Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПъпката е продавал, защото имал кредити - http://www.investor.bg/novini-i-anal...ez-mai,147786/Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА на мен ми се иска да допълня и с още един въпрос - защо продава купените на 2 лв хартии !! Мигар цената не се скапа достатъчно !? И докога ще са тези продажби, айде да се спре вече ...Тимаджиите направиха по 100% ръст, ние тъпчим в блатото - докога ??Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмат влияние и манипулират.Особено втория.Ни вие имахте опции да реагирате по други по-сполучливи начини.Особено на Дудуков
Относно Софарма - наистина ли не знаете за "бъдещите творчески планове" на Любо П.?Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГосподин Донев, здравейте-
аз бих предложил да лобирате за намаляване на ДДС върху лекарствата - в нормалните страни то или е силно занижено, или го няма.
И кога болниците и НЗОК ще се разплатят със Софарма Трейдинг - знаем, че висят с над 100 000 000..... безобразие просто....По принцип на всички трябва да е ясно, че " не може и да к..а да и е в г...а и душата да ти е в Рая"
Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГосподин Донев, здравейте-
аз бих предложил да лобирате за намаляване на ДДС върху лекарствата - в нормалните страни то или е силно занижено, или го няма.
И кога болниците и НЗОК ще се разплатят със Софарма Трейдинг - знаем, че висят с над 100 000 000..... безобразие просто....
според мен вземанията от болниците не са проблем на компанията, а част от бизнеса
това и друг път сме го писали тук
Коментар
� -
Господин Донев, здравейте-
И кога болниците и НЗОК ще се разплатят със Софарма Трейдинг - знаем, че висят с над 100 000 000..... безобразие просто....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Г-н Донев,
Как ще коментирате изявлението на Батя. Мисля че то обхваща доста теми, действия и въпроси, които ни вълнуват. Имам акции в Софарма.
"Че какви въпроси да има.
Той всичко си е казал и показал.
Аз лично си продадох и Доверие холд. и Севто и пренасочих капитала в по-перспективни инвестиции. На този етап съм много доволен от тези си решения.
Мисля че много от колегите във форума споделят мнението ми, че в последната 1 г. г-н Донев силно ни разочарова с поведението и постъпките си спрямо индивидуалните инвеститори.
Той е направил своя избор. Та затова и въпроси няма! "
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеGraham, по принцип си прав. Но доста незапознати хора се влияят от грубите нападки и ги повтарят като папагали. Ясно е, че всички знаем какво представляват господата, но въпреки това в съзнанието ни остават, отделени от техния образ, нападките. Лесно се манипулират недоволните от икономическата ситуация хора. А по мой адрес вече се изрекоха и написаха повече от 100 лъжи
Относно Софарма - наистина ли не знаете за "бъдещите творчески планове" на Любо П.?Life won't wait for you.
Коментар
� -
Г-н Донев, докъде стигна процедурата с вливането на Севто в Софарма?
Нормално ли е според вас вече 5-ти месец да стоим във фризера, очаквайки Годо? Откъде идва забавянето?
Струваше ли си, за да спестите някои лев с нелоялното си и несправедливо предложение към миноритарите в Севто, да сложите петно върху имиджа си на коректен и добър мениджър?
По отношение на атаките срещу вас - намирам ги за едни от най-нечистоплътните. Считате ли, че с раздялата си с вестникарската група, ще ви оставят на мира и защо не предприехте нищо срещу оклеветяването ви от тези нечистоплътни хора, които през ден и до момента се упражняват върху името ви.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеФортисов, освен дивидента за 2012 г. как да прогнозирам при тази ситуация в БГ 2-3 години напред? Възможно е. Надявам се да е и по-голям.
По отношение на привлечените средства за развитие на бизнеса - досега сме били винаги консервативни и сме се самоограничавали. Прекалено бързият ръст носи допълнителни рискове, особено когато се осъществява нелоялна конкуренция.
ако ситуацията в икономиката леко се влоши?Last edited by fortiss; 05.03.2013, 11:36.
Коментар
�
Коментар