Първоначално изпратено от Bivol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
определено те нямат опция да излизат така
трябва им договорка с купувач/купувачи и сигурно ще я намерят,
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Това че ромовете продават как ти хрумна ? нещо слухчета пускаш . На колко ти е бида ?
Бъзикам се естествено.
Ми те възможностите не са много, надали е чичо, значи остават те или някой фонд. Е може да е и някой як минор, като Тонито...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
определено те нямат опция да излизат така
трябва им договорка с купувач/купувачи и сигурно ще я намерят, цената трябва само да се уточни
при натрупване на добри показатели цената се вдига нагоре, може и да не е 5лв, но тяма и да е 4лв за голям пакет като техния
а сурването - не си прав никак, убежденията не са такива
мисля, че Ромфарм имаха опция да излязат скоро, но не я използваха
С какво са толкоз ценни, не виждам защо по различно трябва да е третирането от грамърси и пъпков.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Aко са ромовете - по вероятно никъде.
На тяхно място бих излизал постепенно, както сега, при good news. Иначе си знаят че чичката ще ги сурне на 2лв...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
Те имат още нали?
- 1 like
Коментар
-
На тяхно място бих излизал постепенно, както сега, при good news. Иначе си знаят че чичката ще ги сурне на 2лв...
трябва им договорка с купувач/купувачи и сигурно ще я намерят, цената трябва само да се уточни
при натрупване на добри показатели цената се вдига нагоре, може и да не е 5лв, но тяма и да е 4лв за голям пакет като техния
а сурването - не си прав никак, убежденията не са такива
мисля, че Ромфарм имаха опция да излязат скоро, но не я използваха
Коментар
-
На тяхно място бих излизал постепенно, както сега, при good news. Иначе си знаят че чичката ще ги сурне на 2лв...мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИма вероятност и да не бърза да влиза...принципно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Мисля, че още не е приключила. Малко успиване и наново
Коментар
Коментар