IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Мерси...и на теб....И умната
    и на мене не ми се играе срещу машини и програми за скоростна търговия навънка,
    освен това се облага пИчалбата от чужди акции
    отделно че като гледам в момента всичко гони някакви върхове.

сори, че не е по темата.

все си мисля, че Фармата е само във временна дупка
    под 2лв ще настане бой за акции
    Last edited by zaho; 02.03.2013, 09:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      хм аз нашите още не съм научил, така че акъл за навън - недавам. Успех ти желая!
      Мерси...и на теб....И умната

Коментар

От мнооого отдавна ползвам Бенчмарк за Форекс и ЦФД ....Оглеждам за къс ДАКС...

....но ме е страх....там нещата не са толкова прости като на БФБ..
        хм аз нашите още не съм научил, така че акъл за навън - недавам. Успех ти желая!

Коментар

а така, с кой посредник?
          От мнооого отдавна ползвам Бенчмарк за Форекс и ЦФД ....Оглеждам за къс ДАКС...

....но ме е страх....там нещата не са толкова прости като на БФБ..

Коментар

Харчим парите .."от лошите".......Те не са добри като чичо Оги....ама покраай тях се вади леФ....Пък и почнах да оглеждам чуждите Борси...

....
            а така, с кой посредник?

Коментар

ей поизгуби се тия дни!!!
              липсваше ми. Как сме свате?
              Харчим парите .."от лошите".......Те не са добри като чичо Оги....ама покраай тях се вади леФ....Пък и почнах да оглеждам чуждите Борси...

....

Коментар

Споко,има още няколко ката да Ви го натаковат....Важното е ,че вече сте свикнали с болката....скоро ще трябва да свикнете с вкуса и миризмата....

...а шапки ще има сигурно за всички Ви....
                ей поизгуби се тия дни!!!
                липсваше ми. Как сме свате?

Коментар

• Споко,има още няколко ката да Ви го натаковат....Важното е ,че вече сте свикнали с болката....скоро ще трябва да свикнете с вкуса и миризмата....

...а шапки ще има сигурно за всички Ви....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    ЗЕми тоя консолидиран. ... За жалби и оплаквания - пиши до чичо си !!! Или в по-добрия случай - на арменския поп. Пак ни го нахака 3 ката. Не му ща и шапката вече измислена

е що на мен си го изкарваш - ще кажеш фирмата е моя!!!

п.с. абе моя е ама в много малка част - дет се вика дръжката на вратата на чичо Оги, може би!

Коментар

хайде де, къде е консолидирания?
                      ЗЕми тоя консолидиран. ... За жалби и оплаквания - пиши до чичо си !!! Или в по-добрия случай - на арменския поп. Пак ни го нахака 3 ката. Не му ща и шапката вече измислена
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Чичо Оги не го възприемат добре като че ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Дали ще се навие да стане един премиер?
                          е стига това е несериозно....шефката на ДКЕВР я свалиха за цигари с непреведен бандерол, а ОД е доста противоречива личност!
                          Айде ще се чуваме..

Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            Имах предвид, че Софарма държеше около 5% от пазара на лекарства в БГ.
                            Припомнете си колко скандали имаше за цените на лекарствата , няколко оставки на висши служители . Де юре може да няма монополно положение Софарма на този пазар , но много усилия хвърля да постигне такова !

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              Имах предвид, че Софарма държеше около 5% от пазара на лекарства в БГ.
                              ама ти си мислиш сигурно, че софарма произвежда 100% от лекарствата които се ползват в България???

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Значи това е вярно ,но Донев е шеФ на един съюзите на работодателите ...натам върви причините за явяването му при Плевналиев....
                                Тази роля не можеше ли да я изпълни БСК, БТПП..? Слабичък ще се окаже Плевнята в проучването, но ... всичко зависи оттова колко и каква власт реално ще имат, аз съм си скептик.. А и улицата вече протестира срещу Доньо
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X