Все още сме и в границите на нормалната дневна волатилност.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от xemusедин чисто техничарски въпрос искам да задам ... много ще се радвам ако съм прав ... значи наблюдаваме 4 часова графика на евро / долар ... имаме доста добре изразена дивергенция на RSI .... това не е ли добър сигнал за продажба след като на едночасова и 30 мин графика RSI-то се е натопорчило до изнемогване ... м ?
да не засегна някой ама много ще се радвам анон да ми каже ... че ми е некак много близък на теория ... аз съм агне още де ама ... се дето си го мисля и после го потвърждават я той я некой анализаторски такива графики ...
благодаря предварително ... ....
то стигна 1.32 ... ама аз още продължавам да питам
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от tandemЯ и едън дълъг $/йена от 89,11
Я едно 2 късо евро от 1,3202но или сме я завършили или сме завършили 3 и част и трябва да корегира
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от tandemЯ и едън дълъг $/йена от 89,11
Я едно 2 късо евро от 1,3202
Коментар
-
един чисто техничарски въпрос искам да задам ... много ще се радвам ако съм прав ... значи наблюдаваме 4 часова графика на евро / долар ... имаме доста добре изразена дивергенция на RSI .... това не е ли добър сигнал за продажба след като на едночасова и 30 мин графика RSI-то се е натопорчило до изнемогване ... м ?
да не засегна някой ама много ще се радвам анон да ми каже ... че ми е некак много близък на теория ... аз съм агне още де ама ... се дето си го мисля и после го потвърждават я той я некой анализаторски такива графики ...
благодаря предварително ... ....
то стигна 1.32 ... ама аз още продължавам да питам
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Ето, сега скъсих от 1,31. Ако затвори 4 часов бар над 1.31 ще я затворя. ДАУ, нефта и златото също ще ги гледам. Успех.
Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от anon6706Ето, сега скъсих от 1,31. Ако затвори 4 часов бар над 1.31 ще я затворя. ДАУ, нефта и златото също ще ги гледам. Успех.
П.П. ManUtd, горното не се отнася за теб.
Глупости пиша- Успехът - ДА. Другото - НЕ.
Успех.
Коментар
Коментар