IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Още малко и почвам да си броя стинките дали ще ме изкарат до заплатата...
    Не е препоръка...

Коментар

• И какво 5-10 хил акции среущу милиони акции от страна на продавача? Що ти не си купиш 5-10 хил акции, ще има същия ефект, като ако Донев ги купи ?
      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
        сега е момента Огнян Донев да излезе и да накупи масово 5-10 хил. акции. Това ще има силен оптимистичен ефект върху търговията. Липсата на изкупуване означава само, че знае, че пакета Любчо Цирея виси още и ще тегне въру търговията с месеци.
        Чу те.....

Коментар

• сега е момента Огнян Донев да излезе и да накупи масово 5-10 хил. акции. Това ще има силен оптимистичен ефект върху търговията. Липсата на изкупуване означава само, че знае, че пакета Любчо Цирея виси още и ще тегне въру търговията с месеци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Още малко да продължи ралито във Тим ,Бедо ,Корабите и Дачия и сие ...и почваме Донев и сие...
            Не е препоръка...
            Уговорка...Блу Хорсшу обича "АНАКОТ СТИЙЛ"

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
              Гледайте как ще дръпне и тази хартийка в понеделник.

Още малко да продължи ралито във Тим ,Бедо ,Корабите и Дачия и сие ...и почваме Донев и сие...
              Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                Гледайте как ще дръпне и тази хартийка в понеделник.

ще може ли да изчака, за да мога да купя???

Коментар

• Гледайте как ще дръпне и тази хартийка в понеделник.

Коментар

• Съществения въпрос, който разделя успелите от останалите никога не е бил какво правят другите а какво правите вие

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      Ако ЛП излиза, не е ли най-логично ОД да му купи дела?
                      Тези 2 мил акции дето минаха, си бяха договорени сделки, но не е ясно май кой купи...
                      Също така не значат, че ще продава останалите 18 мил ли бяха...
                      Да ,логично е ,на каква цена....А още по-логично е да ги купи този ,който има достатъчно свободни пари

...не значи ,че ще продава ,така е...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Въпросът е дали ЛП ще излиза нацяло.Ще се разбере....

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
                        Ако ЛП излиза, не е ли най-логично ОД да му купи дела?
                        Тези 2 мил акции дето минаха, си бяха договорени сделки, но не е ясно май кой купи...
                        Също така не значат, че ще продава останалите 18 мил ли бяха...

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                          Според мен би трябвало да падне дори и повече, но тука са се набълбукали много фондове и предполагам, че ще я крепят.
                          Гледай сега.Прав си,че много фондове имаха ,а от тази година имат още повече акции тук(делът на Грамърси).Сега обаче от тук "си бие камшика вторият по големина акционер.Как се крепи акция при това положение....Това означава да му купят дела на тези нива.Ако е така,какво чакат.Ако ПФ ги устройва цената ...лапат на 2лв ....и пей сърце.Кратко и бързо решение.Иначе с такава подкрепа може и повече от година да мине.Според мен така или иначе пакетът(ако се продава целият) трябв ада се купи накуп .....практически толкова много акции "на парче" ....не става.Затова и си мисля,че като се уговорят,които и да са,ще стане много бързо.Помня когато Излизаха Грамърси....натиснаха ....и Готово

Друг е въпросът дали ще можем да се вместим между Продавачът и Купувачът и то на оптимални нива.
                          Въпросът е дали ЛП ще излиза нацяло.Ще се разбере....

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

Напрегнат бях до преди няколко месеца...сега ако знаеш колко ми е спокойно

А за печалбата ....мога и тук да я сложа ...ама от 1.50 надолу
                            Не е препоръка
                            Според мен би трябвало да падне дори и повече, но тука са се набълбукали много фондове и предполагам, че ще я крепят.

Коментар

...
                              Не ме бърка мен толкоз цената. Но почвам да имам съмнения във фундамента...това е по-кофтито

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнение
                                - човече....успокой се малко, че ми се виждаш напрегнат! Стига си писал, че ще ти го върнат "колегите" после. По-добре виж къде да наливаш "голямата" печалба!
                                Напрегнат бях до преди няколко месеца...сега ако знаеш колко ми е спокойно

Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X