Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеМного обнадеждаващи и надъхващи думи, но как все пак печелите от тази акция? Питам, понеже най-очевидния метод (С РЪСТ В ЦЕНАТА) не ми дава бърз отговор. За дългосрочните с години - ясно, но за останалите? Примерно за стискащите от лятото до сега..? Как?
незнам как !!!!
по-компетентните да кажат !!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
А къде са бленуваните ( и пророкувани) 100М ебитда ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
А къде са бленуваните ( и пророкувани) 100М ебитда ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеВижда се, че много работа е свършена през последните години, за да стигнем до тук !!!!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Ми такива сме ...сантиментални. Когато някой спечели доверието ни оставаме с него. Къде да ходя в гората с някакви хора които не казват къде ме водят и какво са намислили?
Моят път е ясен и знам защо съм по него!!!!!
Има и други пътища, всеки сам си знае и избира !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Аз пък чакам да видя кога българският инвеститор ще спре да се държи като влюбен младеж-да купува, стиска някоя акция защото била "секси"
/цитирам имератора/? Всяка /или повечето/ акции са циклични-влизаш,излизаш,пак влизаш.....Харесвам Софарма,но смятам,че в МОМЕНТА има доста по-доходоносни позиции.
Сега е ясна къде е играта.Защо да не влязат там,да направят профит и после примерно и тук?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧудесни резултати, чакам да видя кога най-накрая големите ще се организират да си поделят пакета, а обратното след тях юни да избута над 5-цата
/цитирам имератора/? Всяка /или повечето/ акции са циклични-влизаш,излизаш,пак влизаш.....Харесвам Софарма,но смятам,че в МОМЕНТА има доста по-доходоносни позиции.
Сега е ясна къде е играта.Защо да не влязат там,да направят профит и после примерно и тук?
- 1 like
Коментар
-
Чудесни резултати, чакам да видя кога най-накрая големите ще се организират да си поделят пакета, а обратното след тях юни да избута над 5-цата
ЕБИТДА +31%(+13,5млн)
Оперативната печалба +45%
Нетната печалба няма смисъл да се сравнява с 2016, защото там имаше едни 12,7млн от Иванчич
Дълговете продължават да намаляват
Браво!!!
имам 100бр.
Прогнози за дивидент? Аз викам печалбата да се раздели на две - 50% за инвестиции и новите заводи и 50% за дивиденти и обратното, ама кой ли ме питаLast edited by tony1975; 30.01.2018, 21:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
тези 33 834 хил, /4,26= 7 942 253бр. акц.римерна е цената от 4,26
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
От това, което виждам в отчета има общо 134 798 хил, от които е изкупила 33 834 хил, което прави оставащи 100 964 хил?
тези 33 834 хил, /4,26= 7 942 253бр. акц.римерна е цената от 4,26
Коментар
Коментар