния дефицит след пълното реализиране на плана на обама ... ами китай дали ще е така послушен ...

макар и заядливо да звучи никак не се заяждам ... още повече не изключвам възможноста и глупости да говоря ... ама поне не мисля че са големи глупости ...

поздрави

Коментар

• xemus

Има си връзка и при едно падащо евро естественно че наплива ще е към щатски активи които се оценяват в по стабилна валута. Дори е излишно да се дискутира и в първия момент в който се види обезценка на еврото ще се види че щатските активи поскъпват. Със спасяването на активи от диливъридж вече приключихме , еврото падаше тъй като се купуваха долари да се спасят позициите. Сега каквото е оцеляло от тях това ще е , но еврото определено е силно надценено поради задлъжнялостта в ЕС която грубо е към 30 трилиона евро. Дошло му е просто времето да се обезцени за да се свият дълговете и икономиката да се изчисти.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem

Ако горното е вярно възниква следващия въпрос от къде ще ги вземат тези $ инвеститорите .Отговорите са 2 :

1 .Ако ги имат добре .
                    2. Ако ги нямат от банки .Хубаво .Ами банките от къде ?

И мисля че отговора на задачката е:........... от валутния пазар като разпродадат някои валути и насреща си купят ДОЛАРИ .

Та с две думи Корелацията в МОМЕНТА между Дау/ Евро не е нищо друго освен ДИВЕРГЕНЦИЯ .

Горното са съждения на един сънен трейдър Успешна седмица на всички .

ПП Ако някой иска може да ме разсъни
                    сигурно има някаква корелация дау/ евро/д .. ама не вярвам да е някаква много надеждна ... незнам дали отговорите на от къде ще вземат пари са само два ...
                    искам само да вметна че и аз съм сънен ама съм сънен начинаещ трейдър ... та като цяло си мисля че все пак ако тези мерки вземат та дадът някакъв положителен резултат то ще трябва да минат поне 3 месеца за да се отчетат тези резултати а до тогава има още вода да изтече ... като цяло си мисля че обама манията ще продължи още седмица две след това ще излязат поредните лоши новини и ще стане една корекция до 1.40 ... има обаче както знаем и един петрол който чака да бъде разтоварен и много ми е мътна картинката ... като цяло си мисля че към настоящия момент спокойно можем да видим едно изтръскване до 1.23 на еврото и после да си го хванем занагоре ... нищо че сега сигурно ще отвори с един гап от около 50 пипа нагоре ... това си е мое мнение и ще се радвам да бъда разпънат и оплют та да мога да си обогатя картинката ...
                    Успешна седмица

Коментар

• ManUtd

Не ми изглеждат никак блестящи переспективите пред японската валута.Този неограничен достъп до валутите на други държави и изобилието от такива скоро ще свърши.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Здравейте Извинявайте че Ви занимавам в неделя ама шило в торба не седи

Мисля че в началото на тази седмица повдихнах въпроса докога и вечна ли ще е корелацията между Дау и Евро/$.Благодарих на пичовете които взеха отношение .

Днес като си лежах и почивах в просъница ми щукна следното:

Представете си Хипотетично че мерките които взема Американската администрация започнат да дават резултат -т.е Дау спре своя спад и вземе да катери нагоре .Това за мен значи ,че е започнало купуване на АМЕРИКАНСКИ акции.И си зададох въпроса :тез Американски акции НЕ Е ли най логично и евтино да се купуват с Американски пари-$.

Ако горното е вярно възниква следващия въпрос от къде ще ги вземат тези $ инвеститорите .Отговорите са 2 :

1 .Ако ги имат добре .
                        2. Ако ги нямат от банки .Хубаво .Ами банките от къде ?

И мисля че отговора на задачката е:........... от валутния пазар като разпродадат някои валути и насреща си купят ДОЛАРИ .

Та с две думи Корелацията в МОМЕНТА между Дау/ Евро не е нищо друго освен ДИВЕРГЕНЦИЯ .

Горното са съждения на един сънен трейдър Успешна седмица на всички .

ПП Ако някой иска може да ме разсъни

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                          Юнайтед привет и приятна дискотека ,само че като се върнеш кажи ако обичаш защо хеджира късата хиена с дълъг кабел Приятно диско
                          Тандем, нали се разбрахме, че хиената е йена, а не долар/йена. Къси хиени/йени не мога да имам, освен спорадични, защото я смятам за най-силната валута.
                          Не хеджирам никога един Форекс спот със друг. За мен такъв термин там не съществува. И въобще никога нищо не хеджирам.
                          ЛюбоФта ми към йената стана публична покрай оная тема за "В какво да сложим кеша за 2009". Аз позиции по такива средно- и дълго-срочни фундаменти не откривам.
                          Нямам къси долар/йена, въпреки че я виждам към 80. Чакам и дебна подходящия момент, когато фундамента ще се потвърди от техниката и ще има вход със СТОП-близък и рентабилен при това. Като стане тая работа и вляза, може и да се похваля, ама може и да си мълча.

Коментар

• от кое да съм доволен ?от ударен стоп,ми не не съм....

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                              Първоначално изпратено от sorento
                              Първоначално изпратено от ManUtd
                              Първоначално изпратено от sorento
                              бъркаш ме с някой,както и да е ..стопа съм го сложил...
                              Моля те, не ни го казвай къде е, че от Синедриона ни четат и ще ти го тригърнат веднага.
                              1.4345
                              Ех, хем те помолих, за твое добро беше.
                              Соренто, сега доволен ли си най-накрая?

Коментар

• няма индикации за шортване на злото,има съпротива на 930-931,която едва ли ще бъде голям проблем,ако се търси корекция по добре около 939

Коментар

Working...
                                X