IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
    http://www.focus-news.net/?id=f23785
    Репортер: Защо Яне Янев се отказа от вас? И какъв беше принципа на тази коалиция? За няколко часа РЗС реши, че вие сте олицетворение на корупцията, а ви подкрепяше и търсеше вашето спонсорство?
    Веселин Марешки: Чаках този въпрос, за да лъсне цялата истина. Това, което Яне Янев не говореше преди няколко дни, че се е разбрал с Цветан Василев и, че там всичко е платено…
    Репортер: С кого?
    Веселин Марешки: С Цветан Василев. И се е разбрал с него и даже искаше да направи среща, за да се разберем. Още преди 10 дни съм обявил, че развалям коалицията. Моля ви, и вие ме изчакайте, зададохте ми въпрос, не ми давате възможност да отговоря. Преди 10 дни на Яне Янев съм му обявил, че развалям коалицията.
    ЗДРАВЕЙТЕ,
    Нагласените работи сами си се развалят все някога!!!
    Тук водещият не е успял да спре сигнала навреме

Коментар

• Респект-отдавна съм минал 10хил.ак.в Софарма-надявам се да не ме държите под око.Късмет ви желая г-н Донев.
      Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
      Стояне, с никого не воювам. Атаката винаги е била превантивна, за да не реша да влизам в политиката. Такова желание никога не съм имал.
      Никой не е пробивал моя скайп
      Last edited by stoian; 04.03.2013, 11:20.

Коментар

• Стояне, с никого не воювам. Атаката винаги е била превантивна, за да не реша да влизам в политиката. Такова желание никога не съм имал.
        Никой не е пробивал моя скайп

Коментар

• Трудна ще е войната с Ц.В. г-н Донев.Ножа опрял ли е до кокъл.
          Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
          http://www.focus-news.net/?id=f23785
          Репортер: Защо Яне Янев се отказа от вас? И какъв беше принципа на тази коалиция? За няколко часа РЗС реши, че вие сте олицетворение на корупцията, а ви подкрепяше и търсеше вашето спонсорство?
          Веселин Марешки: Чаках този въпрос, за да лъсне цялата истина. Това, което Яне Янев не говореше преди няколко дни, че се е разбрал с Цветан Василев и, че там всичко е платено…
          Веселин Марешки: С Цветан Василев. И се е разбрал с него и даже искаше да направи среща, за да се разберем. Още преди 10 дни съм обявил, че развалям коалицията. Моля ви, и вие ме изчакайте, зададохте ми въпрос, не ми давате възможност да отговоря. Преди 10 дни на Яне Янев съм му обявил, че развалям коалицията.
          Интересно ми е и че умен човек като вас се е оставил да му прихванат кореспонденцията-Отделът ви по сигурност нещо не работи както трябва.
          Last edited by stoian; 04.03.2013, 10:52.

Коментар

• http://www.focus-news.net/?id=f23785

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
              Вероятно има предвид това http://www.investor.bg/novini-i-anal...2012-g,147672/

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                къде е императорааа??

и тая артия ша земе да артиса - на дефицит е бюджета при нея...
                де го чукаш де се пука - фармацевтична компания на загуба, донефф или е леко некадърен, или има яко точене кат за последно.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                  къде е императорааа??

де го чукаш де се пука - фармацевтична компания на загуба, донефф или е леко некадърен, или има яко точене кат за последно.
                  Ти Казер Созе ли си?
                  Как къде е Импето или на Орлов мост или на палатков лагер!

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                    Градски ,не им се връзвай ,просто пишещите тук едно пишат ,а друго вършат ....
                    Проблемът на Софарма,разбирай акцията, че не е достатъчно волантилна за родния спекулант ..
                    Акцията си е желязна ,просто пазарът ни е такъв движи се от много краткосрочни спекуланти
                    а не им се връзвам- мохабет да става, ама мразя някой като почне да цапа темите с лични нападки!

Благодаря за подкрепата - жив и здрав!
                    Last edited by tony1975; 04.03.2013, 07:08.

Коментар

• къде е императорааа??

Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Градски ,не им се връзвай ,просто пишещите тук едно пишат ,а друго вършат ....
                        Проблемът на Софарма,разбирай акцията, че не е достатъчно волантилна за родния спекулант ..
                        Акцията си е желязна ,просто пазарът ни е такъв движи се от много краткосрочни спекуланти

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          и аз ти помагам, макар и не много често
                          мерси брат - оценявам
                          ще си поделим бензина за ОСА, ако чичо Оги не изпрати служебния автомобил да ни вземе , както го праща до редакцията на труд да му носи материали

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            ейййй - изядохте ме!

сам се боря с тия черногледите!

живи и здрави момчета, ама хайде като сте казали А, кажете и Б, щом чичо Оги и СФАРМ са толкова лоши - кое е по-добре и с аргументи , моля!
                            и аз ти помагам, макар и не много често

Коментар

• Горкият чичо Оги - сигурно жена му яко го е подпънала
                              Last edited by Fiscalist; 03.03.2013, 19:01.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• на пръв поглед нещата се връзват. няма как човек да знае дали не е измислица, но поне аз не намирам някакви сериозни противоречия, т.е. нещо което да е очевидно неистина.

Коментар

Working...
                                X