Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеОт мнооого отдавна ползвам Бенчмарк за Форекс и ЦФД ....Оглеждам за къс ДАКС...
....но ме е страх....там нещата не са толкова прости като на БФБ..
Ти към кой позиции си се насочил....
Аз дебна както винаги Дойчебанк /тази година се държи много добре ине ще да падне под 30 / ,Комерсбанк /вчера се срина до 1,36 аоще нее почнала корекцията ../,Даймлер...
Поздрави!
Сори са това че не е по темата...
П.П. Захо за страни от ЕС няма данъци...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМерси...и на теб....И умната
освен това се облага пИчалбата от чужди акции
отделно че като гледам в момента всичко гони някакви върхове.
сори, че не е по темата.
все си мисля, че Фармата е само във временна дупка
под 2лв ще настане бой за акцииLast edited by zaho; 02.03.2013, 09:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениехм аз нашите още не съм научил, така че акъл за навън - недавам. Успех ти желая!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеОт мнооого отдавна ползвам Бенчмарк за Форекс и ЦФД ....Оглеждам за къс ДАКС...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа така, с кой посредник?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеХарчим парите .."от лошите".......Те не са добри като чичо Оги....ама покраай тях се вади леФ
....Пък и почнах да оглеждам чуждите Борси...
....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей поизгуби се тия дни!!!
липсваше ми. Как сме свате?...Те не са добри като чичо Оги....ама покраай тях се вади леФ
....Пък и почнах да оглеждам чуждите Борси...
....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеСпоко,има още няколко ката да Ви го натаковат....Важното е ,че вече сте свикнали с болката....скоро ще трябва да свикнете с вкуса и миризмата
....
...а шапки ще има сигурно за всички Ви....
липсваше ми. Как сме свате?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗЕми тоя консолидиран. ... За жалби и оплаквания - пиши до чичо си !!! Или в по-добрия случай - на арменския поп. Пак ни го нахака 3 ката. Не му ща и шапката вече измислена
е що на мен си го изкарваш - ще кажеш фирмата е моя!!!
п.с. абе моя е ама в много малка част - дет се вика дръжката на вратата на чичо Оги, може би!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениехайде де, къде е консолидирания?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДали ще се навие да стане един премиер?
Айде ще се чуваме..
Не е препоръка за нищо.
Коментар
Коментар