IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
    Тони, тази чешмичка истинска ли е?
    Разбира се че е истинска(аз не съм толкова добър с фотошопа а и блажната боя си личи)!!! Намерих я ТУК, в сайта на Фрамар(партньор на СФТРД, между другото за Стара Загора). Някъде в троянския балкан е - може би Врабево има пръст? Ей сега жената каза че сме я виждали преди по Беклемето - явно тогава не съм бил акционер иначе да съм се щракнал !!!

Г-н Донев планирана ли е някаква разяснителна кампания из медиите в района на Казанлък и Стара Загора относно поглъщането на СЕВТО - тук шушукат за ликвидации, за разпродажби на апетитни имоти, за съкращаване на личен състав и ред други български съмнения.

Правилно ли разбрах, че панелите в/у завода ще правят ток, който ще се изкупува от ЧЕЗ, а не са за покриване на собствената консумация? Софарма влиза в бизнеса с производство на ел. енергия или панелите не са наши и са там срещу наем? Внимавайте ей утре хипопотамчетата ще напишат че заради СФАРМ поскъпва тока!!!
    Благодаря за отговорите!

п.с. Форти какво засади бе - сливова ли ще пием на ОСА-то?
    Last edited by tony1975; 10.03.2013, 14:51.

Коментар

• Мистиле ли, че може да има сериозен спад на лекарствения пазар, в случай, че здравната каса свие финансирането???

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
        Ти беше тоя със СФТРД нали? Мога да те зарадвам, цената там няма да има особени изменения, ще можеш да купуваш на воля, поне за сега

Ако не си го прочел

да, прочетох го
        благодаря

Коментар

• Лао Дзъ: "Великият Звук е звук, който превъзхожда обикновените звуци".

Коментар

• Съни, според Конституцията личната кореспонденция май е неприкосновена

Коментар

• Тони, тази чешмичка истивска ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                Както вървят нещата през лятото и есента отново ще допълня акции на Софарма трейдинг !!!!!!
                Ти беше тоя със СФТРД нали? Мога да те зарадвам, цената там няма да има особени изменения, ще можеш да купуваш на воля, поне за сега
                Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                Това означава ли, че ще започнете да продавате от дела на Софарма в СФТРД на регулиран пазар?
                Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
                Софарма прави това постоянно, опитвайки се да не влияе на ценовите равнища
                Ако не си го прочел
                The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                не е препоръка

Коментар

• който не е с нас да пие по една студена вода и да си ходи по живо по здраво!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    под 2 лева не стана, като гледам - оттук само НАГОРЕ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      Здравейте,
                      Докато бях на нивата е станала дискусия тук! Ама моите въпроси - без отговор!!!
                      не са само твоите
                      Я, да питам директно - истински ли са чат-записите?

извинявам се, ако дублирам нечий въпрос, не четох много назад

Коментар

• Чичо....племенници...тука сте егати семейно-връзкарска група
                        Life won't wait for you.

Коментар

До всички племенници от чичо Оги
                          След изборите ще започне честването на 80-годишнината и щом толкова настоявате ще има шапки за всички – това в рамките на шегите

имитатори!

Коментар

Тони, накратко:
                            1 - в зависимост от ситуацията ще търсим баланс.
                            2 - още не е на дневен ред
                            3 - докъде сме стигнали - вече отговорих за СЕВТО. Не мисля, че поддържането на толкова много имена на производители е добра идея. Но ще видим - така и така не става бързо.
                            4 - по понятни причини - без коментар
                            5 - да, мисля
                            6 - няма такава
                            7 - вече отговорих каква е причината, че понастоящем не е възможно.
                            Благодаря от името на цялата фамилия чичо
                            Знаете че сме с Вас и в добро и в лошо(аз и Форти де)!
                            С интерес чакам дати за ОСА и срещи.
                            Успех!

п.с. Браво за цитатите - бързо се учите!
                            Last edited by tony1975; 09.03.2013, 20:30.

Коментар

• Както вървят нещата през лятото и есента отново ще допълня акции на Софарма трейдинг !!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                ще чакаме с интерес падането на имунитетите на депутатите, но докато това се случи ще ми е интересно да коментирате факта, че следователя по делото срещу вас (ако е имало следствено дело срещу вас, де ) получава повишение и става шеф на столичното следствие след като прекратява следственото дело срещу вас ......................... всички нормални хора по форумите виждат някаква връзка между двете неща, но вие ще твърдите, че нямате нищо общо навярно...

разбира се, че има и някои които ги интересува дали ще получат шапка или потник ................... мисля, че няма да ги разочаровате и тях ...................... както навярно не е разочарован и този който е повишил следователя ви
                                Защо? По-скоро съм съгласен.

Коментар

Working...
                                X