IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• anon6706

за сега точно този форум пове4е ми помага отколкото да ми пречи ... благодаря

успех и на теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
      Първоначално изпратено от limubai
      Sell eur/usd 1.2886 stop 1.2920 target 1.2670
      Sell gbp/usd 1.4274 stop 1.4320 target 1.3980
      Дано греша братле, но ми се струва, че избързваш. Нищо чудно да се качи първо до 1.2942
      Mдаа, вече тръгна нагоре даже, рано в все още за тия стойности!
      Това което лесно може да се намери, няма смисъл да се запомня, помнете това което е уникално и трудн

Коментар

• Първоначално изпратено от casparimo
        искам да питам какво мислите за идеята да видим EURUSD на 0.95 най- късно до края на юни месец? Говорих с един приятел професионалист и спомена това ниво, и искам да видим професионалистите от този форум какво мислите..
        Здравей приятелю, точно навреме питаш.
        Миналата седмица група професионалисти тук обсъждахме точно този казус.
        Стигнахме до единодушния извод, че целевото ниво е всъщност 0.9583 и трябва да бъде достигнато на 20 Юни, 2009 г.

За съжаление се оказа, че 20.07 е Денят на Независимостта в Сенегал и Хемуса трябва да си е при семейството, така че решихме да го сменим за 21.07, което пък било Шабат и Йосиф не можел нищо да пипа, че в крайна сметка остана за 22, хем всички са свободни, хем е понеделник и ще може да се трейдва.
        ----------------------------
        Berbo count: 11
        We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
          Първоначално изпратено от anon6706
          Първоначално изпратено от xemus
          мдам ... еврото изобщо не се качи ... ама така е ... само чета тука една камара мнения и ме разколебавате и нищо не правя ... от онова дожи до сега са фигура и половина ... ама така е като съм теле ... това е част от играта де ... нищо ... и този път ще го приема философски
          Освен да ни отвориш някой порт на PCто и да натискаме вместо теб бай и селл.
          Трябва да взимаш и решения, а най-добре ще е, ако изобщо не четеш форума. Писах онзи ден по този въпрос.
          Успех.
          бе да не чета ама като е забавно ко да направя ... пък и много добре знам че ще имам хиляди още възможности ... както и да е .... аноне ти нали не ме гониш ... ? ...
          за Юнайтеда знам че иска на момента да се изпаря .. ама ... де да знам голяма е забава ... пък и това че обвинявам някой може да е няква моя характерна черта да обвинявам някой друг за собствената си несигурност ... бе сложно е ... ама и интересно ...
          На мен не ми пречиш. Казвам го за твое добро, но ти си знаеш най-добре. От друга страна смятам, че поне първите 5 години от трейда си трябва да ги прекараш далеч от форуми и дори..... телефони.
          Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
            ... пък и това че обвинявам някой може да е няква моя характерна черта да обвинявам някой друг за собствената си несигурност ... бе сложно е ... ама и интересно ...
            Взимаш един голям буркан Омния. С капачка. Държиш го под бюрото.
            Когато се ядосаш, вадиш буркана. Крещи и псуваш вътре и после преди да е избягало затваряш капачката.
            Като се напълни до горе, запечатваш допълнително с восък и заравяш на скришно от хората място.
            Може и морето да го хвърлиш, ама някъдето където рибарите не хвърлят мрежа.
            На дълбоко.
            Преди да се прибереш в къщи вземи си нов буркан.

Форекса и борсата няма да избягат, ама нервите не са вечни
            как ше потъне буркана бре голде ... какави ги говориш ... нервите се оправят с хапчета ... е виж аз как съм добре сега

