If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мдам ... еврото изобщо не се качи ... ама така е ... само чета тука една камара мнения и ме разколебавате и нищо не правя ... от онова дожи до сега са фигура и половина ... ама така е като съм теле ... това е част от играта де ... нищо ... и този път ще го приема философски
Попитах защото нивото е отчетлив пазарен съпорт и намирисва на професионализъм да го оцениш. Хич не ми мина през акъла че може да е някакво смешно Фибо. Извинявай, объркал съм се.
Ивооо, заповядай линка към всички безценни статистически ресурси на Оанда:
Има си всички нюанси на модерното в наши дни "Money Flow". Какво точно ще го правиш това инфо не знам, ама ако искаш можИ да споделиш.
---------------------------- Berbo count: 11 We'll Keep the Red Flags Flying High
мдам ... еврото изобщо не се качи ... ама така е ... само чета тука една камара мнения и ме разколебавате и нищо не правя ... от онова дожи до сега са фигура и половина ... ама така е като съм теле ... това е част от играта де ... нищо ... и този път ще го приема философски
Здравейте,
Дълга GBP/USD 1.4080 стоп 1.4020 цел над 1.4500.
Добра покупка, макар и контрела. Кой те открехна че 1.4020 е важно ниво?
Гледам че нямаш мнения.
---------------------------- Berbo count: 11 We'll Keep the Red Flags Flying High
а лихвите на нова зеландия и австралия имат ли силно отражение
върху двойката им както е при евро/усд например?
Питаш ме неща, до чийто отговор можеш да стигнеш и сам. Имаш графики, имаш дати на предишни решения на двете банки. Не мога да ти дам отговор с Да или Не. Много фактори влияят.
Поздрави.
Коментар
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
Първоначално изпратено от anon6706
Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
Хайде да вкарам и малко екзотика. Къси AUD/NZD от 1.2560 с цел 1.2300
тази позиция до утре ли ще я държиш или няколко дни
Не мога да кажа. Петъчното късо гепи го затворих днес, а смятах да отнеме повече време. Не мога да гадая колко време. Може да затворя позицията и преди целта, ако се променят очакванията ми.
май правилно си направил щото еврото може и да дръпне тези дни
а ако стане така, долара ще падне пове4е срещу новозеландеца
отколкото австралиеца което пък ще подкрепи другата позиция която
си отворил сега, а и австралия ще смъкват лихвите утре
AUD/NZD има самостоятелни движения поради големия стокооборот м/у двете държави. Доста често, движенията в AUD/NZD определят курса на някоя от валутите спрямо долара.
Поздрави.
значи съм объркал посоката на влияние мерси
а лихвите на нова зеландия и австралия имат ли силно отражение
върху двойката им както е при евро/усд например?
Не мога да кажа. Петъчното късо гепи го затворих днес, а смятах да отнеме повече време. Не мога да гадая колко време. Може да затворя позицията и преди целта, ако се променят очакванията ми.
AUD/NZD има самостоятелни движения поради големия стокооборот м/у двете държави. Доста често, движенията в AUD/NZD определят курса на някоя от валутите спрямо долара.
Поздрави.
П.П. Очакванията ми за спад при AUD/NZD, ме накара да отворя дългата NZD/USD. Предполагам по-рязко движение, съответно печалба. Естествено и утрешните лихви в Австралия са фактор.
Коментар
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
Не бих я купил тази йена , в един момент всички ще разберат че азиатските икономики ще изпитат най големи трудности. Загубата на пазари сега за тях е дългосрочна.
Толкова изнервящ човек като теб не съм виждал.
Не му се връзвай на човека. Аз отдавна съм престанал. Супатрейдъра е един от най-неадекватните писачи във форума! Имам чувството че постоянно е на успокоителни...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар