If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имал съм и други акции преди 2008 година. Имал съм пак почти само една акция.
Но това е бизнес групата на живота ми, където съм партньор !!! Преди това с другите компании съм бил само малък акционер !!! Там дори и по ОС не съм стъпвал.
Съдбата обаче си знае работата, доведе ме където трябва !!!! Сигурно така ми е било писано и съм вървял по пътя си !!!! През цялото време бях убеден, че така ще се случи всичко !!!
++
Помним и последните отчети какви грозни бяха. Помним и цената как се натискаше нарочно....помним и колко доволни бяха държателите на софарма...щото се придобиваше на "честна" цена от коректния мажоритар. Бе помним си всичко кат слончета
Че от кой мажо сме печелили повече от 2012 насам - Софарма, Трейдинга, Доверие, Севто, Софарма Имоти, Медика
дори Севто е бил на около 1-1.20
Ами много по-евтина - около 20% според теб добре ли е. За нея бяха дадени към 20 мил, акции на фарма срещу собствен капитал 25 и активи 30, почти без дългове, Годишна печалба 1,5-2 мил колкото няма и довеерие, каква да е оценката според теб!?!?))))
Печалбата беше към 1 млн лева а и Софарма тогава беше към 4 лв та сметката се връзваше. Аз си спомням че оценката беше около счетоводната за Севто.
Ами много по-евтина - около 20% според теб добре ли е. За нея бяха дадени към 20 мил, акции на фарма срещу собствен капитал 25 и активи 30, почти без дългове, Годишна печалба 1,5-2 мил колкото няма и довеерие, каква да е оценката според теб!?!?))))
++
Помним и последните отчети какви грозни бяха. Помним и цената как се натискаше нарочно....помним и колко доволни бяха държателите на софарма...щото се придобиваше на "честна" цена от коректния мажоритар. Бе помним си всичко кат слончета
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Няма такова нещо. Цената беше опеделено под счетоводната, и то след наляти в нея и от съакционерите на 2 пъти увеличения на капитала !!!!! Направете си справка или питайте "знаещ" ако не вярвате
Е колко по евтина ? Нека и 4F4 да каже колко е трябвало според него да е оценката на Севтополис и защо мисли така.
Който беше търпелив изкара добри пари от Севтополис!!!...... но имаше период когато падна Софарма и който избърза да продаде се прецака. Все пак цената на вливане беще около счетоводната !
Няма такова нещо. Цената беше опеделено под счетоводната, и то след наляти в нея и от съакционерите на 2 пъти увеличения на капитала !!!!! Направете си справка или питайте "знаещ" ако не вярвате
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Само казвам, че ЗА МЕН цената не е силно занижена и се аргументирах защо мисля така. Явно си оставаме на различни мнения. Успех!
Не бе, за теб цената не е силно занижена, защото някой ти е казал, че е ОК, и ти без да се заинтересуваш от оценки, договори, си му повярвал две години по-късно, че е така!
Коментар