IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това е измислено до последната буква. Г-н Донев въобще не използва такъв изказ и няма такъв начин на мислене. Поне аз не съм го забелязал.

Коментар

• Pwned

Коментар

• Шефът на КРИБ: “Българите получават прекалено високи заплати за труда който полагат”

Коментар

• Никъде не прочетох в отчета за приходи от шофьорски курсове .Може ли някой да ми каже какви са тези шофьорски курсове.Акционерите не ползват ли някакви отстъпки
          http://www.snimka.bg/?album;aid=747642

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
            Като гледам и тук вече се дразните за атера Аз не съм писал в темата за атера, защото има прекалено много хора които са инвестирали лев там и ще ме скастрят за мнението Атера беше добра покупка до определено ниво, но сега да се влиза си е рисково, поне за мен

Нямам инфо за останалият им портфейл освен това което има на техният сайт, но това че са продавали на добри цени не значи че ще има подобен интерес на подобни цени за напред по целият портфейл

Все пак пожелавам печалби на имащите атерки! Мисля че земята е много добър актив но това зависи и от категорията и от цената на придобиване.
            Не виждам какво толкова ви бърка Атера. Оня Геко (инвестиращ в п/б) може и 5 пъти да сменика ника, но това няма да промени факта, че при избушения Синергон например собствения капитал изобщо е трудно да се сметне по същите цифри написани в отчета. Отделно се оказва, че е неуправляем собствен капитал, защото мениджмънта им вади всяка година яка загуба. Е за кво ти е такъв собствен капитал Ха, добре че има и балъци инвестиращи само по п/б, за да угояват мажовците-дерибеи.
            Мерси от такъв собствен капитал
            А относно атера - ами тя сега има кеш да плати такъв дивидент и за следващата година А бе нека дава 4 години такъв дивидент, пък нека да е лоша инвестиция. Подозирам че великия инвеститор Геко ще продължава още по-масирано да я поства атера във всяка тема и всеки свой пост - много му бърка в здравето
            Last edited by iezuita; 28.04.2013, 10:16.
            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Като гледам и тук вече се дразните за атера Аз не съм писал в темата за атера, защото има прекалено много хора които са инвестирали лев там и ще ме скастрят за мнението Атера беше добра покупка до определено ниво, но сега да се влиза си е рисково, поне за мен

Нямам инфо за останалият им портфейл освен това което има на техният сайт, но това че са продавали на добри цени не значи че ще има подобен интерес на подобни цени за напред по целият портфейл

Все пак пожелавам печалби на имащите атерки! Мисля че земята е много добър актив но това зависи и от категорията и от цената на придобиване.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Наздраве! Сега с една дума казвам всичко, не просто "толкова много" Чиче!
                Здраве да е !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Как с 4 изречения успя да кажеш толкова много.....
                  Наздраве! Сега с една дума казвам всичко, не просто "толкова много" Чиче!
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Как с 4 изречения успя да кажеш толкова много.....

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                        ... плащаш по сегашчни цени за една акция повече отколкото е собствения и капитал (или почти около собствения и капита) -
                        Не съм много сигурен че в собствения капитал цените са актуализирани с текущите.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          за сметка и на дребните си акционери и увеличавайки дълговете, а същевременно май и старите мощности не могат натоварят на 100% с реализация.
                          Сигурно бъдещето ще е по-добро (дано), но на който му се чака с години...не сега

Нали ти беше нещо криво че скоро не сме се захапвали... [/QUOTE]

Преди да вземеш нещо от Атера сега както казваш - плащаш по сегашчни цени за една акция повече отколкото е собствения и капитал (или почти около собствения и капита) - чиста преебавка, мерси за да такива пълнение на джобове - даваш 2.60 за да си вземел 0.5 сега - ха мерси не е препоръка
                          Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            за сметка и на дребните си акционери и увеличавайки дълговете, а същевременно май и старите мощности не могат натоварят на 100% с реализация.
                            Сигурно бъдещето ще е по-добро (дано), но на който му се чака с години...не сега

Нали ти беше нещо криво че скоро не сме се захапвали... [/QUOTE]

По време на криза ср купува, а по време на боом се продава: )
                            Ако визираш атера и други адсици те сега продават по време на боом: )
                            Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              ,
                              Едни разпродават активи,

и пълнят здраво джобчетата на дребните си акционери сега

а други строят заводи!

[/QUOTE]

Нали ти беше нещо криво че скоро не сме се захапвали...

Коментар

• Едни разпродават активи, а други строят заводи!
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X