IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Как е момчета осигурихте ли си шапките и трабестана
    Ха-ха-ха - сичкото дивидент - в Трибестан !!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Въпроси към г-н Донев:
      1.Какво може да се направи /в границите на разумното/, така, че да няма заядливи въпроси?
      2.Може ли да се направи така, че всички акционери да са доволни поне на 50%?

УСПЕХ

Коментар

• Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
        Кумру, нямаме взето решение за фондовете, но и опциите са само две.
        Относно БРС и дивидентната политика - няма за кога ... вече гледаме като на влята компания, а и осъществихме масирана модернизация и направихме големи инвестиции.
        Благодаря г-н Донев. Възникна и още един въпрос относно вливането на БРС в Софарма.
        Ще емитира ли Софарма допълнителен брой акции, съобразно оценките на двете компании, или замяната на акциите на Севто ще бъде само срещу текущо емитирани и обратно изкупени акции на Софарма?

По просто казано - след вливането Софарма ще има 132 мил емитирани акции? или повече, като резултат на новоемитираните вследствие на оценката на БРС?
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Как е момчета осигурихте ли си шапките и трабестана

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
            Ба,не вярвам,поне за второто.Импето е с буйна и дълга коса,хипи,поне такъв беше на "младини"
            И сега имам козина, ама се пооскуба, мамка и. Дали не може да се измисли някакво лекарство - Антискубин?

Ама хипи не съм - ходя с костюм и с връзка. И също като Доналдът - не обичам шарени връзки.

Коментар

• Първоначално изпратено от vatla Разгледай мнение
              Императоре,аз не пипша в този форум често,но стига му близа на О.Д. мъжкото достоинство.Имам акции в Софарма.
              Не ближа никому нищо. Казвам каквото мисля. Още повече, че го познавам и впечатленията ми са от първо лице - а не от бълвочите на бареков.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Ще станеш дрът и плешлиф
                Ба,не вярвам,поне за второто.Импето е с буйна и дълга коса,хипи,поне такъв беше на "младини"

Коментар

• Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
                  И последния ми отговор на ПрайвитЕкуити,
                  Адвент и Щада не са правили дю дилиджънс, защото никога не е стоял въпроса да се продава мажоритарен пакет.
                  Stada са идвали (непоканени) доколкото знам да правят дю дилиджънс. Не са го направили по изброените от вас причини.
                  Advent не са правили, просто тогава се интересуваха от фарма сектора покрай инвестициите им в съседна нам страна..

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Мечов - браво, рече го много точно. Не му завиждам на г-н Донев - да търпи нападките на неизвестни хора, криещи се зад никове, дето дори и реална снимка не са си турили за картинка. Реално той познава много малко от нас... впрочем дали познава друг освен Фортиссов и мен - Императорът?

И аз - като един от по-прочутите форумци ви моля за коректност към този човек, който има мъжеството да застане пред нас, а и желанието да го стори. На кой друг мажоритарин му се занимава с дребните акционери, че и с НЕакционери - щото гледам - някои казват, че нямат акции, ама пак пишат туканка...
                    Императоре,аз не пипша в този форум често,но стига му близа на О.Д. мъжкото достоинство.Имам акции в Софарма.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                      Ти ще си останеш все така клоунът на форума, който няма начин всички да не познават! Като ти гледам ника и снимката, дето и ти си ги сложил! И как и ти си се изправил с името си?! То, ако се ставаше инвеститор с писане по форумите...
                      Клоуните тук са други - аз почти винаги говоря сериозно... но явно ти си от тия, които, когато ме четат, стигат само до стилът ми на изразяване и не могат да възприемат нищо повече.
                      Никът си ми е ник - за разлика от мнозина други, аз никога не съм го сменял и никога не съм писал под други никове... това също е начин човек да стои зад името си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Реално той познава много малко от нас... впрочем дали познава друг освен Фортиссов и мен - Императорът?
                        И с мен се познава.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Ми май (освен при планината може би) няма други при които собствениците на бонови книжки да имат в момента реални пари, така че въпроса ти е неуместен!
                          Кво не им харесвате на Соди

Коментар

• Ми май (освен при планината може би) няма други при които собствениците на бонови книжки да имат в момента реални пари, така че въпроса ти е неуместен!

Коментар

• И преди съм ви го казвал, че физиономията на Огнян Донев вдъхва много повече доверие.
                              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                Трейдъре ще ме прощаваш ама съм сложил дедо Бъфет на аватара си защото се възхищавам на това, че гради с търпение,воля и последователност в продължение на десетки години и не разчита да стане милиардер като събори някоя валута или разруши и после погълне нечии бизнес. Не казвам, че г-н Донев е най-добрият мажоритар, защото не съм аз този , който може да даде такава оценка, но си мечтая за деня в който ТИМаджийте, Божков, Василев, Бориславова, Минев, Христов и тн мажоритари ще работят по модела на Донев и Софарма групата, развивайки бизнес, който освен да е печеливш за акционерите ще генерира и приходи за държавата.

успех

Асен Христов Еврохолд България АД

Кажете само като му гледате физиономията как да не си дадете парите на управление там.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X