If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами мнението ми да излезеш на най добрата възможна цена при Доверие при пълненето на Василев ако пълни и ако напълни по надалЕ , ,ако не ,тогава на каквото и да е цена и да чакаш някъде добра цена , сега идва времето на добрите цени за купувачите....
Ако не дойдат сега , кеша си стои ....цените ще паднат някога....
А и на запад идва корекция ....
Не е препоръка...
Ахааа... дано съм те разбрал правилно Благодаря ти, Монти. За Софарма какво ще кажеш?
Недей да скромничиш сега За Софарма какво мислиш? Аз мисля да се пробвам със стоп 4.35... ти какво ще ме посъветваш?
Ами мнението ми да излезеш на най добрата възможна цена при Доверие при пълненето на Василев ако пълни и ако напълни по надалЕ , ,ако не ,тогава на каквото и да е цена и да чакаш някъде добра цена , сега идва времето на добрите цени за купувачите....
Ако не дойдат сега , кеша си стои ....цените ще паднат някога....
А и на запад идва корекция ....
Не е препоръка...
Не ти трябва директен съвет, просто среди какво търгува Монти и прави точно обратното!
Успеваемостта при тази стратегия е впечатляваща!
пинки ,включи малкия си мозък...
Аз не търгувам аз гледам ,защото ги продадох когато требва през март и април и всички правеха обратно на мен......
Сега купувам две,три акции и то при изсипване...а те продават....
Сега се кефя на такива като теб...
Нещо го закъса по трасето.....и цената на фонда го закъса ..днес.
Ти, Монти, си най-добрия и си най в час Благодаря, че си сред нас и ни помагаш в тази трудна задача да разберем какво точно се случва. Ще ми помогнеш ли със съвет какво да направя ако обичаш?
Не ти трябва директен съвет, просто среди какво търгува Монти и прави точно обратното!
Успеваемостта при тази стратегия е впечатляваща!
Не не съм в час....
Но от тук имах доста атаки за мажо в хиката и БТХ....
Е правиме психологически портрет на мажо във Фармата за левата и дясната ръка.......
Иначе истинското ми мнение ,че маркета се пробва да мине 730 и не успя....сега корекцията дойде в следствието на липсата на кеш , разпродажбите в някои позиции ,грешките на софикс фонда и БФБ и се натрупа в едно загуба на малко сантимент...
Дали ще се върне този сантимент с достатъчен кеш да скочи маркета е много неясно и затова гледам без да слагам поръчки , ако има разпродажби като в Етропал и Неохим на над 30-50% под върховата цена ще влеза....
Софикс фонда играеше положителна роля ами при падащ маркет каква ще я играе...?
там е неизвестното...
Недей да скромничиш сега За Софарма какво мислиш? Аз мисля да се пробвам със стоп 4.35... ти какво ще ме посъветваш?
Ти, Монти, си най-добрия и си най в час Благодаря, че си сред нас и ни помагаш в тази трудна задача да разберем какво точно се случва. Ще ми помогнеш ли със съвет какво да направя ако обичаш?
Не не съм в час....
Но от тук имах доста атаки за мажо в хиката и БТХ....
Е правиме психологически портрет на мажо във Фармата за левата и дясната ръка.......
Иначе истинското ми мнение ,че маркета се пробва да мине 730 и не успя....сега корекцията дойде в следствието на липсата на кеш , разпродажбите в някои позиции ,грешките на софикс фонда и БФБ и се натрупа в едно загуба на малко сантимент...
Дали ще се върне този сантимент с достатъчен кеш да скочи маркета е много неясно и затова гледам без да слагам поръчки , ако има разпродажби като в Етропал и Неохим на над 30-50% под върховата цена ще влеза....
Софикс фонда играеше положителна роля ами при падащ маркет каква ще я играе...?
там е неизвестното...
В кое има основания? Продажбата от Софарма на обратно изкупените и покупките са отделени, за да няма обвинения за конфликт. Продажбите са еднократни, купуванията са почти всеки ден, при това и с фирмата си, и персонално, доста повече от посочените от теб. Така пое доста от натиска на пазара. Не купуват с подставени лица, а с името си. Само от началото на годината си е увеличил персоналните покупки с 100 х бр., сега допускам, че има над 400 х бр. персонално.Просто се възползват от възможността, които пазара им предоставя, в противовес с някои, които считат, че като си държат кеша е най-добре, за да не се набутат.
Здравей, Intern-trader! Харесвам разсъжденията и високо оценявам мненията ти по темата. От написаното до момента разбирам, че си отлично запознат със ситуацията в компанията. Моля, ако си наясно кой и защо продава акции на Софарма да споделиш във форума. Благодаря предварително. Лек и успешен ден
Купихме изи ще даваме на всички по една торба прах ИЗИ ако си купят акции на Фармата или по един Табекс ... ..
И така...
Не е препоръка за праха Изи....
Добре де Монти, защо Донев ще събаря толкоз цената и за него не е изгодно, по-добре по малко но качествено!
А бе г-н Донев, знаем че четете вкарайте малко разяснения, може и чрез партньорите си не директно
Имаме си партньорЕ на Донев ,да излезат и да кажат а не да се крият в ИзгревА само когато са канени на Кафенца и чантички с рекламни материали в бичи маркет..
Да излезат и да кажат ...
Има фундамент и има и цена ..
Купихме изи ще даваме на всички по една торба прах ИЗИ ако си купят акции на Фармата или по един Табекс ... ..
И така...
Не е препоръка за праха Изи....
Щото тя не е ..
това ли изровихте от торбата с лъжите....
Ти гледай в Доверие да не ти скАлъпи една ликвидност от 2 лева че свет ще ти се завие от ликвидност...
Не е препоръка..
Фармата продава на 4.6 а нечии чичо купува на 4.7 ... Каквото и да си говорим, не можем да отречем известно основание в писаното от Монти...
В частта че чичото редовно си го сърби спекулантския ген - определено сме съгласни.
В това отношение е просто на друга орбита спрямо останалите бфб мажовци.
Коментар