Къде е чичо да дигне над 5лв цената, че иначе няма преборване ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеПо телевизията казаха, че простата Ви алармира в 3:00
Чичо дали предлага нещо по въпроса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеоптимистично ми е някак си, като знам че мажоритарния собственик се включи на пазара между 4,6-4,8лв! Щом пълни от пазара на тези цени, какво ли развитие очаква и на какви ли цени ще продава...
защо мажо купува/две причини да не падне цената или да повиши дела си/
Значи ще продава....ами едната отпада
Спекулант....
Тогава седналите на една маса требва да играят с него....
Не са партньори а клакьори...
Сори!
Партньорите който имат различно мнение много скоро са изгонени от Софарма....
Примери бол.
Пак Сори!
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеКобосът, който продаваше на 4,60 днес е бил на ПФБК. За протокола.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Ами ни най-малко не те нападам. Аз също искам да съм партньор на г-н Донев ама много ми е тънък портОфела.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениемного ме нападате
излиза, че като се чувствам партньор на г-н Донев съм ви враг, или нещо съм ви обидил лично или не съм партньор и аз не го знам!!!
това е мое усещане, вие от къде знаете как е????
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИмал съм и други акции преди 2008 година. Имал съм пак почти само една акция.
Но това е бизнес групата на живота ми, където съм партньор !!! Преди това с другите компании съм бил само малък акционер !!! Там дори и по ОС не съм стъпвал.
Съдбата обаче си знае работата, доведе ме където трябва !!!! Сигурно така ми е било писано и съм вървял по пътя си !!!! През цялото време бях убеден, че така ще се случи всичко !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИмал съм и други акции преди 2008 година. Имал съм пак почти само една акция.
Но това е бизнес групата на живота ми, където съм партньор !!! Преди това с другите компании съм бил само малък акционер !!! Там дори и по ОС не съм стъпвал.
Съдбата обаче си знае работата, доведе ме където трябва !!!! Сигурно така ми е било писано и съм вървял по пътя си !!!! През цялото време бях убеден, че така ще се случи всичко !!!
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
- 3 Харесвания
Коментар
-
Имал съм и други акции преди 2008 година. Имал съм пак почти само една акция.
Коментар
Коментар