ЪП ЪП
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
volume-то на "задругата" спада нещо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеИ леля пазариThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
https://www.investor.bg/novini-i-ana...oemvri-251537/
От 6 месеца се хапя че не съм купил ,че чак вече не поглеждам борсата , вчера стана за момент интересно ,но профанизма е пак на власт и пак ще затворя платформага.....до 28 декември.....
Тук ще стане като с Хим всички имат акции но няма кой да ги купи в голямо количество по нагоре ....Фиб е друга подобна картинка ,колкото и да се напъва мажо да държи цената ,тя пада щото сантимента и оценката е друга, ЕУБГ е трета картинка ......,Фармата е четвърта картинка...
Това е ретроспекция на маркета
Нико Каролев ,нито Керезов ,нито Чичо ОГИ ще качат маркета без сериозни покупки и външни инвеститори..
Отива си един от последните големи чужди и кой идва на негово място...
Това е отговора...или ключа от палатката...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God"
Трябват им пари на хората и продават дял от инвестиция. Може и да не им е приятно, но го правят, за което вероятно доста ще се хапят след време, дори доста скоро. Ти също ще си в подобно положение, ако мисленето ти е такова, а то ще си остане такова. докато смяташ, че всяка продажба е бягство от нещо лошо, ще си останеш един страничен зрител, непомирисал вкуса на парите.
От 6 месеца се хапя че не съм купил ,че чак вече не поглеждам борсата , вчера стана за момент интересно ,но профанизма е пак на власт и пак ще затворя платформага.....до 28 декември.....
Тук ще стане като с Хим всички имат акции но няма кой да ги купи в голямо количество по нагоре ....Фиб е друга подобна картинка ,колкото и да се напъва мажо да държи цената ,тя пада щото сантимента и оценката е друга, ЕУБГ е трета картинка ......,Фармата е четвърта картинка...
Това е ретроспекция на маркета
Нико Каролев ,нито Керезов ,нито Чичо ОГИ ще качат маркета без сериозни покупки и външни инвеститори..
Отива си един от последните големи чужди и кой идва на негово място...
Това е отговора...или ключа от палатката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Честит празник на банкерите!
Хайде вадете кеш и го отнасяйте този пакет вече!
п.п. За мен Ромфарм не трябва да се крият като Шиши в сенките а да излязат и да кажат - няма да си играем със семки...който купил декември - купил! Оставаме дялов инвеститор - ще следим развитието на компанията, следващи оферти чакаме над 5лв. Защото не вярва влизащите вчера да купуват на тези цени, без да са получили гаранции, че Ромфарм няма да събарят надолу
Честит празник на всички именници, на всички колеги и на всички съдружници !!!!!
Към колегите - най-доброто лекарство против стрес на работното място е дивидент от СОФАРМА !!!!!!!!!!! И всичко става много леко и приятно, дори и раздаването на кредити !!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДнес пак на линия в очакване !!!
Хайде вадете кеш и го отнасяйте този пакет вече!
п.п. За мен Ромфарм не трябва да се крият като Шиши в сенките а да излязат и да кажат - няма да си играем със семки...който купил декември - купил! Оставаме дялов инвеститор - ще следим развитието на компанията, следващи оферти чакаме над 5лв. Защото не вярва влизащите вчера да купуват на тези цени, без да са получили гаранции, че Ромфарм няма да събарят надолуLast edited by tony1975; 06.12.2017, 06:40.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не, прав си само за себе си, както и аз разбира се не съм за кошницата, защото си мога и сам да си я плета без ограничение от индекс! Въпросът е , че и другите "мераклии" за безгрижни кошници сега ги е хванала липсата.
Остава само "завидния" шанс да пазаруваме по метода на Форти, по ефтино и за по дълъг срок, но това не ми е стила- то всичко друго на пазара е зашеметено, като стадо назобано с прясно сварени джибри, стои на крака и не знае на къде ходи
Но крайният резултат е един да прибере парите на на другия
Без значение Кой е тоЙ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Поради тази причина фонда няма Ин-директни инвеститори
Да купят е лесно ама после ко правим ? кошница ли? а не мерси е тук е проблема
Не, прав си само за себе си, както и аз разбира се не съм за кошницата, защото си мога и сам да си я плета без ограничение от индекс! Въпросът е , че и другите "мераклии" за безгрижни кошници сега ги е хванала липсата.
Остава само "завидния" шанс да пазаруваме по метода на Форти, по ефтино и за по дълъг срок, но това не ми е стила- то всичко друго на пазара е зашеметено, като стадо назобано с прясно сварени джибри, стои на крака и не знае на къде ходи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеВърви ли играта?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар