Първоначално изпратено от EquityPrivate
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее че си крив, абе човека ти казва че те вижда в списъка с акционерите - ти се правиш на фея
ЕП, ти верно ли си акционер в Софарма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНавремето имаше един Приватизационен фонд Калиман, където потънаха доста бонови книжки.
Какво стана с него? Да не би да фалира? Само не разбрах кои бяха учредители в него тогава и какво ли правят сега!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение......
Та въпроса беше защо човек като вас би си партнирал с човек като Даниел Рутц, за чиято репутация няма как да не сте подучул все пак нещо.
Казахте и че сте си извадили поука от цялата трагикомедия, която се разигра покрай тази сделка. На мен, а предполагам и на другите участници във форума, би ни било интересно каква е тя.
Относно акциите на Софарма - смятам да изчакам да стигне близко до гласуваната минимална цена за обратно изкупуване преди да купя. Там поне знам, че ще има подкрепа.
П.С. Преди години все казвахте, че в Софарма акционери сте вие и адвоката ви, пък сега Л. Павлов продава някакви акции. Ако не е тайна естествено, той от кога вие е съaкционер във фирмата? Реших да ви питам вас, за да не ме обвините пак, че източник ми бил Бареков.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеEP, благодаря за информацията. Но явно се позоваваш на инфо от Бареков и Ко., защото никога не съм бил съдружник с цитираните от теб господа. Това че им помогнах финансово да направят сделката с ВАЦ си беше моя грешка. Защото те не са в състояние финансово ...
Относно търговията с акции на Софарма - мисля, че и ти се включи, дано на подходящо ниво. Време е за отпускане например с една хубава кубинска пура ...
Предполагам зависи от интерпетацията на думата съдружие!
Не знам дали акционерната структура давана по българските вестници е правилна, но всички те пишат за миноритарен дял (17%) на БГ Приватинвест в Медийна Група България. На последната вие мисля сте бил акционер.
И все пак, дори и думата съдружие да означава да сте съдружници в капитала на фирмата, а вие да не сте били съaкционери с тях, то поне се надявам да нямате нищо против думата партньори след като все пак сте ги финансирал..
Та въпроса беше защо човек като вас би си партнирал с човек като Даниел Рутц, за чиято репутация няма как да не сте подучул все пак нещо.
Казахте и че сте си извадили поука от цялата трагикомедия, която се разигра покрай тази сделка. На мен, а предполагам и на другите участници във форума, би ни било интересно каква е тя.
Относно акциите на Софарма - смятам да изчакам да стигне близко до гласуваната минимална цена за обратно изкупуване преди да купя. Там поне знам, че ще има подкрепа.
П.С. Преди години все казвахте, че в Софарма акционери сте вие и адвоката ви, пък сега Л. Павлов продава някакви акции. Ако не е тайна естествено, той от кога вие е съaкционер във фирмата? Реших да ви питам вас, за да не ме обвините пак, че източник ми бил Бареков.Last edited by EquityPrivate; 24.03.2013, 13:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеТиражираш пак дезинформацията ... така и никъде не се отрази това, че съдът отхвърли това за пътуванията ... В любимите ми медии веднъж се възмущават какво правя в Алжир, а на другия ден информират как не мога да напускам БГ ... пък някои ме вижда в самолета за Виена. Но това е част от масираното оплюване - израз на завист и злоба, както споменах вече.
Ето виждате ли като си мълчи човек ..... чак на мен ми внушиха ЛЪЖИ!!!
Хубаво правите че напоследък сте в публичното пространство, е Косьо ви взе вратовръзката ама
защо пак?Last edited by tony1975; 24.03.2013, 13:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей като почнеш с твойте "Дали?" ами божа работа!
кажи какво правиш в Инглънд. Аз ако съм на чичо Оги, след 1година запор и невъзможност за напускане на границата - сега бих си пушил пурата на някое топло място, като карибите например.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеГ-н Донев, от доста време все се каня да ви питам за сделката с вестниците и по-специaлно за хората, с които бяхте избрали да я направите.
По стечение на обстоятелствата съм се виждал един път с Даниел Руц преди години, но определено го познавам много бегло.
Още тогава той имаше репутацията на човек, който буквално си продава името - плаща му се хонорар, за да бъде лице на определен проект и да придава oпределен имидж на сделката. Той навсякъде обявява, че бил инвестиционен банкер, но определено не прави такова впечатление, а и не си спомням да е работил в инвестиционна банка, a по-скоро в няколко малки инвестиционни фирми без особена репутация.
Репутацията му по-скоро бе нa нещо като на лобист отколкото на инвеститор. Не съм сигурен обаче, че точно такъв елемент сте търсили за сделката.
После като прочетох, че в сделката освен него бил и Карл фон Хабсбург нямаше как да не се засмея, защото беше ясно каква е целта на цялото начинание. Липсваше само Фиона Сваровски или някой от семейство Майер-Мелнхоф, за да може комедията да е пълна.
Извинете за въпроса, ама свързвайки се с такива хора, защо очаквахте друго развитие на нещата?
Вие не знаехте ли и не проверихте ли с кого ви "вкарва в леглото" Христо Грозев?
Предполагам той е архитекта на цялата трупа, заради връзката с Altelys и по-конкретно с Австрия. Той мисля живее във Виена.А и ми е любопитно от къде този хъс да се ровиш? Ако не ти харесва отчета на фирмата - не купуваш . Така някак се създава усещане, че имаш задни мисли и мотиви.
Без лоши чувства!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКакъв запор? Каква граница???
айде хубав ден - отивам да храня на Бобана снахата
Импе още не си ми отговорил защо се отрече от баш Софармата и отиде при земеделците?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей като почнеш с твойте "Дали?" ами божа работа!
кажи какво правиш в Инглънд. Аз ако съм на чичо Оги, след 1година запор и невъзможност за напускане на границата - сега бих си пушил пурата на някое топло място, като карибите например.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеВъпрос към г-н Донев:
-Дали лекарственият пазар в БГ ще увеличи ръста си до 8-10% годишно през 2013-2014 години?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение1. Не е редно да публикувам инфо касаеща трети лица ... Ако въпросът ти касае мен няма проблем.
2. 2012 г беше гадна и изнервена година - но в икономически план успяхме да съхраним основните показатели. Решение на УС-ти не са вземани още, но сигурно ще са логични.
2. да така беше, видях че побеляхте съвсем, е поне след такова изпитание човек излиза по-мъдър. Аз имах в предвид вие вече решил ли сте(за себе си).
Вярно че фармацевтичния бранш не е много натиснат от кризата, но не е ли сега момента за нови придобивания?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеех явно така мързелуват рентиерите с пура в ръка
1. г-н Донев ако не е тайна може ли да видим последния списък с акционерите с който разполагате?
2. Ако не е тайна решил ли сте вече как ще гласувате на предстоящите ОСА? - 2011 решихте и подкрепихте раздаването на дивиденти на всякъде! 2012 групата бе под обстрел и бе по-консервативна, а какво да очакваме 2013???
2. 2012 г беше гадна и изнервена година - но в икономически план успяхме да съхраним основните показатели. Решение на УС-ти не са вземани още, но сигурно ще са логични.
Коментар
Коментар