IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поздравления за г-н Донев и включването му във форума. Такъв вид дискусии са винаги полезни. За съжаление в България обратната връзка с миноритарите почти винаги липсва. Дано повече мажоритари започнат да го правят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Заслужил инвеститор се става с 5 000 поста ли?
      А аз, като стана с 20 000, ще стана ли Прочут инвеститор?
      Ти ще си останеш все така клоунът на форума, който няма начин всички да не познават! Като ти гледам ника и снимката, дето и ти си ги сложил! И как и ти си се изправил с името си?! То, ако се ставаше инвеститор с писане по форумите...

Коментар

Ще станеш дрът и плешлиф

Коментар

ми не знам - имам в предвид да поддържа комуникацията с нас!

Коментар

• Заслужил инвеститор се става с 5 000 поста ли?
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Чичо Оги,
              пожелавам ти да станеш "заслужил инвеститор" и по критериите на инвестора(демек с над 5000 отговора), защото ти си наистина един от малкото на БФБ!!! Ето виж как само с няколко мнения впечатли не само фенове на Фармата а и други момчета от форума!
              Няма значение, дали сте вие или е Пелагия но нека някой да поддържа комуникация с нас в тези времена в които 80% от информационните канали са заети от определени групи. Ние сме от хората които ви подкрепяме не защото не сме акционери в КТБ а защото това е един от малкото мислещи форуми! Така че не ни оставяйте без инфо и комуникирайте с нас!
              Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                THE TRADER,
                равенство има между равни. Тук има само един човек застанал с името, всички останали са виртуални отражения на нечия реална личност, но някои имат повече от едно отражение. Говорим за коректност нали?
                Кажи си името, дай линк към лична страница в LinkedIn и после се смей наволя над друг който е излязал също като теб с името си във форума.
                Персонални нападки, подигравки, обиди и т.н. към човек застанал с името, които ще да е той, са недопустими защото виртуалният ник се изтрива и се започва с друг, но написано за реалния човек остава и той не може да се защити. Критерият е , на някоя от реалните срещи с инвеститори в Шератон дали ще можеш да повториш същото пред всички със същия тон. Ако не можеш, връщаме се на твоята точка номер едно в темата - Коректност.
                Та молбата ми е, отдавна не бяхме виждали мажоритар във форума, дайте да не разваляме разговора...
                Мечов - браво, рече го много точно. Не му завиждам на г-н Донев - да търпи нападките на неизвестни хора, криещи се зад никове, дето дори и реална снимка не са си турили за картинка. Реално той познава много малко от нас... впрочем дали познава друг освен Фортиссов и мен - Императорът?

И аз - като един от по-прочутите форумци ви моля за коректност към този човек, който има мъжеството да застане пред нас, а и желанието да го стори. На кой друг мажоритарин му се занимава с дребните акционери, че и с НЕакционери - щото гледам - някои казват, че нямат акции, ама пак пишат туканка...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                  bertram, колега, аз не съм човека, който отговаря в темата, но както и да е! Ти може и да живееш в измислен свят, който подсказва ника и снимката ти, но не и аз! Аз съм това, което е ника ми и съм тук, на БФБ, колкото и да е трудно!
                  А по отношение на по-читав мажоритар, да има, но това ти трябва да го знаеш, а не аз да ти го казвам, тъй като аз си имам моя идея за нашата борса, а ти твоя!
                  И ще ти кажа още нещо - не е нужно да сравняваме който и да е с по-нечитавите, а трябва да ги равним по по-читавите! Никой не е станал читав, защото е на фона на нечитави! Така ли е?!?
                  Трейдъре ще ме прощаваш ама съм сложил дедо Бъфет на аватара си защото се възхищавам на това, че гради с търпение,воля и последователност в продължение на десетки години и не разчита да стане милиардер като събори някоя валута или разруши и после погълне нечии бизнес. Не казвам, че г-н Донев е най-добрият мажоритар, защото не съм аз този , който може да даде такава оценка, но си мечтая за деня в който ТИМаджийте, Божков, Василев, Бориславова, Минев, Христов и тн мажоритари ще работят по модела на Донев и Софарма групата, развивайки бизнес, който освен да е печеливш за акционерите ще генерира и приходи за държавата.