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
              Sell eur/usd 1.2886 stop 1.2920 target 1.2670
              Дано греша братле, но ми се струва, че избързваш. Нищо чудно да се качи първо до 1.2942
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                от онова дожи до сега са фигура и половина ... ама така е като съм теле ..
                Както виждаш полагам кански старания да те объркам и заблудя, защото съм силно притеснен, че с твойте трейдърски умения и нюх ще разориш скоро някой БГ бъкет, а както знаем от IVO_, финансовите кризи точно от тия деривати тръгват.
                Днес сутринта като го кярна туй Дожи, направо изтръпнах. Хеле с малко помощ отстрани засега спасихме положението. Ще видим по нататък как ще те удържим.
                Голяма фурия си. Ама всяка буря все някога затихва.
                юнайтеда виждал в мене себе си на младини та затова така се стараел да ми налива съмнителности в лабилната ми трейдърска душа ... рицидивис излезе Юнайтеде

Коментар

... пък и това че обвинявам някой може да е няква моя характерна черта да обвинявам някой друг за собствената си несигурност ... бе сложно е ... ама и интересно ...
                  Взимаш един голям буркан Омния. С капачка. Държиш го под бюрото.
                  Когато се ядосаш, вадиш буркана. Крещи и псуваш вътре и после преди да е избягало затваряш капачката.
                  Като се напълни до горе, запечатваш допълнително с восък и заравяш на скришно от хората място.
                  Може и морето да го хвърлиш, ама някъдето където рибарите не хвърлят мрежа.
                  На дълбоко.
                  Преди да се прибереш в къщи вземи си нов буркан.

Форекса и борсата няма да избягат, ама нервите не са вечни
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Sell eur/usd 1.2886 stop 1.2920 target 1.2670
                    Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от anon6706
                      Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq

а лихвите на нова зеландия и австралия имат ли силно отражение
                      върху двойката им както е при евро/усд например?
                      Питаш ме неща, до чийто отговор можеш да стигнеш и сам. Имаш графики, имаш дати на предишни решения на двете банки. Не мога да ти дам отговор с Да или Не. Много фактори влияят.
                      Поздрави.
                      мерси

Коментар

• ДАУ, злато, риск авършън, комодити валути - всичко ми се вписва според очакванията, обаче нещо нефтът се инати да се качва и ми е леко притеснено. Дано към края на сесията го вдигнат над 42. Тогава азиатската сесия ще е елементарна за търгуване.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                          мдам ... еврото изобщо не се качи ... ама така е ... само чета тука една камара мнения и ме разколебавате и нищо не правя ... от онова дожи до сега са фигура и половина ... ама така е като съм теле ... това е част от играта де ... нищо ... и този път ще го приема философски
                          Трябва да взимаш и решения, а най-добре ще е, ако изобщо не четеш форума. Писах онзи ден по този въпрос.
                          Успех.
                          бе да не чета ама като е забавно ко да направя ... пък и много добре знам че ще имам хиляди още възможности ... както и да е .... аноне ти нали не ме гониш ... ? ...
                          за Юнайтеда знам че иска на момента да се изпаря .. ама ... де да знам голяма е забава ... пък и това че обвинявам някой може да е няква моя характерна черта да обвинявам някой друг за собствената си несигурност ... бе сложно е ... ама и интересно ...

Коментар

от онова дожи до сега са фигура и половина ... ама така е като съм теле ..
                            Както виждаш полагам кански старания да те объркам и заблудя, защото съм силно притеснен, че с твойте трейдърски умения и нюх ще разориш скоро някой БГ бъкет, а както знаем от IVO_, финансовите кризи точно от тия деривати тръгват.
                            Днес сутринта като го кярна туй Дожи, направо изтръпнах. Хеле с малко помощ отстрани засега спасихме положението. Ще видим по нататък как ще те удържим.
                            Голяма фурия си. Ама всяка буря все някога затихва.

Коментар

• Здравейте на всички,

искам да питам какво мислите за идеята да видим EURUSD на 0.95 най- късно до края на юни месец? Говорих с един приятел професионалист и спомена това ниво, и искам да видим професионалистите от този форум какво мислите.

Не знам дали е коментиран този въпрос до сега, но не следя много често този форум, извинете ме ако сте го коментирали, и ако е така ако може да ми посочите къде.

Поздрави.
                              Това което лесно може да се намери, няма смисъл да се запомня, помнете това което е уникално и трудн

Коментар

Успех.

Коментар

Working...
                                X