IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• с риск да те обвиня ф нещо дето не си казал anon6706 .... мисля че баш ти беше човека дето каза ... фанете си изберете една сума да ви задоволява месечно ... да кажем 2000 лева ... и нека тази сума да е 2% от кинтите дето ще вложите ... та ако не сте ги фложили тез пари ... на другото му викам платено демо ... не притендирам да цитирам дословно ...

та ... моите 2% от сметката по настоящем са 24 лева които мога да ви споделя са ми крайно незадоволителни / преди време бяха 48 лева ама все тая / .... въпреки всичко си отворих акаунта с минималните 200 лева ... и все още съм на плюс / това евро ми изеде ноктите / .... и така де ... ако мога от тези 200 лева да направя 2000 съм си обещал да си продам количката настояща и да си инвестна парите ... пък ако немога ще продължавам да си рисувам на хората куфни и спални /което фсъщност много ми е присърце / ....

дан съм чул чартай си кухните зарежи форексо ...

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
      ето на ... няма чаршаф вече ...

искам да кажа че изчетох около 10 книжки ве4е и си мисля че поназайвам някой работи ... само дето все като отворя позиция и като спечеля ми се струва чист късмет ... пък като загубя някак закономерно ... та ... е това ако го променя ... и почвам да си избирам нова кола ... пък аз съм инат момче ... така че ... рано или късно ще си избирам кола /афтомобил е това не напитка /
      Ентусиазма ти ми е познат , само внимавай с какви пари играеш

Много успехи ти пожелавам !

Коментар

ето на ... няма чаршаф вече ...

искам да кажа че изчетох около 10 книжки ве4е и си мисля че поназайвам някой работи ... само дето все като отворя позиция и като спечеля ми се струва чист късмет ... пък като загубя някак закономерно ... та ... е това ако го променя ... и почвам да си избирам нова кола ... пък аз съм инат момче ... така че ... рано или късно ще си избирам кола /афтомобил е това не напитка /
        На демо ли си или с реална сметка?

П.П. Мерси, че махна чаршафа. Можеше и да го "свиеш".

Коментар

• ето на ... няма чаршаф вече ...

Коментар

извинявам се ... просто за пръв път ми се случва да пускам каквато и да е картинка в този форум .... нема ве4е ... само на линкчета ....

няма ми два нокътя ве4е
            Пускай си графики, но преди това ги свий така, че да не развалят нещата.
            Поздрави и успех.

Коментар

• извинявам се ... просто за пръв път ми се случва да пускам каквато и да е картинка в този форум .... нема ве4е ... само на линкчета ....

няма ми два нокътя ве4е

Коментар

http://tinypic.com/view.php?pic=fn8z6q&s=5
                това е дето го виждам .... не е ли дивергенция ?
                не приятелю , дивергенция имаме когато при по висок връх имаме по ниска стойност на осцилатора ,но само когато върха е потвърден ...в случая можем да говорим за дивергенция по дъната.Но имай впредвид че тези неща сами за себе си пак не казват кой знае колко.не искам да те уча ,но вземи научи по елем.неща от типа тренд - корекция и нива на съпротива и подкрепа

Коментар

никой неще да си говори с мене ... ... ще си гриза ноктити до 3080 пък ...

ш видите вий като порасна / на акаунт де ... / как ще земете да ми говорите
                  Ами продължавай да праскаш чаршафи и да разваляш табулацията на темата и се чуди що никой не говори с теб......

Коментар

• никой неще да си говори с мене ... ... ще си гриза ноктити до 3080 пък ...

ш видите вий като порасна / на акаунт де ... / как ще земете да ми говорите

Коментар

• теле не теле скъсих от 1.3189 ... да си го държа ли за още ... м м м ? ...
                      много ми е смешна инвестицииката ... некой беше казал ... платено демо ... ама пък си мисля 4е ако те бива и ги виждаш нещата можеш с платеното демо да си идеш на профи ... та ... да затварям ли ве4е или да го издрусам до и 1.3080

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                        tandem не се лъжи по дивергенциите на малките фреймове.Корекцията,която тръгна дава заявка,че ще е от по-висок ранг,а и при РСИ над 70 статистически е по-вероятно да направим още един бар нагоре като цяло.

Дано направим корекция да се измъкнеш
                        Ако Бербатов не фиркаше сега узо щеше да ти каже че корекцията вече е мин на 1 час тъй че 1,30 ни е в кърпа вързано

Коментар

• ...

Коментар

• http://tinypic.com/view.php?pic=fn8z6q&s=5
                            това е дето го виждам .... не е ли дивергенция ?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                              Първоначално изпратено от Iblis
                              Първоначално изпратено от Хирурга
                              Сел АУДУСД 0.6570 стоп 0.6590 цел....ако някой помогне ще съм му много благодарен
                              Дано да съм ти помогнал. С какво оправдаваш риска за тази позиция като в момента е на крастопът
                              Риска оправдавам с близкия сто и целта която при правилна позиция ще е около 150п.0.6585 удържа два пъти.МОже би стопа трябва да е на 0.6598 но да видим.На малките графики МАКД дивергира. ТОва е моето виждане
                              Здраве и късмет
                              Стопа замина.
                              Заради това:
                              S&P Says GE Ratings Unaffected By Q4 Earnings
                              Сега е "правилното" време за къси AUD/USD - 0.6590. Има някои потвърждения. Лошото е, че медта е поскъпнала, но това не е голям проблем при Новата година в Китай.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                                tandem не се лъжи по дивергенциите на малките фреймове.Корекцията,която тръгна дава заявка,че ще е от по-висок ранг,а и при РСИ над 70 статистически е по-вероятно да направим още един бар нагоре като цяло.

Дано направим корекция да се измъкнеш
                                А мен "телета" ме яли.....

Коментар

Working...
                                X