If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уважаеми SStoilov
Не е ли време за късо при австралиецо поне на 1ч при мен се заформя
Ама на 4 часовата е загоре още се лигави
Какви са ти вижданията спрямо МА- 100 и 200 за австралиецо
Здраве и успех
Пробив на 6320 ще го отведе до тест на 6100. Ако не пробие, 6550 и 6750 са му целите.
Правя уговорка, че вече не търгувам форекс, а го гледам чисто за любопитство.
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Уважаеми SStoilov
Не е ли време за късо при австралиецо поне на 1ч при мен се заформя
Ама на 4 часовата е загоре още се лигави
Какви са ти вижданията спрямо МА- 100 и 200 за австралиецо
Здраве и успех
Имам едни дълги със средна цена 1.2870 и сега пускам поръчка за покупка за още на 1.2666 Ако изпълни поръчката ще изчакам да видя как ще се развият събитията около това ниво и ще реша дали ще пия студена вода или ще продължавам да си играя с огъня.
Добър вечер
или по точно Добро утро !!!
Гап ще има ли бре момчета , поне аз мисля , че няма да има защото сме си по тренда
Последните 10 дена печалбите ми ногат да бъдат оприличени на един голям Х...
Хайде успех през новата седмица
Абре дали ще видим тази година 0,86 при еур/усд ???
Според мен да -поне , така си мечтая
Добре да допуснем , че наистина видим подобно ниво , колко горе долу ще бъде злото ??? 350-400 ???
А може ли еур да се срине тотално , а злото да литне в небесата ???
Ти объркай наистина генерално посоката пък забрави че ще спечелиш , освен това дейтрейдинга е губещ когато не е на демо.Ливъриджа пък е услуга но мечешка.
Черпиш от опита си на БФБ ли?
междузвездни войни ... ... зелена салата ... с репички и зелен лук ...
Ти объркай наистина генерално посоката пък забрави че ще спечелиш , освен това дейтрейдинга е губещ когато не е на демо.Ливъриджа пък е услуга но мечешка.
Не си ли сигурен в посоката генерално и да настъпваш само в нея не може да спечелиш много...
Първоначално изпратено от xemus
посоката като цяло е ясна въпросът е че по пътят към тази посока има много корекцийки и обръщания от които също може да се извлече полза ...
Ей като две страни на една и съща монета сте. Ако се чуете отстрани какви глупости дрънкате, сами щяхте да си теглите един бой.
Не знам на вас какво ви е ясно, ама на мен ми е ясно, че пътят по който вървите свършва в нищото и даже кръстопът няма в оная мъгла. Ще трябва пълзешком да се връщате по дирите си, докато замръкнете там където сте осъмнали.
Живи и здрави и успешна седмица.
---------------------------- Berbo count: 11 We'll Keep the Red Flags Flying High
В момента дават по bTV един много подходящ за случая филм. Казва се "Зеленият път".
Успешна седмица и от мен.
Колегите от Boston Technologies подготвят поредната след-новогодишна изненада за почитателите на Мета Трейдър платформи :-)
Както винаги най-добрата платформа за търговия с най-добрия юзър френдли интерфейс се сдобива с още няколко възможности за...................
Да видим кога ще излезе наяве за какво става на въпрос в интернет пространството.
Дерзайте спекуланти и се не бойте да скалпирате или търгувате по време на новини през посредник със Мета Трейдър Сървър. Там е истината
Поздрави и успехи на търгуващите !
П.П След като постнах съобщението видях че иронията може да не бъде разбрана. Ще взема да си взема поука.
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар