Абе нека си драскат хората. Важното е да има обороти и бизнес.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМай не ти подхожда да драскаш всевъзможни глупости тук, та дори и акцията да спадне на 1лв !!!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеБолднатото е ударението, нали? Иначе +1 за цялото мнение.
И да знаете, че не е препоръка за покупко-продажба на акции или каквото и да е било другоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАми той доста време ще е най-як според мен....Толкова акции не се продават лесно....Да не говорим,че много спекуланти накупиха около 2.00-2.10.....и те излизат ....
Имайте ги в предвид тези неща
Не знам как се чувствате,като гледате ,как дивидентът Ви за година в проценти,други акции го правят за ден-два....а някои дадоха за години напред
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДругари, аз бях заложил на цени под 2 лева и засега бъркам.Това по-долу ви го казвам не като човек не успял да се вреди на "ниското" а като човек опарил се мнооого сериозно покрай Пътя.
- Вярвайте на себе си повече отколкото на мажоритаря на компанията, която харесвате.
Умната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДругари, аз бях заложил на цени под 2 лева и засега бъркам.Това по-долу ви го казвам не като човек не успял да се вреди на "ниското" а като човек опарил се мнооого сериозно покрай Пътя.
- Вярвайте на себе си повече отколкото на мажоритаря на компанията, която харесвате.
Умната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнениеОборота пак е най-най!Каква психика имат хората ей?! Намаля ръста на акцията и темата умря като охлюв у пустиня
Желаещи за 2% up днес има ли?
....Толкова акции не се продават лесно....Да не говорим,че много спекуланти накупиха около 2.00-2.10.....и те излизат ....
Имайте ги в предвид тези неща
Не знам как се чувствате,като гледате ,как дивидентът Ви за година в проценти,други акции го правят за ден-два....а някои дадоха за години напред
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеДано днеска потръгнат нещата, дано, иначе жена ми ще ме утрепа ако разбере, че това е последната част от семейните ни спестявания.
Коментар
-
Другари, аз бях заложил на цени под 2 лева и засега бъркам.Това по-долу ви го казвам не като човек не успял да се вреди на "ниското" а като човек опарил се мнооого сериозно покрай Пътя.
Умната.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Аз ако може така да се нарече се докосвам и до двата бизнеса. В групата Софарма като акционер, а до земята като собственик реално на земя. Не съм и на двете места, за да разпределям риск. Така се получи през годините.
Определено съм много доволен и от днете си инвестиции. Много пъти съм ги сравнявал - не намирам аргументи само в + на едната.
Ще продължавам да купувам и земя и акции в групата Софарма.
Не виждам за какво да спорим и срявняваме двете акции - Софарма и Атера.
Коментар
Коментар