IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА
    Първоначално изпратено от anon6706
    Бореурод, ти какво направи с дългите GBP/AUD? Само го следиш или пусна дълги? Аз вече ръкопляскам.....
    Зяпам го шо съм прост
    Сега му се намятках две дълги от 2.1128 и 2.1132 ма много голям спреда бря нещо ма плаши обърках са 2.1228 и 2.1232
    ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
      Бореурод, ти какво направи с дългите GBP/AUD? Само го следиш или пусна дълги? Аз вече ръкопляскам.....
      Зяпам го шо съм прост

Коментар

• Ако някой си е пуснал с мен къси евро/йена от 117.54, да вземе да сложи стоп на нула. Утре, след IFOто, ще го мислим пак.
        Успех и лека нощ!

Коментар

• Бореурод, ти какво направи с дългите GBP/AUD? Само го следиш или пусна дълги? Аз вече ръкопляскам.....

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
            Първоначално изпратено от tandem
            Първоначално изпратено от kritelin
            tandem не се лъжи по дивергенциите на малките фреймове.Корекцията,която тръгна дава заявка,че ще е от по-висок ранг,а и при РСИ над 70 статистически е по-вероятно да направим още един бар нагоре като цяло.

Дано направим корекция да се измъкнеш
            Ако Бербатов не фиркаше сега узо щеше да ти каже че корекцията вече е мин на 1 час тъй че 1,30 ни е в кърпа вързано
            1.30 на баба ми терлиците ....корекцията ще се ограни4и в 3030/80 ,от там атака на 1.33
            С такива педантични катили като теб в спор не влизам .

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
              Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение! Моля, ползвайте кирилизатора, който е бутон над полето за писане.

Здравей много ми е приятно да те чуя .Как си

Коментар

• 1.30 на баба ми терлиците Smile....корекцията ще се ограни4и в 3030/80 ,от там атака на 1.33
                не искам да виждам никви терлици ... нокти немам вече ... опипак си 80 пипа ... нема да кажа кви кинти да не получите мусклнка треска ... и си фащам филмчето ...

екстреме ... убавите работи бавно стават ....

лека мека доходна !!!

чест и почитания

Коментар

• Ей такъв го обичам австралиецо Целенасочен , а не лутащ се
                  Пред плющежжжжж е

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                    Първоначално изпратено от kritelin
                    tandem не се лъжи по дивергенциите на малките фреймове.Корекцията,която тръгна дава заявка,че ще е от по-висок ранг,а и при РСИ над 70 статистически е по-вероятно да направим още един бар нагоре като цяло.

Дано направим корекция да се измъкнеш
                    Ако Бербатов не фиркаше сега узо щеше да ти каже че корекцията вече е мин на 1 час тъй че 1,30 ни е в кърпа вързано
                    1.30 на баба ми терлиците ....корекцията ще се ограни4и в 3030/80 ,от там атака на 1.33
                    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                      как да не пия бре ... свършват ми ноктите ве4е ...

две фигури и полвина от евро / паунд съм хващал ... пък и нищо не става от веднъж ... има време ... година... три ... пет ... кой знае ама като ми е интересно ... що да си не чупя главата ...

систрайе ... знам че си сериозен ... ама пуста младост ...

ама аз наистина много умерено пийвам ... даже и фимче скоро ще гледаме ...

никак никъде несъм споделял че истам това форексо да ми е основна занаятивност ...
                      Важното е да не ламтиш за бързи печалби. С такава сметка нещата могат да станат, но много бавно и с много редуциран риск за позиции. т.е. почти трябва да си безгрешен, което не знам как ще се получи

Успех!

Коментар

• Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение! Моля, ползвайте кирилизатора, който е бутон над полето за писане.

Коментар

• как да не пия бре ... свършват ми ноктите ве4е ...

две фигури и полвина от евро / паунд съм хващал ... пък и нищо не става от веднъж ... има време ... година... три ... пет ... кой знае ама като ми е интересно ... що да си не чупя главата ...

систрайе ... знам че си сериозен ... ама пуста младост ...

ама аз наистина много умерено пийвам ... даже и фимче скоро ще гледаме ...

никак никъде несъм споделял че истам това форексо да ми е основна занаятивност ...

Коментар

• xemus,
                            Чертай си кухните и зарежи форекса!
                            И съм много, ама МНОГО сериозен.
                            Поздрави!

Коментар

с риск да те обвиня ф нещо дето не си казал anon6706 .... мисля че баш ти беше човека дето каза ... фанете си изберете една сума да ви задоволява месечно ... да кажем 2000 лева ... и нека тази сума да е 2% от кинтите дето ще вложите ... та ако не сте ги фложили тез пари ... на другото му викам платено демо ... не притендирам да цитирам дословно ...

та ... моите 2% от сметката по настоящем са 24 лева които мога да ви споделя са ми крайно незадоволителни / преди време бяха 48 лева ама все тая / .... въпреки всичко си отворих акаунта с минималните 200 лева ... и все още съм на плюс / това евро ми изеде ноктите / .... и така де ... ако мога от тези 200 лева да направя 2000 съм си обещал да си продам количката настояща и да си инвестна парите ... пък ако немога ще продължавам да си рисувам на хората куфни и спални /което фсъщност много ми е присърце / ....

дан съм чул чартай си кухните зарежи форексо ...
                              Извинявай , че се намесвам , амам с 200 лв не става много е трудно, не че не става , но печалбите са ти символични минмум 1000 лв, $ или еур минимум
                              Имал съм сделка с минималния лот 1000 $ бях уцелил 1152 пипоня профита ми беше 80$ тъй , че спокойно мога да се самобявя за най тъпото трейдър в онзи ми период
                              или с 2000 беше не помня , но резултата го помня много добре 1152 порофит резултат 80 $

Коментар

с риск да те обвиня ф нещо дето не си казал anon6706 .... мисля че баш ти беше човека дето каза ... фанете си изберете една сума да ви задоволява месечно ... да кажем 2000 лева ... и нека тази сума да е 2% от кинтите дето ще вложите ... та ако не сте ги фложили тез пари ... на другото му викам платено демо ... не притендирам да цитирам дословно ...

та ... моите 2% от сметката по настоящем са 24 лева които мога да ви споделя са ми крайно незадоволителни / преди време бяха 48 лева ама все тая / .... въпреки всичко си отворих акаунта с минималните 200 лева ... и все още съм на плюс / това евро ми изеде ноктите / .... и така де ... ако мога от тези 200 лева да направя 2000 съм си обещал да си продам количката настояща и да си инвестна парите ... пък ако немога ще продължавам да си рисувам на хората куфни и спални /което фсъщност много ми е присърце / ....

дан съм чул чартай си кухните зарежи форексо ...
                                Не съм го казвал аз. Някак си непознато за мен ми звучи..... по ред причини. А ти недей да пиеш и да търгуваш. Ще опраскаш сметката набързо.
                                Не се сърди.

Коментар

Working...
                                X