Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеКумру, нямаме взето решение за фондовете, но и опциите са само две.
Относно БРС и дивидентната политика - няма за кога ... вече гледаме като на влята компания, а и осъществихме масирана модернизация и направихме големи инвестиции.
Ще емитира ли Софарма допълнителен брой акции, съобразно оценките на двете компании, или замяната на акциите на Севто ще бъде само срещу текущо емитирани и обратно изкупени акции на Софарма?
По просто казано - след вливането Софарма ще има 132 мил емитирани акции? или повече, като резултат на новоемитираните вследствие на оценката на БРС?Не-заслужил инвеститор
Коментар
� -
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеБа,не вярвам,поне за второто.Импето е с буйна и дълга коса,хипи
,поне такъв беше на "младини"
Ама хипи не съм - ходя с костюм и с връзка. И също като Доналдът - не обичам шарени връзки.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vatla Разгледай мнениеИмператоре,аз не пипша в този форум често,но стига му близа на О.Д. мъжкото достоинство.Имам акции в Софарма.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЩе станеш дрът и плешлиф.Импето е с буйна и дълга коса,хипи
,поне такъв беше на "младини"
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеИ последния ми отговор на ПрайвитЕкуити,
Адвент и Щада не са правили дю дилиджънс, защото никога не е стоял въпроса да се продава мажоритарен пакет.
Advent не са правили, просто тогава се интересуваха от фарма сектора покрай инвестициите им в съседна нам страна..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМечов - браво, рече го много точно. Не му завиждам на г-н Донев - да търпи нападките на неизвестни хора, криещи се зад никове, дето дори и реална снимка не са си турили за картинка. Реално той познава много малко от нас... впрочем дали познава друг освен Фортиссов и мен - Императорът?
И аз - като един от по-прочутите форумци ви моля за коректност към този човек, който има мъжеството да застане пред нас, а и желанието да го стори. На кой друг мажоритарин му се занимава с дребните акционери, че и с НЕакционери - щото гледам - някои казват, че нямат акции, ама пак пишат туканка...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеТи ще си останеш все така клоунът на форума, който няма начин всички да не познават! Като ти гледам ника и снимката, дето и ти си ги сложил! И как и ти си се изправил с името си?! То, ако се ставаше инвеститор с писане по форумите...
Никът си ми е ник - за разлика от мнозина други, аз никога не съм го сменял и никога не съм писал под други никове... това също е начин човек да стои зад името си.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеРеално той познава много малко от нас... впрочем дали познава друг освен Фортиссов и мен - Императорът?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМи май (освен при планината може би) няма други при които собствениците на бонови книжки да имат в момента реални пари, така че въпроса ти е неуместен!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеТрейдъре ще ме прощаваш ама съм сложил дедо Бъфет на аватара си защото се възхищавам на това, че гради с търпение,воля и последователност в продължение на десетки години и не разчита да стане милиардер като събори някоя валута или разруши и после погълне нечии бизнес. Не казвам, че г-н Донев е най-добрият мажоритар, защото не съм аз този , който може да даде такава оценка, но си мечтая за деня в който ТИМаджийте, Божков, Василев, Бориславова, Минев, Христов и тн мажоритари ще работят по модела на Донев и Софарма групата, развивайки бизнес, който освен да е печеливш за акционерите ще генерира и приходи за държавата.
успех
Асен Христов Еврохолд България АД
Кажете само като му гледате физиономията как да не си дадете парите на управление там.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
�
Коментар