Първоначално изпратено от RAFAL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение-JaG - вече са ти обяснили, аз излязох да се поразходя малко, но като гледам сте пак там де Ви оставих , само къде са ме пообрали в ЕРХато.
Скъсах се от над 180сделки за август и няма край. Чакам бюлетина , но мисля че са над 200К стойност;- та оправдано се нуждая от почивка, въпреки че има още за "копане" ! - УСПЕХ и на френда с главните букви !.ИП трябва да е много доволен.
Бюлетина би трябвало да ти е на линия.
Коментар
-
-JaG - вече са ти обяснили, аз излязох да се поразходя малко, но като гледам сте пак там де Ви оставих , само къде са ме пообрали в ЕРХато.
Скъсах се от над 180сделки за август и няма край. Чакам бюлетина , но мисля че са над 200К стойност;- та оправдано се нуждая от почивка, въпреки че има още за "копане" ! - УСПЕХ и на френда с главните букви !
Коментар
-
Сега погледнах пак. Справедлива стойност за Севтополис 1.92 при нетна стойност на активите 2.046 и реално са работили по договор със Софарма и неподновяването на този договор през 2015 година е бил сериозна заплаха за бизнеса на Севтополис заради силната зависимост от Софарма.
Вливат се в Софарма на цена 4.14 лв.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Абе че има намеса на г-н Донев има, това е видно, но не може да се разбере от коя страна е застанал
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеКак става този номер? Аз на 8.00 купувах и на продавач - празно!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Който беше търпелив изкара добри пари от Севтополис!!!...... но имаше период когато падна Софарма и който избърза да продаде се прецака. Все пак цената на вливане беще около счетоводната ! Въпреки че очаквахме от Донев да даде премия над счетоводната, все пак беше коректен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Понеже ми прави впечатление, че доста се споменава този случай ще те помоля да обясниш какво точно се е случило от твоя гледна точка защото си спомням, че доста материали прочетох по темата и не видях нещо, което да ощетява акционерите в Севтополис... даже като погледна от гледна точка на времето май са спечелили от вливането?
Ще споделя и аз това, което си спомням към момента. Упрекваха го, че цената била ниска и като четох обосновката си спомням, че до много голяма степен продукцията на Севтополис минаваше през Софарма и погледнато обективно за мен това е много сериозна причина за намаляване на оценката, а отделно май пак платиха над счетоводната стойност ако не се лъжа.
Ще ми е полезно да прочета твоята гледна точка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениепреди няколко години) някои помним какво стана с показателите на Севтополис
)
Ще споделя и аз това, което си спомням към момента. Упрекваха го, че цената била ниска и като четох обосновката си спомням, че до много голяма степен продукцията на Севтополис минаваше през Софарма и погледнато обективно за мен това е много сериозна причина за намаляване на оценката, а отделно май пак платиха над счетоводната стойност ако не се лъжа.
Ще ми е полезно да прочета твоята гледна точка.Keep going ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЩом и на 8,00 стават сделки по трейдингаи все от неизвестния посредник !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Е аз какво казах.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
такъв ход не е в убежденията на г-н Донев, няма да го направи никога
виждам, че ти си имаш разбиране, не искам да ти налагам моето мнение) някои помним какво стана с показателите на Севтополис
)
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Те показателите могат доста бързо да се влошат ако главния диригент реши да придобива евтино голям пакет.
С какво са толкоз ценни, не виждам защо по различно трябва да е третирането от грамърси и пъпков.
виждам, че ти си имаш разбиране, не искам да ти налагам моето мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеСпоред мен "Чичо" продава.Той има доста евтинки акции дето ги взе на 4 лв. и даже може и би и под 4 ако се гледа конверсията на вливането на Медика.
Е аз какво казах.....
Коментар
Коментар