IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение

Монти,бях останал с впечатление, че не продаваш БТХ, а само трупаш и чакаш по-висока цена.
    Ами бях ги наредих когато излезе новината за БАТ на около 48-50 лв...
    И продадох всичко...всичко около 150 бр.
    После почнах от 44 и надолЕ пак да събирам и сега съм над 350 бр....

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение

Монти,бях останал с впечатление, че не продаваш БТХ, а само трупаш и чакаш по-висока цена.
      Ами какво да ти каже, че си ги държи още! Проверил е най-високите цени за годината, и решава че е продал там! При Гагарин също!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ти имаш проблем ,с егото си ли ,нервите ли , психиката и фразеологията ли ,не съм аз този който требва да използваш за лечебни сеанси..
        Продадох акциите Доверие на 2,2 от 1,7 , Хика на 4,70 от 4,2 , Елтос на 65 ст от 33 , Гагарин от на 52 от 29 лв , БТХ на 48 от 30 , Света София от 3,3 на 3,64 , Ланд на левче от 83 ст и още поне 3 други акции дребни суми ......
        И почнах до преди месец да събирам само БТХ ...после гагарин ,после Хиката ,после ланд ,после Етропал...от продаващите
        моля направи нещо с гънките на това в което е в тиквата ти...
        плиис..
        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от bik v ataka
          лично аз ще чакам около първото ниво на фибоначи – ако стане-стане, ако не стане – здраве да е.
          ++ 3,90 ли беше това ( Първото на целия цикъл или на последната вълна) То зависи и каква корекция си предвидил разбира се
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
            Монти, как да разберем дали продава Ромфарма и ако не са те как ги виждаш нещата?
            партньорете много мълчат и защо чичо Оги раздробява сделките ако очаква да са последни ...
            Това е сигнал ,че самия той очаква да има още продажби...а неговите покупки са вербален знак за подкрепа ама не цялостна....

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
              Монти, (ще извниш фамилиарния тон но това е никът ти) четейки последното ме оставяш с впечатлението че по-ти пдхожда "Mr. 10%"
              Да работя за 10 -15 %" от борсата през поне 6 от последните 10 г., 2008 е на кантар а 2009 е 31 % минус , миналата и тази са доста повече от 10% и не се срамувам от това че работя за малко но постоянно и си делим печалбата с брокера поне в 30% от сделките...

Коментар

• Айде и аз ударих едно рамо тук Не се сдържах Ако падне още ще помогна пак

Коментар

• Монти, как да разберем дали продава Ромфарма и ако не са те как ги виждаш нещата?
                  Keep going ...

Коментар

• Монти, (ще извниш фамилиарния тон но това е никът ти) четейки последното ме оставяш с впечатлението че по-ти пдхожда "Mr. 10%"

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Именно, продаде март, това бе страхотен сигнал, 6 мес след това пазара растеше, а ти се наби в Булгартабак и Гагарин, защото каза че това са акциите убежище на БФБ!
                      Ти имаш проблем ,с егото си ли ,нервите ли , психиката и фразеологията ли ,не съм аз този който требва да използваш за лечебни сеанси..
                      Продадох акциите Доверие на 2,2 от 1,7 , Хика на 4,70 от 4,2 , Елтос на 65 ст от 33 , Гагарин от на 52 от 29 лв , БТХ на 48 от 30 , Света София от 3,3 на 3,64 , Ланд на левче от 83 ст и още поне 3 други акции дребни суми ......
                      И почнах до преди месец да събирам само БТХ ...после гагарин ,после Хиката ,после ланд ,после Етропал...от продаващите
                      моля направи нещо с гънките на това в което е в тиквата ти...
                      плиис..

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Здравей, Intern-trader! Харесвам разсъжденията и високо оценявам мненията ти по темата. От написаното до момента разбирам, че си отлично запознат със ситуацията в компанията. Моля, ако си наясно кой и защо продава акции на Софарма да споделиш във форума. Благодаря предварително. Лек и успешен ден
                        За съжаление нямам повече информация от всеки друг. Възобнових интереса си към БФБ от месец и половина. Но има достатъчно публична информация, по която съм си формирал мнението. Чета отчетите, докладите и справките за счетоводните политики. В доклада за дейността и декларациите към отчета от второ тримесечие има притежаваните и купувани акции от ключовите фигури. Събрани са и всички уведомления. Следя всички уведомления и особено рекапитулациите за новите покупки от ключовите фигури, но не си правя произволни интерпретации за символични покупки, просто си сумирам покупките. Първоначално продажбите бяха от Софарма обратно изкупуване и може би Експат според преизчисления дял в Новия софикс. Не трябва да се забравя, обаче, че извън фонда на Ники Василев, има много взаимни фондове, които са събрали и инвестират доста по-големи суми в акции. Има и инвестиции от пенсионните фондове, така че, продавачите могат да бъдат доста.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

пинки ,включи малкия си мозък...
                          Аз не търгувам аз гледам ,защото ги продадох когато требва през март и април и всички правеха обратно на мен......
                          Сега купувам две,три акции и то при изсипване...а те продават....
                          Сега се кефя на такива като теб...
                          Нещо го закъса по трасето.....и цената на фонда го закъса ..днес.
                          Именно, продаде март, това бе страхотен сигнал, 6 мес след това пазара растеше, а ти се наби в Булгартабак и Гагарин, защото каза че това са акциите убежище на БФБ!

Коментар

Благодаря ти още веднъж, Монти
                            А и още нещо , обратното да Фармата ако почне да купува над цената на продажба ще е цирк ...
                            Така че там е ключа от палатката...за възможната цена.на акцията.

Коментар

• Благодаря ти още веднъж, Монти Как да разберем дали е Ромфарма и ако не са те какъв е плана?
                              Last edited by Mr.Profit; 13.09.2017, 15:14.
                              Keep going ...

Коментар

Ахааа... дано съм те разбрал правилно Благодаря ти, Монти. За Софарма какво ще кажеш?
                                Зависи кой е продавача....
                                Ако е ромпетрол ,който пълни от 2 до 3 ....може и до там да стигне....3,00- 3.30 лв....
                                Не е препоръка...
                                Това на колко ще продаде не е най важното а как ще продава ако по 20- 30 К на ден и го прави месеци и години.....?
                                Грамърси така излиза....но пък Любо Пъпкътъ хвърли милионитеи за 10 дни до 2 лв ....
                                Там е цената минимум и желание за покупка...на ПФ около 2-2,50 лв...

Коментар

Working...
                                X