успех
                  Last edited by bertram; 10.08.2012, 20:45.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    +1
                    Трейдъре дай пример за по-читав мажоритар от Огнян Донев. От написаното от теб оставам с впечатлението, че или живееш в измислен свят или просто имаш зъб на ОД по една или друга причина. Жалко е, че на БФБ няма листнати още 5-10 дружества с управлението и политиката на софарма групата.
                    bertram, колега, аз не съм човека, който отговаря в темата, но както и да е! Ти може и да живееш в измислен свят, който подсказва ника и снимката ти, но не и аз! Аз съм това, което е ника ми и съм тук, на БФБ, колкото и да е трудно!
                    А по отношение на по-читав мажоритар, да има, но това ти трябва да го знаеш, а не аз да ти го казвам, тъй като аз си имам моя идея за нашата борса, а ти твоя!
                    И ще ти кажа още нещо - не е нужно да сравняваме който и да е с по-нечитавите, а трябва да ги равним по по-читавите! Никой не е станал читав, защото е на фона на нечитави! Така ли е?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                      Найвник,
                      мислиш ли че Мариан щеше да пусне статия и още повече някой да му я сложи на първа страница ако не е проверено кой точно пише...
                      Форумът тук е едно много полезно и образователно място за повечето от нас. Аз лично пиша тук от създаването му и съм видял достатъчно случаи на откази на хора пишещи с реалните си имена, защото не могат да се справят с лавината от никове. Затова призовавам към коректност на водене на разговора. Всички си имаме глави на раменете - Ние ще си правим изводите от уклончиви и слаби отговори. Важното е да имаме възможност да ги прочетем или чуем. Ще цитирам човак които уважавам - Това че не отбелязвам не означава, че не забелязвам.
                      Аз не казвам, че не пише ОД. Казвам, че Трейдърът също не е анонимник, както и всички нас. А във форума и аз пиша от самото му създаване. Точно за това Трейдърът ми е по-познат от ОД

Коментар

• Към 145-те ника от януари 2012 г. се присъединяват и нови от средата на юни. Можете да прочетете 1-2 защото те са практически идентични и дават представа за това, което вече споменах
                        Поздрави и успех на всички инвеститори

Коментар

• И последния ми отговор на ПрайвитЕкуити,
                          Адвент и Щада не са правили дю дилиджънс, защото никога не е стоял въпроса да се продава мажоритарен пакет. Причина за това може би съм и аз, защото ми е било и е, по-интересно да развивам една фирма, а не да я продам и спечеля. Все още имаме какво да свършим със собствени сили, а свързването със стратегически инвеститор си е неизбежно. Щастието е относително и индивидуално нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            Ако не прекаляваш с мненията (спамиш) приветстваме че си правиш труда, само се опитваме да кажем че държание на сърдит тинейджър не подхожда на разговора и най-вече на неговия тайминг, защото за разлика от теб ОД няма да виси в този форум по принцип

Поздрави
                            Поздрави и на теб! Не се държа като обиден тийнейджър, просто не мога да търпя манипулации и лъжи, облечени в благи приказки! А по въпроса за спаменето, ако броят на мнения, спрямо времето ми на присъствие тук е определящ, то очевидно не съм спамер!

Коментар

• Наивник,
                              мислиш ли че Мариан щеше да пусне статия и още повече някой да му я сложи на първа страница ако не е проверено кой точно пише...
                              Форумът тук е едно много полезно и образователно място за повечето от нас. Аз лично пиша тук от създаването му и съм видял достатъчно случаи на откази на хора пишещи с реалните си имена, защото не могат да се справят с лавината от никове. Затова призовавам към коректност на водене на разговора. Всички си имаме глави на раменете - Ние ще си правим изводите от уклончиви и слаби отговори. Важното е да имаме възможност да ги прочетем или чуем. Ще цитирам човек които уважавам - Това че не отбелязвам не означава, че не забелязвам.
                              Last edited by BigBear; 10.08.2012, 20:15.
                              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                                Благодаря за съветите, но ще си запазя правото на мнение, колкото и на някой да не му харесва!
                                Ако не прекаляваш с мненията (спамиш) приветстваме че си правиш труда, само се опитваме да кажем че държание на сърдит тинейджър не подхожда на разговора и най-вече на неговия тайминг, защото за разлика от теб ОД няма да виси в този форум по принцип

Поздрави

Коментар

Working...
                                X