IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук вече не вярвам че ще доживея поглъщането и на трите БРС, Уни и Медика.
    Тая КФН така бързо работи.....
    Онзи ден гледах Маврудиев, който обясняваше какъв срив имало на акциите по света - абе момче сривът остана на БФБ - на запад борсите възстановиха отдавна - голяма некомпетентност!!!
    И ще ми сложат Влади Горанов за Мин. Фин. дето ще ни праща на пазара за череши в Кюстендил!

Коментар

• Абе да е жив и здрав Л.П. ,че свали цената ,хубав подарък ми направи за лятото...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
        Абе който иска да му чете блогът на този 'майтапчия', но поне в този форум ми се иска да сме по проницателни! Все се гледа да се мърсува над другите в БГ!Така все ще сме си най бедните и подигравани в Европа! От този тип ПР, масово наистина масово хората мислят че фармата и Донев ги лъжат с цените! Никой не си прави труда да мисли и проучи, а бърза да съди! И сега, точно на този ден и този човек
        Амин! Хайде стига глупости!! Дадох линк с ясната идея, че е бъзик. Нямам интереси в Софарма и не ме интересува поне за сега на къде ще ходи акцията. Уважавам Донев, не заради социалната му роля в Държавата.

Коментар

• Абе който иска да му чете блогът на този 'майтапчия', но поне в този форум ми се иска да сме по проницателни! Все се гледа да се мърсува над другите в БГ!Така все ще сме си най бедните и подигравани в Европа! От този тип ПР, масово наистина масово хората мислят че фармата и Донев ги лъжат с цените! Никой не си прави труда да мисли и проучи, а бърза да съди! И сега, точно на този ден и този човек

Коментар

• Авторът на въпросният текст пише сам за себе си:
            След приемането ни в Европейският съюз, установява, че нещата не са такива каквито му ги представят и от края на 2008 година започва да се изявява като блогър в българското виртуално пространство. Работата му като блогър води до няколко политически скандала, един от които на международно ниво. Огромна част от публикациите му се четат и споделят от българи живеещи по целия свят. Немалка част от публикациите му се разпространяват като истински новини, включително и от утвърдени журналисти. От началото на годината блогът му има близо 300 000 посещения, а за отминалата 2012г. над един милион..
            Явно или слугува на интереси, или преследва илюзорното величие и слава в мрежата без значение на средствата и заблужденията в които вкарва хората.

Коментар

• Това няма нищо общо с чувството за хумор,
              по скоро термина трябва да е от сорта " дебелашка шега",
              "плебейски майтап" и подобни. Надявам се няма да ме
              упрекнете в подлизурство-поне тук бива да сме наясно
              че това е един от малкото коректни хора в сериозния бизнес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
                Това не е първото интервю, което някой измисля за да ме злепостави ... То е доста информативно, защото показва всичко, което не съм ...
                Същото е и клеветата по тв 7, че виждате ли Софарма трейдинг иска пловдивската болница заради 34 дка земя ...
                Ние сме партньор на българската здравна система и имайки достъп до евтино финансиране проявяваме максимално, разумно търпение при постоянната забава на плащанията. Това е нашата основна социална отговорност, плюс всичко останало което правим без да бием барабани ...
                Целите на въпросния сайт не са да злепоставя, а по скоро да се шегува и разсмива. Но дали това е така?
                Авторите (собствениците) са написали "много хубави" Условия за ползване. Казват че всичко е измислица, а съвпадението с реалността е "случайно или неволно". Обаче "случайността" става изключително целенасочена, когато освен "неволното" съвпадение в имената се появява и снимка на реалния г-н Огнян Донев. Някак лицето на човек няма как да "съвпадне случайно или неволно".
                Авторите хубаво казват, че не носят никаква отговорност, но едно са техните желания и изявления, я друго е действителността.

Коментар

Това не е първото интервю, което някой измисля за да ме злепостави ...
                  Мислех, че ще подходиш с чувство за хумор Както и да е, ако кажеш ще махна линка
                  Пуснал съм го с ясното съзнание, че е от Бъзикилийкс

Коментар

Това не е първото интервю, което някой измисля за да ме злепостави ... То е доста информативно, защото показва всичко, което не съм ...
                    Същото е и клеветата по тв 7, че виждате ли Софарма трейдинг иска пловдивската болница заради 34 дка земя ...
                    Ние сме партньор на българската здравна система и имайки достъп до евтино финансиране проявяваме максимално, разумно търпение при постоянната забава на плащанията. Това е нашата основна социална отговорност, плюс всичко останало което правим без да бием барабани ...
                    +1

Коментар

• Това не е първото интервю, което някой измисля за да ме злепостави ... То е доста информативно, защото показва всичко, което не съм ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Нямам цел. Това, че сме инвеститори, не означава, че сме си загубили чувството за хумор. Уважавам г-н Донев, но нямам намерение да му ближа задните части.
                        Сигурен съм, че на него линка ще хареса
                        абе бъзика е много кофти. направо е противен.
                        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Нямам цел. Това, че сме инвеститори, не означава, че сме си загубили чувството за хумор. Уважавам г-н Донев, но нямам намерение да му ближа задните части.
                          Сигурен съм, че на него линка ще хареса

Коментар

• Наивник, незнам каква ти е целта да качваш този линк.Това че са пълни глупости и измислици е ясно на всички които са слушали г-н Донев. Стига сте спамвали с идиотски материали - това все още е инвестиционен форум!

Коментар

• Чичо Оги веднага да влиза и да опровергава

Коментар

• То хубаво "Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?", обаче нали знаете "майтап, майтап ама на голо д*** си е чисто е****".

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
                                Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността. ....
                                В нашия свят на псевдожурналисти, като нищо това преписано няколко пъти може да цъфне на заглавните страници на сериозни медии.

Коментар

Working...
                                X