Днес на Софарма или Софарма трейдинг платиха дивидента ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНикакво качество не е алчността не е било и няма да бъде. Специално за мен не е необходима повече философия по въпроса.))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениение сме никои разбира се, но казваме какво сме видели и до кои изводи ни е докарал .... пазаря))))). В този случай никой не го интересува какво сме видели, какви изводи сме направили и т.н. просто защото очебийно са грешни
Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе беше спор а нещо като диалектика - диалог между 2 гледни точки с образователна цел (за другите) И аз имах чувстото да сложим стопа и затова минах към късия изказ в последните постове. Изказах крайно мнение за нуждата на образователната цел, но да си призная, че може (и имаш право) на моменти да минаваш към 40 и 50% ит.н., но това не е за постоянно и навсякъде, а опита подсказва доста за тайминга, пък който не е сигурен, по-добре е да не изалчнява)))))Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15%Образува се личен спор, а не му е мястото тук . Въобще не изневерявам, камо ли на ника сиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНикакво качество не е алчността не е било и няма да бъде. Специално за мен не е необходима повече философия по въпроса.)))). Въобще не изневерявам, камо ли на ника си
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗа да се отбележи мъжкия род))) (ако беше mrs 15% щеше да е женски род) Но алчността винаги е порок))) Преди 9 г, на 20.януари борсата се крашна с 20% за един ден!!!) (20 за ден >>15 за година, нале!?!?) )))) И въпреки че тогава потна като пирон в кисело мляко без особена причина, а на другия ден повъзстанови, беше към 1750 и стана 1450))))) т.е. двойно повече отколкото е сега !!!, нале, )))) Хората не продава тогава акции а продавах портфейли!!!!!))))) месеци преди това алчността не е била порок, но после стана че е порок за 10 г. напред (още сме на кота 700 а и идея няма все още дали ще мине 1000)))))) Та ти си запомни тази мисъл за алчността, защото може един ден сам да я преразгледаш... дано не се случва. Но все пак 6 месеца ръст и алчност, не отменят 10 г спад и тъпчене на място)))))
2. Мисълта ми за алчността нямаше нищо общо с борсата и котировките, индексите и т.н. Просто исках да кажа, че преди време алчността бе порок, а сега е качество като цяло.
Коментар
-
За да се отбележи мъжкия род))) (ако беше mrs 15% щеше да е женски род) Но алчността винаги е порок))) Преди 9 г, на 20.януари борсата се крашна с 20% за един ден!!!) (20 за ден >>15 за година, нале!?!?) )))) И въпреки че тогава потна като пирон в кисело мляко без особена причина, а на другия ден повъзстанови, беше към 1750 и стана 1450))))) т.е. двойно повече отколкото е сега !!!, нале, )))) Хората не продава тогава акции а продавах портфейли!!!!!))))) месеци преди това алчността не е била порок, но после стана че е порок за 10 г. напред (още сме на кота 700 а и идея няма все още дали ще мине 1000)))))) Та ти си запомни тази мисъл за алчността, защото може един ден сам да я преразгледаш... дано не се случва. Но все пак 6 месеца ръст и алчност, не отменят 10 г спад и тъпчене на място)))))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИзкушавам се, но нали съм вече "прецаканото", гледам поне да не стана "и алчното"))))Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение++Като нищо, като стой та гледай)))) Очаквам неочакваното, както беше препоръчал някакъв борсов майстор)))))
тук всичко е очаквано
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mr 15%Ами действай тогава, за да не питаш при цена 6 лева дали са щели да я надуват до 8 примерно. Както аз правя обикновеноНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение++Като нищо, като стой та гледай)))) Очаквам неочакваното, както беше препоръчал някакъв борсов майстор)))))Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
Коментар