Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКакво става тук, бе момчета?
Чичо Оги се включи, а няма въпроси от 11 часа???
Ех че ми свърши отпуската иначе щях да изплющя сигурно една дозина въпроси?
Той всичко си е казал и показал.
Аз лично си продадох и Доверие холд. и Севто и пренасочих капитала в по-перспективни инвестиции. На този етап съм много доволен от тези си решения.
Мисля че много от колегите във форума споделят мнението ми, че в последната 1 г. г-н Донев силно ни разочарова с поведението и постъпките си спрямо индивидуалните инвеститори.
Той е направил своя избор. Та затова и въпроси няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoian Разгледай мнениеРеспект-отдавна съм минал 10хил.ак.в Софарма-надявам се да не ме държите под око.Късмет ви желая г-н Донев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеhttp://www.focus-news.net/?id=f23785
Репортер: Защо Яне Янев се отказа от вас? И какъв беше принципа на тази коалиция? За няколко часа РЗС реши, че вие сте олицетворение на корупцията, а ви подкрепяше и търсеше вашето спонсорство?
Веселин Марешки: Чаках този въпрос, за да лъсне цялата истина. Това, което Яне Янев не говореше преди няколко дни, че се е разбрал с Цветан Василев и, че там всичко е платено…
Репортер: С кого?
Веселин Марешки: С Цветан Василев. И се е разбрал с него и даже искаше да направи среща, за да се разберем. Още преди 10 дни съм обявил, че развалям коалицията. Моля ви, и вие ме изчакайте, зададохте ми въпрос, не ми давате възможност да отговоря. Преди 10 дни на Яне Янев съм му обявил, че развалям коалицията.
Нагласените работи сами си се развалят все някога!!!
Тук водещият не е успял да спре сигнала навреме
Коментар
-
Респект-отдавна съм минал 10хил.ак.в Софарма-надявам се да не ме държите под око.Късмет ви желая г-н Донев.
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеСтояне, с никого не воювам. Атаката винаги е била превантивна, за да не реша да влизам в политиката. Такова желание никога не съм имал.
Никой не е пробивал моя скайпLast edited by stoian; 04.03.2013, 11:20.
Коментар
-
Трудна ще е войната с Ц.В.г-н Донев.Ножа опрял ли е до кокъл
.
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеhttp://www.focus-news.net/?id=f23785
Репортер: Защо Яне Янев се отказа от вас? И какъв беше принципа на тази коалиция? За няколко часа РЗС реши, че вие сте олицетворение на корупцията, а ви подкрепяше и търсеше вашето спонсорство?
Веселин Марешки: Чаках този въпрос, за да лъсне цялата истина. Това, което Яне Янев не говореше преди няколко дни, че се е разбрал с Цветан Василев и, че там всичко е платено…
Веселин Марешки: С Цветан Василев. И се е разбрал с него и даже искаше да направи среща, за да се разберем. Още преди 10 дни съм обявил, че развалям коалицията. Моля ви, и вие ме изчакайте, зададохте ми въпрос, не ми давате възможност да отговоря. Преди 10 дни на Яне Янев съм му обявил, че развалям коалицията..
Last edited by stoian; 04.03.2013, 10:52.
Коментар
-
http://www.focus-news.net/?id=f23785
Веселин Марешки: С Цветан Василев. И се е разбрал с него и даже искаше да направи среща, за да се разберем. Още преди 10 дни съм обявил, че развалям коалицията. Моля ви, и вие ме изчакайте, зададохте ми въпрос, не ми давате възможност да отговоря. Преди 10 дни на Яне Янев съм му обявил, че развалям коалицията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениекъде е императорааа??
и тая артия ша земе да артиса - на дефицит е бюджета при нея...
де го чукаш де се пука - фармацевтична компания на загуба, донефф или е леко некадърен, или има яко точене кат за последно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениекъде е императорааа??
де го чукаш де се пука - фармацевтична компания на загуба, донефф или е леко некадърен, или има яко точене кат за последно.
Как къде е Импето или на Орлов мост или на палатков лагер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеГрадски ,не им се връзвай ,просто пишещите тук едно пишат ,а друго вършат ....
Проблемът на Софарма,разбирай акцията, че не е достатъчно волантилна за родния спекулант ..
Акцията си е желязна ,просто пазарът ни е такъв движи се от много краткосрочни спекуланти
Благодаря за подкрепата - жив и здрав!Last edited by tony1975; 04.03.2013, 07:08.
Коментар
-
къде е императорааа??
де го чукаш де се пука - фармацевтична компания на загуба, донефф или е леко некадърен, или има яко точене кат за последно.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар