IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе нека си драскат хората. Важното е да има обороти и бизнес.
    домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      Май не ти подхожда да драскаш всевъзможни глупости тук, та дори и акцията да спадне на 1лв !!!!
      Акцията едва ли би паднала до 1 лев.А ако се аргументирш какво е глупост от това, което съм написал аз ще ти отговоря ако искаш.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Май не ти подхожда да драскаш всевъзможни глупости тук, та дори и акцията да спадне на 1лв !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          Болднатото е ударението, нали? Иначе +1 за цялото мнение.
          Ми надявам се да е засега а не по п-п защото все пак Пъпката има още 9% за отърваване.
          И да знаете, че не е препоръка за покупко-продажба на акции или каквото и да е било друго
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Ами той доста време ще е най-як според мен....Толкова акции не се продават лесно....Да не говорим,че много спекуланти накупиха около 2.00-2.10.....и те излизат ....
            Имайте ги в предвид тези неща

Не знам как се чувствате,като гледате ,как дивидентът Ви за година в проценти,други акции го правят за ден-два....а някои дадоха за години напред

Не е препоръка
            Ама те нека си продават! Въпроса е акцията да е търсена и ако играят спекуланти както твърдиш значи си е екстра!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Другари, аз бях заложил на цени под 2 лева и засега бъркам.Това по-долу ви го казвам не като човек не успял да се вреди на "ниското" а като човек опарил се мнооого сериозно покрай Пътя.
              - Вярвайте на себе си повече отколкото на мажоритаря на компанията, която харесвате.
              Умната.
              Болднатото е ударението, нали? Иначе +1 за цялото мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Другари, аз бях заложил на цени под 2 лева и засега бъркам.Това по-долу ви го казвам не като човек не успял да се вреди на "ниското" а като човек опарил се мнооого сериозно покрай Пътя.
                - Вярвайте на себе си повече отколкото на мажоритаря на компанията, която харесвате.
                Умната.
                Graham е един от много опитните играчи във форума. Ако не го слушате поне ви съветвам да го чувате.

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                  Оборота пак е най-най! Каква психика имат хората ей?! Намаля ръста на акцията и темата умря като охлюв у пустиня Желаещи за 2% up днес има ли?
                  Ами той доста време ще е най-як според мен....Толкова акции не се продават лесно....Да не говорим,че много спекуланти накупиха около 2.00-2.10.....и те излизат ....
                  Имайте ги в предвид тези неща

Не знам как се чувствате,като гледате ,как дивидентът Ви за година в проценти,други акции го правят за ден-два....а някои дадоха за години напред

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                    Дано днеска потръгнат нещата, дано, иначе жена ми ще ме утрепа ако разбере, че това е последната част от семейните ни спестявания.
                    Незнам дали се правиш на луд, но ако продадеш бързинко няма да ядеш много бой. Надали си купил на повече от 2,39. Или дръж акции и се дръж като мъж или продавай. Това е моят съвет и не е препоръка за нито едното от двете конкретно.

Коментар

• Оборота пак е най-най! Каква психика имат хората ей?! Намаля ръста на акцията и темата умря като охлюв у пустиня Желаещи за 2% up днес има ли?

Коментар

• Леле, пич много си го закъсал. Явно си от донорите на БФБ.
                        домоуправител

Коментар

• Дано днеска потръгнат нещата, дано, иначе жена ми ще ме утрепа ако разбере, че това е последната част от семейните ни спестявания.

Коментар

• Да бе, и аз заложих на такава цена и бъркам. Сега търпя загуби и се чудя да затварям на загуба или да чакам да стане обрат, като рискувам да увелича загубата. Давайте съвети. Моля ви се.

Коментар

• Другари, аз бях заложил на цени под 2 лева и засега бъркам.Това по-долу ви го казвам не като човек не успял да се вреди на "ниското" а като човек опарил се мнооого сериозно покрай Пътя.
                              Умната.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Аз ако може така да се нарече се докосвам и до двата бизнеса. В групата Софарма като акционер, а до земята като собственик реално на земя. Не съм и на двете места, за да разпределям риск. Така се получи през годините.
                                Определено съм много доволен и от днете си инвестиции. Много пъти съм ги сравнявал - не намирам аргументи само в + на едната.
                                Ще продължавам да купувам и земя и акции в групата Софарма.
                                Не виждам за какво да спорим и срявняваме двете акции - Софарма и Атера.

Коментар

Working...
                                X