Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениесега е момента Огнян Донев да излезе и да накупи масово 5-10 хил. акции. Това ще има силен оптимистичен ефект върху търговията. Липсата на изкупуване означава само, че знае, че пакета Любчо Цирея виси още и ще тегне въру търговията с месеци.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Още малко да продължи ралито във Тим ,Бедо ,Корабите и Дачия и сие ...и почваме Донев и сие...
Не е препоръка...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеГледайте как ще дръпне и тази хартийка в понеделник.
Още малко да продължи ралито във Тим ,Бедо ,Корабите и Дачия и сие ...и почваме Донев и сие...
Не е препоръка...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеГледайте как ще дръпне и тази хартийка в понеделник.
ще може ли да изчака, за да мога да купя???
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеАко ЛП излиза, не е ли най-логично ОД да му купи дела?
Тези 2 мил акции дето минаха, си бяха договорени сделки, но не е ясно май кой купи...
Също така не значат, че ще продава останалите 18 мил ли бяха...
...не значи ,че ще продава ,така е...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеВъпросът е дали ЛП ще излиза нацяло.Ще се разбере....
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Тези 2 мил акции дето минаха, си бяха договорени сделки, но не е ясно май кой купи...
Също така не значат, че ще продава останалите 18 мил ли бяха...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеСпоред мен би трябвало да падне дори и повече, но тука са се набълбукали много фондове и предполагам, че ще я крепят.
Друг е въпросът дали ще можем да се вместим между Продавачът и Купувачът и то на оптимални нива.
Въпросът е дали ЛП ще излиза нацяло.Ще се разбере....
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНапрегнат бях до преди няколко месеца...сега ако знаеш колко ми е спокойно
А за печалбата ....мога и тук да я сложа ...ама от 1.50 надолу
Не е препоръка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнение- човече....успокой се малко, че ми се виждаш напрегнат!Стига си писал, че ще ти го върнат "колегите" после. По-добре виж къде да наливаш "голямата" печалба!
Не е препоръка
Коментар
�
Коментар