IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    е Бен, чел си по-подробно от мен!
    Нещо друго да съм пропуснал, че тук и на Бобан снахата гледам?
    Ама за рекламата съм прав нали?
    Не се наемам да давам мнение.Като цяло съм малко скептичен, че такива хора ще говорят такива неща по Скайп
    Life won't wait for you.

Коментар

• ейййй - изядохте ме!

сам се боря с тия черногледите!

живи и здрави момчета, ама хайде като сте казали А, кажете и Б, щом чичо Оги и СФАРМ са толкова лоши - кое е по-добре и с аргументи , моля!
      Last edited by tony1975; 03.03.2013, 18:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Аз пък мисля, че Тонката заслужава шапка и анцунг с логото на Софарма. Г-н Донев къде спи маркетинговият ви отдел?
        +++
        И снимка с каките от отдела
        А къде спят...
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Сега разбрах, че ако не ни оправят олигарсите ще ни оправят подмазвачите.
          (кой измисли тоя термин...грозно).
          п.с. Нямам акции тук защото си изчаквам една цена... Бях си определил таргет определено над 10 К и не се притеснявам от едно бъдещо Внимание
          Тони ако не си разбрал - Мажо винаги ще се грижи за неговите приоритети преди твоите ...както биха направили повечето , вкл. и ти.
          и няма нужда,... как да го кажа - да се излагаш най-редовно.
          Аз пък мисля, че Тонката заслужава шапка и анцунг с логото на Софарма. Г-н Донев къде спи маркетинговият ви отдел?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Е има един момент когато казва "карам към къщи"
            е Бен, чел си по-подробно от мен!
            Нещо друго да съм пропуснал, че тук и на Бобан снахата гледам?
            Ама за рекламата съм прав нали?

Коментар

Ммм , че те не го ли возят?
              Е има един момент когато казва "карам към къщи"
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Освен това умее да чати и когато шофира
                Ммм , че те не го ли возят?

Коментар

• Ами да логично е да слага неговите приоритети фърст, защото ние ей го като Импето - натискаме сел бутона и напускаме кораба ама той си остава и с компанията и с враговете и т.н.
                  Що подмазвач - просто споделям какво видях след четенето на доста страници, скайп разговори! А че чичо Оги е доста мъдър и достоен за уважение - едва ли е само мое мнение, ама кой съм аз кат нямам 10хиляди да коментирам. Ей го ти утре можеш да купиш 10хил, а в други ден да ги продадеш ама явно не ти пука толкова - нито за компанията нито за човека!

Жив и здрав!

Коментар

ей снощи четох до 3 часа!!!
                    ами да най-вероятно това е чичо Оги и съдя , както по изказа му, така и по печатните грешки които прави, както и по радостта от гласувания дивидент на ОСА на Унифарм и т.н.
                    какво да кажа Евала на чичо Оги!!! няколко заключения които правя от публикуваните чатове(както ме познавате - ще ги изплющя в няколко точки):
                    1.Абе той чичо Оги нонстоп е на компа и със сигурност ежедневно ни чете!!!
                    2. Чичо Оги е осъзнал че името и авторитета му са смачкани от машината на ЦВ.В. и че май комбината с Л не му е вече от полза
                    3. Боко е една тъпа мутра(за която аз Форти и Импето няма да гласуваме), която много успешно извива ръцете на бизнеса!!!
                    4. Чичо Оги държи под око акционерите с над 10хиляди акции - ех чичо Оги, значи мен не ме наглеждаш
                    5. Главния редактор на Труд казва че за нея определена реклама на СФАРМ е скъпа и може да издейства отстъпка - чичо Оги неще - ей 16млн. за реклама има за 2012година - от там явно е можело да спестим!!!
                    6. Мисля че СФАРМ и чичо Оги са доста големи като субект и е време и той самия да се обгарди с един мозъчен тръст*(или вътрешен отдел) от 10-15 лоялни(като мен) и мъдри и с контакти(като госпожата) люде, така че и те да мислят превантивно - и да са лоялни, защото ктб винаги може да плати повече! Иначе виждам че всикчо е било едно отбиване на атаки и изчакване на следващото мачкане...
                    7. Хипопотамчетата е готин прякор на фамилия Пеевски!!!
                    8. СФАРМ е перла в короната на чичо Оги и той ще се бори със зъби и нокти за нея(или поне аз бих)
                    9. Като гледам цялата втора половина на 2012 година - през сутрините чичо Оги е бил във Скайп, а следобед на зъболекар и печалбата е 35млн., смятайте ако работеше

п.с. Много болни зъби - намалете ги тия цигари
                    г-жа Донева, знае ли че по цял ден си чатите с други дами?

