IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ся ша създам нова фраза, за да я завещаем на поколенията, и да стане част от развитието на българския мутровизъм (тфа също е нова дума. още я няма в тълковника).:
    “ държавно-институционален рекет от частен характер”

Коментар

• Господин Донев да каже дали е истина това.

Само дето това доста ме разсмя:

Това било условието на Борисов – Павлов и Донев да се махнат веднага от медиите, ако искат да са на свобода и да развиват някакъв бизнес у нас, или по света.

Чудно как тоя келеш борисов ще забрани на някой да прави бизнес някъде по света?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Любо Пъпката и Огнян Донев се откупиха. Продават тайно „Труд” и „24 часа”. Зад купувачите стоят Борисов и Пашата

Брилянтни източници на АФЕРА информираха, че вестниците „Труд” и „24 часа” са продадени тайно и с тиха стъпка от Любомир Павлов и Огнян Донев. До дни сделката ще бъде обявена официално. Купувачът на „Труд” и „24 часа” е свързан с Първа инвестиционна банка, Цеко Минев, Ивайло Мутафчиев, а посветени твърдят, че конците отзад са дърпани от Борисов и Румен Николов – Пашата. Любо Пъпката и Огнян Донев получават „индулгенцията”, че разследванията срещу тях ще бъдат потопени.

http://afera.bg/mishena/28544.html

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          http://www.investor.bg/news/comments/138680/339.html

ХАХАХАХАХА.................................
          този ме уби направо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          това сигурно е някой последовател на Орфей в наше време, само дето не е запял?????
          Бе кви са тия платени драскачи там постоянно бе. Няма ли модератори ?
          Един на друг си плюят в устите да им е влажно като ближат на началника си г...я.

А ЦВ бих го поставил в списъка на най наглите на БФБ, не мога да понасям мафиотизирани селяни дето с чужди пари рушат акции на БФБ. Примера с АФ-са е показателен.

ПС Ей сега ще врекнат акционерите в КТБ...ма кво ми пука.

Коментар

• Г-н Донев, искам да ви попитам няколко въпроса касаещи Доверие обединен холдинг. Спокоен ли сте относно конкурентоспоробността и профитабилността на Бриколаж предвид кризата в сектора "направи си сам" и ожесточената конкуренция от навлизащи нови вериги? Това за вас ключовия актив в структурата на холдинга ли се явява? Очаквате ли продажбата му на бъдещ етап или се стремите към разширяване на мрежата от обекти?
            Болницата Доверие рентабилна ли е като бизнес и смятате ли на даден етап да навлезете по-сериозно в този сегмент?
            Холдингът като активи има немалка стойност, но като бизнес кои отрасли считате за стратегичски важни - строителство, текстил, вина..?

Коментар

• http://www.investor.bg/news/comments/138680/339.html

ХАХАХАХАХА.................................
              този ме уби направо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              това сигурно е някой последовател на Орфей в наше време, само дето не е запял?????

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                Предполагам пак е по-добре от това да чакаш някой да ти пише инвестиционни съвети във форума на Инвестор.бг.
                е бъзикам се бе правитов - показвам на импето как се правят шпаклички не да ми говори за разни асансьори насам-натам!

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                  Имам я книгата. Честно казано не е нищо особено.
                  Предполагам пак е по-добре от това да чакаш някой да ти пише инвестиционни съвети във форума на Инвестор.бг.

Коментар

• Уорън сигурно и той чака да свърши борсата и почва вечерни спорове с акционерите си

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                      Трябвало е да купиш книжката! Лично мнение, без да познавам Бъфет.
                      Имам я книгата. Честно казано не е нищо особено.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        ...една книжка "Уорън Бъфет и анализът на финансови отчети...
                        Аз отговарям: "жена какъв Бъфет ще купувам за 20лв, аз със Огнян Донев мога да си говоря и да го питам във форума на Инвестор", тя Бъфет
                        Трябвало е да купиш книжката! Лично мнение, без да познавам Бъфет.

Коментар

Добро утро на всички,
                          темата за Софарма направо изригна, откакто г-н Донев е между нас!
                          Вчера в книжарницата с жената гледаме една книжка "Уорън Бъфет и анализът на финансови отчети от Мери Бъфет" - жената вика:"Дай да ти я купим", като видя че я заглеждам.
                          Аз отговарям: "жена какъв Бъфет ще купувам за 20лв, аз със Огнян Донев мога да си говоря и да го питам във форума на Инвестор", тя Бъфет
                          п.с. Импе ей това е с голямата баданарка.
                          Хайде успешна седмица и да си пожелаем г-н Донев да излиза по-често в отпуск!!!
                          :
                          Прати му 30 лв тогава....

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                            има такава услуга - казва се абонаменти - можете да се абонирате за нея от профила на всяка публична компания

поздрави
                            благодаря ще я тествам,
                            че то и в х3news има ама при мен не работи
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

... и да си пожелаем г-н Донев да излиза по-често в отпуск!!!
                              Предлагам, г-н Донев да го постави като точка в новото ОСА и да се гласува !!! или поне задели от официаллното време за "отговори на акционерите от форума на инвестора", (с шапки или без) ))
                              Не е препоръка ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                                много добра идея
                                email alerta е голямо улеснение ако го направят
                                има такава услуга - казва се абонаменти - можете да се абонирате за нея от профила на всяка публична компания

поздрави

Коментар

Working...
                                X