IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
    Няма да е лошо да се върнеш към началото на темата от днес в 11:00 и да видиш, че коментара ми беше продиктуван от това, че това да си си купил акции на Софарма от преди 4 години било страхотна идея. Форумецът даже благодареше на тоя дал му страхотната инвестиционна идея.
    Мисля да не повтярям пак тезата си за парите и времето, пък и пазара май показва красноречиво къде е била цената тогава и къде е днес 4 години по-късно и че няма как това да е било добра идея.
    А с твоята теория, че цените постоянно щяли да падат в условията на дефлация, няма как да не те попитам как смяташ точно да спечелиш след като според теорията ти цената догодина трябва да е по-ниска.
    Както и да е, дерзай.
    абе негър, кажи за теб кое става на бфб - стига си говорил кое не става!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
      ако НСИ ти е водеща за вземане на инвестиционно решение, повече няма какво да говорим. все пак ето ти един друг пример, който и ти сам си посочил - една акция на софарма днес и една акция на софарма преди две години.това показва, че е по-добре, че не съм инвестирал преди две години и по този начин за една и съща сума пари днес имам повече акции от дружеството, какво говореше за единия лев?
      Няма да е лошо да се върнеш към началото на темата от днес в 11:00 и да видиш, че коментара ми беше продиктуван от това, че това да си си купил акции на Софарма от преди 4 години било страхотна идея. Форумецът даже благодареше на тоя дал му страхотната инвестиционна идея.
      Мисля да не повтярям пак тезата си за парите и времето, пък и пазара май показва красноречиво къде е била цената тогава и къде е днес 4 години по-късно и че няма как това да е било добра идея.
      А с твоята теория, че цените постоянно щяли да падат в условията на дефлация, няма как да не те попитам как смяташ точно да спечелиш след като според теорията ти цената догодина трябва да е по-ниска.
      Както и да е, дерзай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        James, кажи за Патките какво мислиш? Там колко пъти ще е ръстът?
        тия божковите не ги знам ама работеща фирма с поръчки на 15 стинки хе хе!
        тезата ми братя негрочи е че требва да взимаме пени стокс за да оправдаем риска, щото с тия хапчета нема да стигнем никъде - най-много 3 лева след 1-2 години е и? за това ли поемаме тоя риск?

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
          ама ти говориш за 5 пъти атерата, a не за 3 А как го виждаш актив да стане номинал, преди да е фалирал
          що номинал бе при 50-60 стинки сме утроили - я си сверете часовниците! с 1,7милки кеш нема да фалират тая и догодина - не бой се!

Коментар

• James, кажи за Патките какво мислиш? Там колко пъти ще е ръстът?
            Custodite sortem vestram

Коментар

Признавам, висок стил!
              Ъ, виде ли!

Коментар

• Първоначално изпратено от James Brown is dead Разгледай мнение
                добре бе чиляк нали сме на борса не сме във спестовна банка и искаме да удвоим и утроим заради риска който поемаме с тия смешни публични компании на бфб? е ти чакаш ли Монбат на 20лева или хапчетата на 8лева близкото десетилетие? или атерата на ония тъпанари на 10 лева?
                ама ти говориш за 5 пъти атерата, a не за 3 А как го виждаш актив да стане номинал, преди да е фалирал
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

те от толкова експерти - за това сега си хапят гъза и тим и изкупи всичките фондчета останали със стопени активи!
                  ей го тоя приватов кои е хвалил преди Каолин - давал им е 15 лева , ами сори големия аналитик не позна!
                  Признавам, висок стил!
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                    A я си представи, че нема се найде такъв избушен фонд, който да се навие на ритуално самоубийство
                    добре бе чиляк нали сме на борса не сме във спестовна банка и искаме да удвоим и утроим заради риска който поемаме с тия смешни публични компании на бфб? е ти чакаш ли Монбат на 20лева или хапчетата на 8лева близкото десетилетие? или атерата на ония тъпанари на 10 лева?

Коментар

Ехеее, това се казва експертен анализ!
                      Не е препоръка.
                      те от толкова експерти - за това сега си хапят гъза и тим и изкупи всичките фондчета останали със стопени активи!
                      ей го тоя приватов кои е хвалил преди Каолин - давал им е 15 лева , ами сори големия аналитик не позна!

Коментар

а я си представете ако 2 ПФ (един български и един чуждестранен) решат да влизат в Билборс или Евроинс, ами там акцията веднага става х3 спрямо сегашната цена!
                        ей там например аз слагам 10хилки и правя 30хилки, а тука какво да чакам - 7стинки дивидент, айде нема нужда!
                        A я си представи, че нема се найде такъв избушен фонд, който да се навие на ритуално самоубийство

Коментар

• Ехеее, това се казва експертен анализ!
                          Не е препоръка.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• а я си представете ако 2 ПФ (един български и един чуждестранен) решат да влизат в Билборс или Евроинс, ами там акцията веднага става х3 спрямо сегашната цена!
                            ей там например аз слагам 10хилки и правя 30хилки, а тука какво да чакам - 7стинки дивидент, айде нема нужда!

Коментар

кво не си съгласен, че като тръгне пазара няма да фърчът прасетата повече от хапчетата??? казваш че тия трите не са шитове или че нема да летят?
                              Не бе, не съм казал нищо за пазара. Я тръгне, я не. Че тия са шитове - ок, съгласен, но дали ще тръгнат с пазара изобщо не е ясно.

Коментар

• хапчетата момчета мили са за пенсиите те са тежка акция с голям флоут и биваща ликвидност за бфб, тук един малък играч като нас нема да направи пари.

Коментар

Working...
                                X