IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тони,как ще коментираш намаляването на цените ,и то ДРАСТИчНО , на които плаща Софарма на БРСевто.....Правилно ли е според теб ....
    Сега е възможно ТВ7 да ви направят една хубава реклама....

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      защо да измисляме уйдурми, които ги няма в действителност???
      Незнам, питам. И мен ме съмнява имайки предвид какво се случи с червените компании (Божков, Енемона и т.н.)..

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Смяташ ли това за възможно? Софарма от донорите на БСП ли е? Мисля, че бях чул подобно нещо, но не съм запознат.
        защо да измисляме уйдурми, които ги няма в действителност???

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          4. Възможна е смяна на управляващата политическа партия, което май ще е добре и за БФБ и за СФАРМ.

Успех на всички!!!
          Смяташ ли това за възможно? Софарма от донорите на БСП ли е? Мисля, че бях чул подобно нещо, но не съм запознат.

Коментар

В сравнение със Хим ли?
            Мисля че 2013 ще е годината на СФАРМ - не само защото чества 80години и аз ще имам шапка (нали- чичо Оги?) а и защото :
            1. Завода е построен и дълговете ще спрат да се увеличават
            2. Натиска на продаващите спря - сега май натискат спекулантите за техните бързи 10%!
            3. И все пак ако г-н еЛ. Пи. реши да продаде оставащите му 9% - да не забравяме че точно за толкова(случайно или не) имаме гласувано обратно изкупуване!!!
            4. Възможна е смяна на управляващата политическа партия, което май ще е добре и за БФБ и за СФАРМ.

Успех на всички!!!
            На каква цена смяташ,че ще стане обратното изкупуване на тези 9%.С какви пари ....
            Успех

П.С.Ако е на 2.30......не смяташ ли,че е малко прекарващо за миноритарите с пари на компанията да се изкупуват акции на голям акционер....
            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Спад на Оперативната печалба .....
              В сравнение със Хим ли?
              Мисля че 2013 ще е годината на СФАРМ - не само защото чества 80години и аз ще имам шапка (нали- чичо Оги?) а и защото :
              1. Завода е построен и дълговете ще спрат да се увеличават
              2. Натиска на продаващите спря - сега май натискат спекулантите за техните бързи 10%!
              3. И все пак ако г-н еЛ. Пи. реши да продаде оставащите му 9% - да не забравяме че точно за толкова(случайно или не) имаме гласувано обратно изкупуване!!!

Успех на всички!!!

Коментар

Ей бях командировка малко и мойта тема - не мога да я намеря!!!
                Нищо не казвате за отчета???
                Спад на Оперативната печалба .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
                  Забравихте я темата. Добро представяне на Севто. Май ще го бъде коефициента. Тони ще се радва Ще яде баница Хасан
                  п.с. И аз искам шапка
                  Аз като смятам, коефициента се връзва, като ползата е за притежателите на Севтополис, стига да не е купувана над 1.30 лв, Очаквам изненади обаче.

Коментар

• Ей бях командировка малко и мойта тема - не мога да я намеря!!!
                    Нищо не казвате за отчета???

Коментар

• http://x3news.com/download/?id=192572

Коментар

• Забравихте я темата. Добро представяне на Севто. Май ще го бъде коефициента. Тони ще се радва Ще яде баница Хасан
                        п.с. И аз искам шапка

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          Това не беше за теб, а за изтритите среднощни стихотворения на Бобан.
                          Ценя твоето мнение и не бих си позволил такова отношение.
                          О.К.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Правилно. Неможе да се връзваме на всякакви приказки. Фокусираш се и си действаш с каквото си се захванал.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Акцията едва ли би паднала до 1 лев.А ако се аргументирш какво е глупост от това, което съм написал аз ще ти отговоря ако искаш.

Това не беше за теб, а за изтритите среднощни стихотворения на Бобан.
                              Ценя твоето мнение и не бих си позволил такова отношение.

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                                Абе нека си драскат хората. Важното е да има обороти и бизнес.
                                Добре разсъждаваш колега!
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X