Това е измислено до последната буква. Г-н Донев въобще не използва такъв изказ и няма такъв начин на мислене. Поне аз не съм го забелязал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
-
Никъде не прочетох в отчета за приходи от шофьорски курсове .Може ли някой да ми каже какви са тези шофьорски курсове.Акционерите не ползват ли някакви отстъпки
http://www.snimka.bg/?album;aid=747642
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеКато гледам и тук вече се дразните за атераАз не съм писал в темата за атера, защото има прекалено много хора които са инвестирали лев там и ще ме скастрят за мнението
Атера беше добра покупка до определено ниво, но сега да се влиза си е рисково, поне за мен
Нямам инфо за останалият им портфейл освен това което има на техният сайт, но това че са продавали на добри цени не значи че ще има подобен интерес на подобни цени за напред по целият портфейл
Все пак пожелавам печалби на имащите атерки! Мисля че земята е много добър актив но това зависи и от категорията и от цената на придобиване.Ха, добре че има и балъци инвестиращи само по п/б, за да угояват мажовците-дерибеи.
Мерси от такъв собствен капитал
А относно атера - ами тя сега има кеш да плати такъв дивидент и за следващата годинаА бе нека дава 4 години такъв дивидент, пък нека да е лоша инвестиция. Подозирам че великия инвеститор Геко ще продължава още по-масирано да я поства атера във всяка тема и всеки свой пост - много му бърка в здравето
Last edited by iezuita; 28.04.2013, 10:16.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Като гледам и тук вече се дразните за атераАз не съм писал в темата за атера, защото има прекалено много хора които са инвестирали лев там и ще ме скастрят за мнението
Атера беше добра покупка до определено ниво, но сега да се влиза си е рисково, поне за мен
Нямам инфо за останалият им портфейл освен това което има на техният сайт, но това че са продавали на добри цени не значи че ще има подобен интерес на подобни цени за напред по целият портфейл
Все пак пожелавам печалби на имащите атерки! Мисля че земята е много добър актив но това зависи и от категорията и от цената на придобиване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНаздраве! Сега с една дума казвам всичко, не просто "толкова много" Чиче!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКак с 4 изречения успя да кажеш толкова много.....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение... плащаш по сегашчни цени за една акция повече отколкото е собствения и капитал (или почти около собствения и капита) -
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеза сметка и на дребните си акционери и увеличавайки дълговете, а същевременно май и старите мощности не могат натоварят на 100% с реализация.
Сигурно бъдещето ще е по-добро (дано), но на който му се чака с години...не сега[/QUOTE]
Преди да вземеш нещо от Атера сега както казваш - плащаш по сегашчни цени за една акция повече отколкото е собствения и капитал (или почти около собствения и капита) - чиста преебавка, мерси за да такива пълнение на джобове - даваш 2.60 за да си вземел 0.5 сега - ха мерсине е препоръка
Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеза сметка и на дребните си акционери и увеличавайки дълговете, а същевременно май и старите мощности не могат натоварят на 100% с реализация.
Сигурно бъдещето ще е по-добро (дано), но на който му се чака с години...не сега[/QUOTE]
По време на криза ср купува, а по време на боом се продава: )
Ако визираш атера и други адсици те сега продават по време на боом: )Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение,
Едни разпродават активи,
и пълнят здраво джобчетата на дребните си акционери сега
а други строят заводи!
Сигурно бъдещето ще е по-добро (дано), но на който му се чака с години...не сега
[/QUOTE]
Нали ти беше нещо криво че скоро не сме се захапвали...
Коментар
Коментар