Първоначално изпратено от EquityPrivate
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеако НСИ ти е водеща за вземане на инвестиционно решение, повече няма какво да говорим. все пак ето ти един друг пример, който и ти сам си посочил - една акция на софарма днес и една акция на софарма преди две години.това показва, че е по-добре, че не съм инвестирал преди две години и по този начин за една и съща сума пари днес имам повече акции от дружеството, какво говореше за единия лев?
Мисля да не повтярям пак тезата си за парите и времето, пък и пазара май показва красноречиво къде е била цената тогава и къде е днес 4 години по-късно и че няма как това да е било добра идея.
А с твоята теория, че цените постоянно щяли да падат в условията на дефлация, няма как да не те попитам как смяташ точно да спечелиш след като според теорията ти цената догодина трябва да е по-ниска.
Както и да е, дерзай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеJames, кажи за Патките какво мислиш?Там колко пъти ще е ръстът?
тезата ми братя негрочи е че требва да взимаме пени стокс за да оправдаем риска, щото с тия хапчета нема да стигнем никъде - най-много 3 лева след 1-2 години е и? за това ли поемаме тоя риск?
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеама ти говориш за 5 пъти атерата, a не за 3А как го виждаш актив да стане номинал, преди да е фалирал
Коментар
-
Първоначално изпратено от James Brown is dead Разгледай мнениедобре бе чиляк нали сме на борса не сме във спестовна банка и искаме да удвоим и утроим заради риска който поемаме с тия смешни публични компании на бфб? е ти чакаш ли Монбат на 20лева или хапчетата на 8лева близкото десетилетие? или атерата на ония тъпанари на 10 лева?А как го виждаш актив да стане номинал, преди да е фалирал
http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от James Brown is dead Разгледай мнениете от толкова експерти - за това сега си хапят гъза и тим и изкупи всичките фондчета останали със стопени активи!
ей го тоя приватов кои е хвалил преди Каолин - давал им е 15 лева , ами сори големия аналитик не позна!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеA я си представи, че нема се найде такъв избушен фонд, който да се навие на ритуално самоубийство
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕхеее, това се казва експертен анализ!
Не е препоръка.
ей го тоя приватов кои е хвалил преди Каолин - давал им е 15 лева , ами сори големия аналитик не позна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от James Brown is dead Разгледай мнениеа я си представете ако 2 ПФ (един български и един чуждестранен) решат да влизат в Билборс или Евроинс, ами там акцията веднага става х3 спрямо сегашната цена!
ей там например аз слагам 10хилки и правя 30хилки, а тука какво да чакам - 7стинки дивидент, айде нема нужда!http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от James Brown is dead Разгледай мнениекво не си съгласен, че като тръгне пазара няма да фърчът прасетата повече от хапчетата??? казваш че тия трите не са шитове или че нема да летят?http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
Коментар