Успех жив и здрав!!!
                    Сега разбрах, че ако не ни оправят олигарсите ще ни оправят подмазвачите.
                    (кой измисли тоя термин...грозно).
                    п.с. Нямам акции тук защото си изчаквам една цена... Бях си определил таргет определено над 10 К и не се притеснявам от едно бъдещо Внимание
                    Тони ако не си разбрал - Мажо винаги ще се грижи за неговите приоритети преди твоите ...както биха направили повечето , вкл. и ти.
                    и няма нужда,... как да го кажа - да се излагаш най-редовно.
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Като гледам цялата втора половина на 2012 година - през сутрините чичо Оги е бил във Скайп, а следобед на зъболекар и печалбата е 35млн., смятайте ако работеше
                      Успех жив и здрав!!!
                      Освен това умее да чати и когато шофира
                      Life won't wait for you.

Коментар

• ей снощи четох до 3 часа!!!
                        ами да най-вероятно това е чичо Оги и съдя , както по изказа му, така и по печатните грешки които прави, както и по радостта от гласувания дивидент на ОСА на Унифарм и т.н.
                        какво да кажа Евала на чичо Оги!!! няколко заключения които правя от публикуваните чатове(както ме познавате - ще ги изплющя в няколко точки):
                        1.Абе той чичо Оги нонстоп е на компа и със сигурност ежедневно ни чете!!!
                        2. Чичо Оги е осъзнал че името и авторитета му са смачкани от машината на ЦВ.В. и че май комбината с Л не му е вече от полза
                        3. Боко е една тъпа мутра(за която аз Форти и Импето няма да гласуваме), която много успешно извива ръцете на бизнеса!!!
                        4. Чичо Оги държи под око акционерите с над 10хиляди акции - ех чичо Оги, значи мен не ме наглеждаш
                        5. Главния редактор на Труд казва че за нея определена реклама на СФАРМ е скъпа и може да издейства отстъпка - чичо Оги неще - ей 16млн. за реклама има за 2012година - от там явно е можело да спестим!!!
                        6. Мисля че СФАРМ и чичо Оги са доста големи като субект и е време и той самия да се обгарди с един мозъчен тръст*(или вътрешен отдел) от 10-15 лоялни(като мен) и мъдри и с контакти(като госпожата) люде, така че и те да мислят превантивно - и да са лоялни, защото ктб винаги може да плати повече! Иначе виждам че всикчо е било едно отбиване на атаки и изчакване на следващото мачкане...
                        7. Хипопотамчетата е готин прякор на фамилия Пеевски!!!
                        8. СФАРМ е перла в короната на чичо Оги и той ще се бори със зъби и нокти за нея(или поне аз бих)
                        9. Като гледам цялата втора половина на 2012 година - през сутрините чичо Оги е бил във Скайп, а следобед на зъболекар и печалбата е 35млн., смятайте ако работеше

Успех жив и здрав!!!

Коментар

• до сега четох, изпуснал съм ги тия чатове, я вижте един цитат:

"[23.7.12 09:20:56] Ogi: Печалбите от сделки с ценни книжа на регулиран пазар винаги са били необлагаеми. Следователно в случай на сделка и прехвърляне на книжа по пазарана цена, на регулиран пазар, Донев не дължи данък. Той ги е прехвърлил на номинал на ОТЦ пазар и пак не дължи данък. Данък е дължим единсвено при прехвърляне на ОТЦ пазар на цена над придобивната. Определено няма такъв лид човек да прехвърли книжа на пазарна цена не през официален а през ОТЦ пазар. Определено прокуратурата са НЕКОМПЕТЕНТНИ.

Проверките сами по себе си не са лошо нещо защото при тях отпадат много неясноти. Надявам се в скоро време да има такава и в ЦКБ Сила и ПОК Съгласие. Може там да излязат доста интересни неща. – ot investora

[23.7.12 09:26:28] Svetlana: знам си аз, че форумджиите в инвестора са много по-умни от прокуратурата… (sun) до после, ще ти чукна за рекламата"

Коментар

• http://www.pik.bg/toma-bikov-ogi-i-s...nov-v-zatvora/

Коментар

• Поздрави!
                              Сори са това че не е по темата...
                              П.П. Захо за страни от ЕС няма данъци...[/QUOTE]

сериозно?? нещо не съм прочел явно.
                              мислех че е само за акции на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                От мнооого отдавна ползвам Бенчмарк за Форекс и ЦФД ....Оглеждам за къс ДАКС...

....но ме е страх....там нещата не са толкова прости като на БФБ..
                                Смятам ,че е рано още за купуване а за скъсяване....
                                Ти към кой позиции си се насочил....
                                Аз дебна както винаги Дойчебанк /тази година се държи много добре ине ще да падне под 30 / ,Комерсбанк /вчера се срина до 1,36 аоще нее почнала корекцията ../,Даймлер...

Поздрави!
                                Сори са това че не е по темата...
                                П.П. Захо за страни от ЕС няма данъци...

Коментар

X