IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    tandem има начин да се гледат годишни кендъли и през МТ4
    Пусни едно разяснение ако обичаш на ЛС Причтна вечер и успешна следваща седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
      Първоначално изпратено от tandem

Съжалявам, имам достъп до платформи само с мах месечни графики Но се радвам че все по често поглеждаш към графиките -там е истината ,ама въпоса е как да ги разчитаме правилно .
      Нямам проблем с графиките, не ме слушай какво говоря.
      Сега ще ти пусна една годишна графика, а междувременно нещо по темата за ДАУ 5000.......

Enigma - Return to innocence
      http://www.youtube.com/watch?v=-JpJjsHgYHA
      Супер е това парче много го харесвам

Ама да гледаме напред http://www.youtube.com/watch?v=fMG4M...eature=related

Коментар

• tandem има начин да се гледат годишни кендъли и през МТ4

Коментар

• Аз пускам графиката, пък каквото - такова.......
          http://www.imagefreehost.com/files/3...405260082.jpeg

Коментар

Съжалявам, имам достъп до платформи само с мах месечни графики Но се радвам че все по често поглеждаш към графиките -там е истината ,ама въпоса е как да ги разчитаме правилно .
            Сега ще ти пусна една годишна графика, а междувременно нещо по темата за ДАУ 5000.......

Това нещо по темата за DOW , ми прилича като нещото по темата за цените на петрола към края на 2008год. - около 200-250$...а тя кава стана 33$....тъй че заеби прогнози графики и всякакви глупости, парите в света преди една година и сега пак са същите, а края на света е все още далеч, това че сега всички чертаят черни краски е добре, прави обратното

Коментар

• ManUtd - имаш я вълновата разбивка - отвори темата NYSE и я разгледай

Интерсно ми е какво ще кажеш по въпроса

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Първоначално изпратено от kritelin
                anon6706 точно 7000 имах в предвид Мисля,че средносрочната цел на DJIA остава около 5000.Там вече ще си проличи дали навлизаме в многогодишен мечи тренд или тръгваме към върхове.Вълнов анализ ще си пусна в темата NYSE.Който му е интересно може да се отбие да погледне
                Крити, тук не си прав , но ще видиме в бъдеще, а иначе какво ще кажета за малко акции на Ситигруп, или на Банк оф Америка ...нещо много им се навивам да си купя още днес
                Аз Сити ги купих петъка,когато за първи път паднаха до 3.50$ точно преди да приемат bailout плана за тях В понеделник отвориха с гап и на около 7$ ги затворих.С батко аннон ги издебнахме тогава хехе

Сега си мисля,че може и до 2$ да паднат.При тях "готиното " е,че са прекалено големи за да ги оставят да фалират.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                  Първоначално изпратено от xemus
                  без да искам погледнах кабела ....
                  дано юнайтеда да си е сложил подходящ лимит ... че таз магия черна дето тегнеше над него се е поразсеяла па като се отпушил тоз кабел
                  Разсея се магията на ходжата, ако погледнеш и другата ми сутрешна покупка - GBP/NZD съвсем ще се убедиш в тая работа. Имам още една - куца в Е/NZD, но Анон не ще да махне фундаменталните облаци над еврото и не ще да тръгне.
                  Причините за разсейване на урокито са две:
                  koko се върна, а той ми е кадем и оня хейтър sorento най-накрая се разкара след като сдаде два стопа, контрейки дългия ми кабел.

Анон, супертрейдъра бавно но сигурно ти е скъсал нервите с непознати понятия. . Всъщност хиена се вика само на йената, а не на определена двойка с нея. Зевзешки простотии от един друг форум, северал иърс агоу.

Крити, с небивал интерес очаквам Вълновата ти разбивка в Дау.

Аз отивам на диско, приятна вечер ви желая, само да вметна, че тая сериозна икономическа дискусия, дето сте я подхванали, в днешната петък вечер звучи малко като ... " аз теб ъко знайш колку много тъ оважавам.. и т.н." ...

Всичко най.
                  ----------------------------
                  Berbo count: 11
                  We'll Keep the Red Flags Flying High
                  Юнайтед привет и приятна дискотека ,само че като се върнеш кажи ако обичаш защо хеджира късата хиена с дълъг кабел Приятно диско

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                      без да искам погледнах кабела ....
                      дано юнайтеда да си е сложил подходящ лимит ... че таз магия черна дето тегнеше над него се е поразсеяла па като се отпушил тоз кабел
                      Разсея се магията на ходжата, ако погледнеш и другата ми сутрешна покупка - GBP/NZD съвсем ще се убедиш в тая работа. Имам още една - куца в Е/NZD, но Анон не ще да махне фундаменталните облаци над еврото и не ще да тръгне.
                      Причините за разсейване на урокито са две:
                      koko се върна, а той ми е кадем и оня хейтър sorento най-накрая се разкара след като сдаде два стопа, контрейки дългия ми кабел.

Анон, супертрейдъра бавно но сигурно ти е скъсал нервите с непознати понятия. . Всъщност хиена се вика само на йената, а не на определена двойка с нея. Зевзешки простотии от един друг форум, северал иърс агоу.

Крити, с небивал интерес очаквам Вълновата ти разбивка в Дау.

Аз отивам на диско, приятна вечер ви желая, само да вметна, че тая сериозна икономическа дискусия, дето сте я подхванали, в днешната петък вечер звучи малко като ... " аз теб ъко знайш колку много тъ оважавам.. и т.н." ...

Всичко най.
                      ----------------------------
                      Berbo count: 11
                      We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

Да продължаваш да твирдиш едно и също от 1 година -например 5000 ,без да знаеш какво може да противопостави Световната администрация и колко (шепа) хора имат полза от това ,си е направо граничещо с гл.......(ухотата )

Да повторя че както проблема с 145$ петрол ,така и 7800-8000 Дау пак същото човечество ще се справи .На някои не им се вярваше
                        tandem, ДАУ 7800-8000 е проблем на шепа алчни наивници. Погледни годишна графика и ще разбереш, че проблем няма!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                          Да продължаваш да твирдиш едно и също от 1 година -например 5000 ,без да знаеш какво може да противопостави Световната администрация и колко (шепа) хора имат полза от това ,си е направо граничещо с гл.......(ухотата )

Да повторя че както проблема с 145$ петрол ,така и 7800-8000 Дау пак същото човечество ще се справи .На някои не им се вярваше
                          tandem, ДАУ 7800-8000 е проблем на шепа алчни наивници. Погледни годишна графика и ще разбереш, че проблем няма!!!!!

Коментар

anon6706 точно 7000 имах в предвид Мисля,че средносрочната цел на DJIA остава около 5000.Там вече ще си проличи дали навлизаме в многогодишен мечи тренд или тръгваме към върхове.Вълнов анализ ще си пусна в темата NYSE.Който му е интересно може да се отбие да погледне
                            Не мислех, че толкова много искаш да развалиш уикенда на биковете.

Коментар

• Да продължаваш да твирдиш едно и също от 1 година -например 5000 ,без да знаеш какво може да противопостави Световната администрация и колко (шепа) хора имат полза от това ,си е направо граничещо с гл.......(ухотата )

Коментар

Крити, тук не си прав , но ще видиме в бъдеще, а иначе какво ще кажета за малко акции на Ситигруп, или на Банк оф Америка ...нещо много им се навивам да си купя още днес

Коментар

Working...
                                X