с риск да те обвиня ф нещо дето не си казал anon6706 .... мисля че баш ти беше човека дето каза ... фанете си изберете една сума да ви задоволява месечно ... да кажем 2000 лева ... и нека тази сума да е 2% от кинтите дето ще вложите ... та ако не сте ги фложили тез пари ... на другото му викам платено демо ... не притендирам да цитирам дословно
...
та ... моите 2% от сметката по настоящем са 24 лева които мога да ви споделя са ми крайно незадоволителни / преди време бяха 48 лева ама все тая / .... въпреки всичко си отворих акаунта с минималните 200 лева ... и все още съм на плюс / това евро ми изеде ноктите / .... и така де ... ако мога от тези 200 лева да направя 2000 съм си обещал да си продам количката настояща и да си инвестна парите ... пък ако немога ще продължавам да си рисувам на хората куфни и спални
/което фсъщност много ми е присърце / ....
дан съм чул чартай си кухните зарежи форексо
...

та ... моите 2% от сметката по настоящем са 24 лева които мога да ви споделя са ми крайно незадоволителни / преди време бяха 48 лева ама все тая / .... въпреки всичко си отворих акаунта с минималните 200 лева ... и все още съм на плюс / това евро ми изеде ноктите / .... и така де ... ако мога от тези 200 лева да направя 2000 съм си обещал да си продам количката настояща и да си инвестна парите ... пък ако немога ще продължавам да си рисувам на хората куфни и спални

дан съм чул чартай си кухните зарежи форексо

Коментар