Поздравления за г-н Донев и включването му във форума. Такъв вид дискусии са винаги полезни. За съжаление в България обратната връзка с миноритарите почти винаги липсва. Дано повече мажоритари започнат да го правят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗаслужил инвеститор се става с 5 000 поста ли?
А аз, като стана с 20 000, ще стана ли Прочут инвеститор?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗаслужил инвеститор се става с 5 000 поста ли?
Коментар
� -
ми не знам - имам в предвид да поддържа комуникацията с нас!
Коментар
� -
Чичо Оги,
пожелавам ти да станеш "заслужил инвеститор" и по критериите на инвестора(демек с над 5000 отговора), защото ти си наистина един от малкото на БФБ!!! Ето виж как само с няколко мнения впечатли не само фенове на Фармата а и други момчета от форума!
Няма значение, дали сте вие или е Пелагия но нека някой да поддържа комуникация с нас в тези времена в които 80% от информационните канали са заети от определени групи. Ние сме от хората които ви подкрепяме не защото не сме акционери в КТБ а защото това е един от малкото мислещи форуми! Така че не ни оставяйте без инфо и комуникирайте с нас!
Успех!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеTHE TRADER,
равенство има между равни. Тук има само един човек застанал с името, всички останали са виртуални отражения на нечия реална личност, но някои имат повече от едно отражение. Говорим за коректност нали?
Кажи си името, дай линк към лична страница в LinkedIn и после се смей наволя над друг който е излязал също като теб с името си във форума.
Персонални нападки, подигравки, обиди и т.н. към човек застанал с името, които ще да е той, са недопустими защото виртуалният ник се изтрива и се започва с друг, но написано за реалния човек остава и той не може да се защити. Критерият е , на някоя от реалните срещи с инвеститори в Шератон дали ще можеш да повториш същото пред всички със същия тон. Ако не можеш, връщаме се на твоята точка номер едно в темата - Коректност.
Та молбата ми е, отдавна не бяхме виждали мажоритар във форума, дайте да не разваляме разговора...
И аз - като един от по-прочутите форумци ви моля за коректност към този човек, който има мъжеството да застане пред нас, а и желанието да го стори. На кой друг мажоритарин му се занимава с дребните акционери, че и с НЕакционери - щото гледам - някои казват, че нямат акции, ама пак пишат туканка...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеbertram, колега, аз не съм човека, който отговаря в темата, но както и да е! Ти може и да живееш в измислен свят, който подсказва ника и снимката ти, но не и аз! Аз съм това, което е ника ми и съм тук, на БФБ, колкото и да е трудно!
А по отношение на по-читав мажоритар, да има, но това ти трябва да го знаеш, а не аз да ти го казвам, тъй като аз си имам моя идея за нашата борса, а ти твоя!
И ще ти кажа още нещо - не е нужно да сравняваме който и да е с по-нечитавите, а трябва да ги равним по по-читавите! Никой не е станал читав, защото е на фона на нечитави! Така ли е?!?
успехLast edited by bertram; 10.08.2012, 20:45.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение+1
Трейдъре дай пример за по-читав мажоритар от Огнян Донев. От написаното от теб оставам с впечатлението, че или живееш в измислен свят или просто имаш зъб на ОД по една или друга причина. Жалко е, че на БФБ няма листнати още 5-10 дружества с управлението и политиката на софарма групата.
А по отношение на по-читав мажоритар, да има, но това ти трябва да го знаеш, а не аз да ти го казвам, тъй като аз си имам моя идея за нашата борса, а ти твоя!
И ще ти кажа още нещо - не е нужно да сравняваме който и да е с по-нечитавите, а трябва да ги равним по по-читавите! Никой не е станал читав, защото е на фона на нечитави! Така ли е?!?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеНайвник,
мислиш ли че Мариан щеше да пусне статия и още повече някой да му я сложи на първа страница ако не е проверено кой точно пише...
Форумът тук е едно много полезно и образователно място за повечето от нас. Аз лично пиша тук от създаването му и съм видял достатъчно случаи на откази на хора пишещи с реалните си имена, защото не могат да се справят с лавината от никове. Затова призовавам към коректност на водене на разговора. Всички си имаме глави на раменете - Ние ще си правим изводите от уклончиви и слаби отговори. Важното е да имаме възможност да ги прочетем или чуем. Ще цитирам човак които уважавам - Това че не отбелязвам не означава, че не забелязвам.
Коментар
� -
И последния ми отговор на ПрайвитЕкуити,
Адвент и Щада не са правили дю дилиджънс, защото никога не е стоял въпроса да се продава мажоритарен пакет. Причина за това може би съм и аз, защото ми е било и е, по-интересно да развивам една фирма, а не да я продам и спечеля. Все още имаме какво да свършим със собствени сили, а свързването със стратегически инвеститор си е неизбежно. Щастието е относително и индивидуално нещо.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеАко не прекаляваш с мненията (спамиш) приветстваме че си правиш труда, само се опитваме да кажем че държание на сърдит тинейджър не подхожда на разговора и най-вече на неговия тайминг, защото за разлика от теб ОД няма да виси в този форум по принцип
Поздрави
Коментар
� -
Наивник,
мислиш ли че Мариан щеше да пусне статия и още повече някой да му я сложи на първа страница ако не е проверено кой точно пише...
Форумът тук е едно много полезно и образователно място за повечето от нас. Аз лично пиша тук от създаването му и съм видял достатъчно случаи на откази на хора пишещи с реалните си имена, защото не могат да се справят с лавината от никове. Затова призовавам към коректност на водене на разговора. Всички си имаме глави на раменете - Ние ще си правим изводите от уклончиви и слаби отговори. Важното е да имаме възможност да ги прочетем или чуем. Ще цитирам човек които уважавам - Това че не отбелязвам не означава, че не забелязвам.Last edited by BigBear; 10.08.2012, 20:15.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеБлагодаря за съветите, но ще си запазя правото на мнение, колкото и на някой да не му харесва!
Поздрави
Коментар
�
Коментар