If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
искам да питам какво мислите за идеята да видим EURUSD на 0.95 най- късно до края на юни месец? Говорих с един приятел професионалист и спомена това ниво, и искам да видим професионалистите от този форум какво мислите..
Здравей приятелю, точно навреме питаш.
Миналата седмица група професионалисти тук обсъждахме точно този казус.
Стигнахме до единодушния извод, че целевото ниво е всъщност 0.9583 и трябва да бъде достигнато на 20 Юни, 2009 г.
За съжаление се оказа, че 20.07 е Денят на Независимостта в Сенегал и Хемуса трябва да си е при семейството, така че решихме да го сменим за 21.07, което пък било Шабат и Йосиф не можел нищо да пипа, че в крайна сметка остана за 22, хем всички са свободни, хем е понеделник и ще може да се трейдва.
---------------------------- Berbo count: 11 We'll Keep the Red Flags Flying High
мдам ... еврото изобщо не се качи ... ама така е ... само чета тука една камара мнения и ме разколебавате и нищо не правя ... от онова дожи до сега са фигура и половина ... ама така е като съм теле ... това е част от играта де ... нищо ... и този път ще го приема философски
Освен да ни отвориш някой порт на PCто и да натискаме вместо теб бай и селл.
Трябва да взимаш и решения, а най-добре ще е, ако изобщо не четеш форума. Писах онзи ден по този въпрос.
Успех.
бе да не чета ама като е забавно ко да направя ... пък и много добре знам че ще имам хиляди още възможности ... както и да е .... аноне ти нали не ме гониш ... ? ...
за Юнайтеда знам че иска на момента да се изпаря .. ама ... де да знам голяма е забава ... пък и това че обвинявам някой може да е няква моя характерна черта да обвинявам някой друг за собствената си несигурност ... бе сложно е ... ама и интересно ...
На мен не ми пречиш. Казвам го за твое добро, но ти си знаеш най-добре. От друга страна смятам, че поне първите 5 години от трейда си трябва да ги прекараш далеч от форуми и дори..... телефони.
Успех.
... пък и това че обвинявам някой може да е няква моя характерна черта да обвинявам някой друг за собствената си несигурност ... бе сложно е ... ама и интересно ...
Взимаш един голям буркан Омния. С капачка. Държиш го под бюрото.
Когато се ядосаш, вадиш буркана. Крещи и псуваш вътре и после преди да е избягало затваряш капачката.
Като се напълни до горе, запечатваш допълнително с восък и заравяш на скришно от хората място.
Може и морето да го хвърлиш, ама някъдето където рибарите не хвърлят мрежа.
На дълбоко.
Преди да се прибереш в къщи вземи си нов буркан.
Форекса и борсата няма да избягат, ама нервите не са вечни
как ше потъне буркана бре голде ... какави ги говориш ... нервите се оправят с хапчета ... е виж аз как съм добре сега
от онова дожи до сега са фигура и половина ... ама така е като съм теле ..
Както виждаш полагам кански старания да те объркам и заблудя, защото съм силно притеснен, че с твойте трейдърски умения и нюх ще разориш скоро някой БГ бъкет, а както знаем от IVO_, финансовите кризи точно от тия деривати тръгват.
Днес сутринта като го кярна туй Дожи, направо изтръпнах. Хеле с малко помощ отстрани засега спасихме положението. Ще видим по нататък как ще те удържим.
Голяма фурия си. Ама всяка буря все някога затихва.
---------------------------- Berbo count: 11 We'll Keep the Red Flags Flying High
юнайтеда виждал в мене себе си на младини та затова така се стараел да ми налива съмнителности в лабилната ми трейдърска душа ... рицидивис излезе Юнайтеде
... пък и това че обвинявам някой може да е няква моя характерна черта да обвинявам някой друг за собствената си несигурност ... бе сложно е ... ама и интересно ...
Взимаш един голям буркан Омния. С капачка. Държиш го под бюрото.
Когато се ядосаш, вадиш буркана. Крещи и псуваш вътре и после преди да е избягало затваряш капачката.
Като се напълни до горе, запечатваш допълнително с восък и заравяш на скришно от хората място.
Може и морето да го хвърлиш, ама някъдето където рибарите не хвърлят мрежа.
На дълбоко.
Преди да се прибереш в къщи вземи си нов буркан.
Форекса и борсата няма да избягат, ама нервите не са вечни
Живота е, това което се случва, докато си правим планове.
Коментар
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
Първоначално изпратено от anon6706
Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
а лихвите на нова зеландия и австралия имат ли силно отражение
върху двойката им както е при евро/усд например?
Питаш ме неща, до чийто отговор можеш да стигнеш и сам. Имаш графики, имаш дати на предишни решения на двете банки. Не мога да ти дам отговор с Да или Не. Много фактори влияят.
Поздрави.
ДАУ, злато, риск авършън, комодити валути - всичко ми се вписва според очакванията, обаче нещо нефтът се инати да се качва и ми е леко притеснено. Дано към края на сесията го вдигнат над 42. Тогава азиатската сесия ще е елементарна за търгуване.
мдам ... еврото изобщо не се качи ... ама така е ... само чета тука една камара мнения и ме разколебавате и нищо не правя ... от онова дожи до сега са фигура и половина ... ама така е като съм теле ... това е част от играта де ... нищо ... и този път ще го приема философски
Трябва да взимаш и решения, а най-добре ще е, ако изобщо не четеш форума. Писах онзи ден по този въпрос.
Успех.
бе да не чета ама като е забавно ко да направя ... пък и много добре знам че ще имам хиляди още възможности ... както и да е .... аноне ти нали не ме гониш ... ? ...
за Юнайтеда знам че иска на момента да се изпаря .. ама ... де да знам голяма е забава ... пък и това че обвинявам някой може да е няква моя характерна черта да обвинявам някой друг за собствената си несигурност ... бе сложно е ... ама и интересно ...
от онова дожи до сега са фигура и половина ... ама така е като съм теле ..
Както виждаш полагам кански старания да те объркам и заблудя, защото съм силно притеснен, че с твойте трейдърски умения и нюх ще разориш скоро някой БГ бъкет, а както знаем от IVO_, финансовите кризи точно от тия деривати тръгват.
Днес сутринта като го кярна туй Дожи, направо изтръпнах. Хеле с малко помощ отстрани засега спасихме положението. Ще видим по нататък как ще те удържим.
Голяма фурия си. Ама всяка буря все някога затихва.
искам да питам какво мислите за идеята да видим EURUSD на 0.95 най- късно до края на юни месец? Говорих с един приятел професионалист и спомена това ниво, и искам да видим професионалистите от този форум какво мислите.
Не знам дали е коментиран този въпрос до сега, но не следя много често този форум, извинете ме ако сте го коментирали, и ако е така ако може да ми посочите къде.
Поздрави.
Това което лесно може да се намери, няма смисъл да се запомня, помнете това което е уникално и трудн
Успех.
Коментар