Първоначално изпратено от Innocent
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Мисля че продавача има още над 350000 за продан,но ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеКолеги, тук като ли отново се чака някой да изсипе? Не пускат цената да ходи много нагоре, въртят му на някой мустаките като че ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеоптимистично ми е някак си, като знам че мажоритарния собственик се включи на пазара между 4,6-4,8лв! Щом пълни от пазара на тези цени, какво ли развитие очаква и на какви ли цени ще продава...Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеПо телевизията казаха, че простата Ви алармира в 3:00
Чичо дали предлага нещо по въпроса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеоптимистично ми е някак си, като знам че мажоритарния собственик се включи на пазара между 4,6-4,8лв! Щом пълни от пазара на тези цени, какво ли развитие очаква и на какви ли цени ще продава...
защо мажо купува/две причини да не падне цената или да повиши дела си/
Значи ще продава....ами едната отпада
Спекулант....
Тогава седналите на една маса требва да играят с него....
Не са партньори а клакьори...
Сори!
Партньорите който имат различно мнение много скоро са изгонени от Софарма....
Примери бол.
Пак Сори!
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеКобосът, който продаваше на 4,60 днес е бил на ПФБК. За протокола.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Ами ни най-малко не те нападам. Аз също искам да съм партньор на г-н Донев ама много ми е тънък портОфела.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениемного ме нападате
излиза, че като се чувствам партньор на г-н Донев съм ви враг, или нещо съм ви обидил лично или не съм партньор и аз не го знам!!!
това е мое усещане, вие от къде знаете как е????
.
Коментар
Коментар