Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, ама ако беше зел саламаджийници на 3 стинки, щеше да нпаравиш 100%. В Патката инвестираха мнозина - повечето получиха само... патка в изходящото отверстие, така че - ако питаш мене - мани ги. Това е на Черепов - с мечка за мед да ходиш не си е работа.Горкото Нушенце може да е искала розов
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеКолкото и налудничаво да звучи инвестирам само в патки. Предпочетох ги пред Електо разпределителните дружества, Еларг на 90ст, Меком на 3ст и дори нещо сигурно с 50% пак да се появи, че предлага пак в патки ще инвестирам.
Аз пък смятам, че патката ще се качи все някога и, че се издигам или, че мрем с нея.
И защо да купувам Фарми. Най-рано догодина бих обмислил все пак тук има много неизвестни.
поне да беше ги разделил в 3-4 обатачени дружества. ти не разбра ли, че Божков няма и 1 стотинка да раздели с акционерите и поне в това отношение е напълно последователен в годините.Ако ще магистралата София - Пекин да построи дивиденти няма да видиш.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеКолкото и налудничаво да звучи инвестирам само в патки. Предпочетох ги пред Електо разпределителните дружества, Еларг на 90ст, Меком на 3ст и дори нещо сигурно с 50% пак да се появи, че предлага пак в патки ще инвестирам.
Аз пък смятам, че патката ще се качи все някога и, че се издигам или, че мрем с нея.
И защо да купувам Фарми. Най-рано догодина бих обмислил все пак тук има много неизвестни.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеА бе Симич ти да не обърна патките в аналгинчета ?
И защо да купувам Фарми. Най-рано догодина бих обмислил все пак тук има много неизвестни.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕ де - има милиони да прави и да ги споделя с нас!!!
Вчера пак си писах с Пелагия - много мила дама!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДе изчезна господин Донев - не пише вече туканка.
на 1 лев ако падне ще е усърден пишещ.
На 50ст вече ще се чуди какво се случва.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДе изчезна господин Донев - не пише вече туканка.
Вчера пак си писах с Пелагия - много мила дама!
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеgo farma, go !!Сега е момента, Киро да каже "ъп"
Up 4000Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Вече има драстични намаления на цените на някои лекарства, увери Атанасова
Понижението варира между 3 и 87 процента при различните медикаменти, каза здравният министър17.08.2012 14:31
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...m_campaign=boxМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеЛюбо Пъпката и Огнян Донев се откупиха. Продават тайно „Труд” и „24 часа”. Зад купувачите стоят Борисов и Пашата
Брилянтни източници на АФЕРА информираха, че вестниците „Труд” и „24 часа” са продадени тайно и с тиха стъпка от Любомир Павлов и Огнян Донев. До дни сделката ще бъде обявена официално. Купувачът на „Труд” и „24 часа” е свързан с Първа инвестиционна банка, Цеко Минев, Ивайло Мутафчиев, а посветени твърдят, че конците отзад са дърпани от Борисов и Румен Николов – Пашата. Любо Пъпката и Огнян Донев получават „индулгенцията”, че разследванията срещу тях ще бъдат потопени.
http://afera.bg/mishena/28544.html
ако да, мъка, мъка Българийо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениеся ша създам нова фраза, за да я завещаем на поколенията, и да стане част от развитието на българския мутровизъм (тфа също е нова дума. още я няма в тълковника).:
“ държавно-институционален рекет от частен характер”
Ама с премиер - рекетьор, какво друго да се очаква? Какво стана со синът на Гриша Ганчев - като отпаднаха всички обвинения срещу него - ще върнат ли парите от гаранцията му?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар