IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тони, няма какво да се обяснява, чертичките са забити в някаква цена - виждаш цената - това е прогнозата. Това е готиното на ТА - един чертеж който казва всичко, както преди 2000г е било с рисунките на Архимед))) Ако имам повече време утре или други ден ще пробвам да кажа защо при мен се появи идеята за междинното 4,14)))) Сега тр. да пътувам и не успявам с времето
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Говори бе момче. Какво казват чертичките?
      Чертичките казват , че ако не сме около спирката ще трябва да се държим здраво до следващата метро станция.
      МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
        пълзящите средни са: EMA21, EMA50 и EMA100

Говори бе момче. Какво казват чертичките?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Форти, като партньор, ще се включиш ли в обратното изкупуване? И евентуално на коя цена ще изчакаш ?
          +/-40/50ст не са ми проблем, нямат значение за мен
          не те разбрах за обратното изкупуване, аз все купувам през последните седмици

Коментар

• пълзящите средни са: EMA21, EMA50 и EMA100

Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Форти, като партньор, ще се включиш ли в обратното изкупуване? И евентуално на коя цена ще изчакаш ?
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• очаквам редакторите да се включат и да изтрият част от бисерите на Монти

Коментар

• Монти, колоритен си и вместо да гостуваш от тема в тема, за дружества, за които казваш, че нямаш интерес, защо не си отвориш нова тема СЪВЕТИТЕ НА МОНТИ. Аз самия съм ти фен и ще те следвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Ами не, ти наистина ли си помисли, че като ме обеждаш, аз няма да ти отвърна, а ще ти се извиня, за кое да се извиня, затова че ти търпя обидите ли?
                    Щом ми пишеш на лични сигурно искаш да ми се извиниш по твоя начин..
                    Ей ко..ле ,дай да се напием и да ходим да еб..м някоя пача.ра...
                    това е твоя език и възпитание....
                    Та мога и да бъркам...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Верно !
                      Аз мисля че това е начин на твоя интелектуален тип простаци , да се извинят...!
                      Ами не, ти наистина ли си помисли, че като ме обеждаш, аз няма да ти отвърна, а ще ти се извиня, за кое да се извиня, затова че ти търпя обидите ли?

Коментар

Хахаха, ами не не съм се извинявал! Защо си помисли че съм се извенявал, при положение че използвах нецензурни думи, защото тук ме трият модераторите!
                        Верно !
                        Аз мисля че това е начин на твоя интелектуален тип простаци , да се извинят...!

Коментар

• Трети ден минават по около 100к акции. Не знам кой излиза, но смятам че е голям и малки риби покрай него допълнително помпат спада. Ако падне още ще си осредня 100 те акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

А забравих ,
                            4f4,
                            Мерси за извиненията ,който ми даде на лични за държането ти !
                            Извинен си!
                            Хахаха, ами не не съм се извинявал! Защо си помисли че съм се извенявал, при положение че използвах нецензурни думи, защото тук ме трият модераторите!

Коментар

Ами какво да ти каже, че си ги държи още! Проверил е най-високите цени за годината, и решава че е продал там! При Гагарин също!
                              А забравих ,
                              4f4,
                              Мерси за извиненията ,който ми даде на лични за държането ти !
                              Извинен си!

Коментар

Ами какво да ти каже, че си ги държи още! Проверил е най-високите цени за годината, и решава че е продал там! При Гагарин също!
                                Питай Инта че му купих неговите 20 бр на 35 и на колко ги продадох няколко дни по късно над 48 лв мисля.......
                                Никой не можеш да излъжеш една дузина хора сме....
                                Само ти си чужд елемент....

Коментар

Working...
                                X